A zenetörténelem legpocsékabb feldolgozásai
2014. augusztus 04. 09:06
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2014.08.04. 07:51)
Amikor a cikket elolvastam a neten, jót röhögtem rajta és poénból lefordítottam.
Ha szerinted ez a fröcsögés vicces akkor valami gond van a humorérzékeddel.
2014. augusztus 04. 09:07
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ezek téleg bénák
2014. augusztus 04. 09:25
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Sokat szeretek ezek közül, mégse haragudtam volna a cikkíróra. Ezen nem húztam fel magam, mint a legutóbbi Britney-s cikken, ami minősíthetetlenül sz*r lett. Bár arra kíváncsi lennék, hogy azon az angol nyelvű oldalon kik merik cikizni a Limp Bizkit dalát. Egyébként meg jót nevettem, mert én azt hittem, hogy a Led Zeppelin dolgozta fel P. Diddy dalát, mivel én az előbbitől csak egy dubstep verziót ismertem eddig.
2014. augusztus 04. 09:27
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (Rocket @ 2014.08.04. 09:25)
Egyébként meg jót nevettem, mert én azt hittem, hogy a Led Zeppelin dolgozta fel P. Diddy dalát, mivel én az előbbitől csak egy dubstep verziót ismertem eddig. 
Ezen sírni tudnék legszívesebben.
2014. augusztus 04. 09:30
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.08.04. 09:27)
Ezen sírni tudnék legszívesebben.
Tudom, hogy gáz, de most mit csináljak.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. augusztus 04. 09:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Rocket @ 2014.08.04. 09:25)
Sokat szeretek ezek közül, mégse haragudtam volna a cikkíróra. Ezen nem húztam fel magam, mint a legutóbbi Britney-s cikken, ami minősíthetetlenül sz*r lett. Bár arra kíváncsi lennék, hogy azon az angol nyelvű oldalon kik merik cikizni a Limp Bizkit dalát. Egyébként meg jót nevettem, mert én azt hittem, hogy a Led Zeppelin dolgozta fel P. Diddy dalát, mivel én az előbbitől csak egy dubstep verziót ismertem eddig. 
Tessék, az eredeti cikk: https://music.yahoo.com/blogs/yahoo-music/you-know-what-s-really-cool-about-that-cover-song--nothing-22...-221025641.html
2014. augusztus 04. 09:41
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2014.08.04. 09:30)
Tessék, az eredeti cikk: https://music.yahoo.com/blogs/yahoo-music/you-know-what-s-really-cool-about-that-cover-song--nothing-22...-221025641.html
Minden esetre az eredeti cikk is inkább csak szarral dobálózó, mintsem vicces.
2014. augusztus 04. 10:13
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Na azért ez:
"Egy csapatnyi frusztrált srác, akik imádták a hip-hop és metál zenét, és úgy elegyítették a kettőt, mint a fehér és a fekete csokoládét – így egyszerre tettek tönkre két műfajt.
"
Én nem tudom hogy eredetileg ki gyűjtötte össze ezeket a dalokat, de az hogy a Korn úgy van feltüntetve mint aki tönkretett bármilyen műfajt is..
No mindegy, persze kinek a pap kinek a paplan. Egyébként a Limp Bizkit sem illik ide, mert az a szám nagyon patent mód el lett találva. Viszont a többiről nagyjából én is úgy gondolom hogy kár volt elkészíteni..
"Egy csapatnyi frusztrált srác, akik imádták a hip-hop és metál zenét, és úgy elegyítették a kettőt, mint a fehér és a fekete csokoládét – így egyszerre tettek tönkre két műfajt.
"
Én nem tudom hogy eredetileg ki gyűjtötte össze ezeket a dalokat, de az hogy a Korn úgy van feltüntetve mint aki tönkretett bármilyen műfajt is..
2014. augusztus 04. 10:35
Én nem hallgattam meg egyik számot sem úgyhogy inkább nem mondok semmit.
2014. augusztus 04. 10:42
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Ezek közül a PCD, P. Daddy, és Britney inkább ne nyúlt volna azokhoz a dalokhoz... Azok tényleg szörnyűek lettek. Pedig Britneyt kedvelem. Ha KoRn, akkor a Word Up feldolgozásukra szavazok, ami eredetileg a Cameo dala. Az rohadt jó lett
A cikkből hiányolom a Beyoncé-Britney-P!nk féle We Will Rock You-t. Igaz, hogy csak egy reklám kedvéért énekelték el a dalt, de az borzalmas lett tényleg, esetleg Pink menti meg kicsit a dalt.
A cikkíró is írta, hogy Ő egy forrás alapján fordította a cikket, nem az Ő egyéni szubjektív véleményét prezentálta. Amúgy szerintem kb. kismillió sz@r feldolgozás létezik különböző dalokból.
Jolie_77
2014. augusztus 04. 10:44
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Szerintem Britney feldolgozása nem rossz.
2014. augusztus 04. 10:48
Ana és Céline feldolgozását imádom.
Britney se rossz,de maradok Joannál.
Britney se rossz,de maradok Joannál.
Fan-ily6889
2014. augusztus 04. 10:49
Idézet (kurrek @ 2014.08.03. 23:35)
Én a Brit-féle feldolgozást nagyon is szeretem.
Ez gáz? 
Szerintem az például k jó. Nem a cikket kritizálom, de nyilván okkal feldolgozások a feldolgozások. Mindenki a saját stílusában adja elő, és gyakran azért hordanak le egy-egy covert, mert teljesen elveszti a dal az eredeti formáját. De hát kérem, ha már valaki feldolgozza, akkor fűzze bele a saját stílusát, nem?
2014. augusztus 04. 11:21
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Én jót nevettem a cikken, de a kommenteken még jobban.
Mindhárom ominózus együttest (Bizkit, KoRn, Tokio Hotel) ismerem és szeretem, de annyira különböznek, hogy a bántáson kívül nincs ok arra, hogy felemlegessék (a TH-t) a kommentekben.
A feldolgozás pedig nyilván azért feldolgozás, mert más, mint az eredeti. Én nem értek egyet a cikk eredeti írójával, de az agresszív kommentelőkkel sem, és bízom benne, hogy a sz@rdobálásnál előrébb tudunk jutni... (és igen, ezt a kommentelőkre is értem)
A feldolgozás pedig nyilván azért feldolgozás, mert más, mint az eredeti. Én nem értek egyet a cikk eredeti írójával, de az agresszív kommentelőkkel sem, és bízom benne, hogy a sz@rdobálásnál előrébb tudunk jutni... (és igen, ezt a kommentelőkre is értem)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.