sajnos tényleg eléggé feszültségkeltés szaga van a cikknek, de éppen ezért teljesen fölösleges a másik zenei ízlését szapulni, személyeskedni, és tovább rontani a helyzetet. a cikk tény, hogy meglehetősen szubjektívre sikerült, akár Jolie_77 fejéből pattant ki az ötlet, akár neten futott bele valahol, és egyszerűen lefordította. ettől függetlenül szerintem sem nekem, sem másnak nincs joga ahhoz, hogy támadja. igaz, monitor mögül lehetne hatalmas pofám, és szidhatnám, mert szeretem az itt leszólt Kornt, ellenben a már emlegetett Tokio Hotellel. mellesleg én magam is a két végletet hallgatom igazából főként, nu metalt és alternatív zenét, sőt, mostanában rendszerint sorra jutnak igényes elektronikusabb darabok is - engem is lehetne támadni ilyen alapon, pedig hallgatom ugyanazon előadókat is, mint a Tokio Hotellel példálózó tagok. mindenki zenei ízlésében lehet találni valami kivetnivalót, amibe ha az ember akar, beleköthet, csak épp rohadtul fölösleges, mindenkinek más az a dolog, az az érték, amit keres egy előadóban. jobb lesz attól az életed, vagy épp boldogabb ember leszel? nem, az adott illető meg úgysem fogja senki kedvéért megváltoztatni az ízlését.
mondjuk én magam sem értem, mi a gond a Behind Blue Eyes-zal, Durst a kedvencemmel való kib*szása, és a két zenekar között fennálló ellentét miatt elvből kerülöm őket, és a baráti körömben is elég nagy ellenzőjük vagyok, mégsem találok semmi kritizálni valót a dalban.
Korn. mégis mi a baj az Another Brick In The Wallal? szerintem rohadt jó koncert szám. ez a Got Monkey tény, hogy nem Jonathan karrierjének a fénypontja, de ezer rosszabbat lehetne találni. mint ahogy valószínűleg az összes itt felsorolt próbálkozásnál, és bár nem vagyok hírszerkesztő, közöm sincs az egészhez az alkalmi irományaimmal, de nem értem, mit keres itt a cikk, hiszen sem "hírértéket", sem mélyebb információt nem találok benne...