Pár hónapja a svéd énekesnő egy interjú során árulta el, hogy a Nightwishből való távozása után nem szeretne a finn csapattól dalokat énekelni, most azonban mégis kivételt tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rajongói kedvéért énekel Nightwish-dalt Anette Olzon
2014. augusztus 03. 18:45
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2014. augusztus 03. 21:20
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Hamár Nettie kihangsúlyozta,hogy a DPP-ről és az Imaginaerum-ról kérjenek dalokat, akkor nyilván nem a Once-ról fog acappellázni egy Nemot.Szerintem kicsit nagyon is logikus ha ezt a két NW albumot emelte ki,mivel ezt a kettőt ő énekelte fel és érthető ha ezekről szeretne énekel dalokat!
2014. augusztus 03. 22:06
Sok dolgot írhatnék ide ami miatt nyilván az összes "Nightwish fan" megkövezne. Szóval diplomatikus leszek és nagyon örülök a szólókarrierjének.
2014. augusztus 04. 11:12
Idézet (Pocok2001 @ 2014.08.03. 20:00)
Szerintem ez jó, Tarja is simán elénekel egy-egy NW dalt
Mondjuk igaz, talán DPP előttieket nem lenne muszáj 
Tarja elsősorban olyanokat énekel, hogy Over The Hills, mert az ugye eredetileg sem NW, és itt-ott Wish I Had An Angel, vagy az Act I-n Nemo... persze rohadtul örülünk neki, ha néha játsszák valamelyik számot azokból az időkből, mikor élőben meghallottam az Over The Hills dallamát azt hittem odaszülök
2014. augusztus 04. 12:59
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Kedves lány
2014. augusztus 04. 16:46
|
|
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.08.04. 11:12)
Tarja elsősorban olyanokat énekel, hogy Over The Hills, mert az ugye eredetileg sem NW, és itt-ott Wish I Had An Angel, vagy az Act I-n Nemo... persze rohadtul örülünk neki, ha néha játsszák valamelyik számot azokból az időkből, mikor élőben meghallottam az Over The Hills dallamát azt hittem odaszülök 
Naja de nekem tökre bejön,hogy a Wish után még hallani tőle a dalokat mivel ő az eredeti énekesnő és az ő hangjával a leghitelesebbek a számok.Remélem nálunk énekel majd Wishmastert,(hamár Wackenen a Van Cantósokkal elénekelte
2014. augusztus 05. 17:59
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.04. 16:46)
Naja de nekem tökre bejön,hogy a Wish után még hallani tőle a dalokat mivel ő az eredeti énekesnő és az ő hangjával a leghitelesebbek a számok.Remélem nálunk énekel majd Wishmastert,(hamár Wackenen a Van Cantósokkal elénekelte
)
Nálunk még Falling Awake vagy My Little Phoenix és Lucid Dreamer sem volt, nem hogy Wishmaster
2014. augusztus 05. 19:58
|
|
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.08.05. 17:59)
Nálunk még Falling Awake vagy My Little Phoenix és Lucid Dreamer sem volt, nem hogy Wishmaster 
NEM BAJ
2014. augusztus 05. 20:28
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.05. 19:58)
NEM BAJ
a kedvemért nálunk majd lesz,ha az lesz az ára,hogy vele kell majd elénekelnem akkor azt is bevállalom,annak érdekében,hogy legyen Wishmaster meg egyéb cukiságok by Tarjus
Addigra mire ideér tutira változtat majd a setlisten és biztos befog tenni olyan dalokat amiket már rég énekelt,de bízom benne,hogy Dark Star viszont lesz,mert nálunk az a legnagyobb hit itthon.(A 2011-es koncertje valami fergeteges volt-igaz,hogy nem voltam ott,csak az egyik barátnőm,de a setlist az valami gigantikusan jó volt és volt My Little Phoneix is
)
Mondjuk Olomouc óta például nálunk is sokat változtatott a setlisten, itt Medusa sem volt, pedig az elején azt is játszogatta, Dark Star meg végképp nem. Lucid Dreamer-t sokszor játszott máshol, My Little Phoenix-et is, és én az Over The Hills helyet Wish I Had An Angel-re számítottam, Ciarán's Well helyett meg Damned And Divine-ra, de hidd el, hogy nem számít majd, hogy melyik dalt fogja játszani, melyik kedvencet fogja majd kihagyni vagy mivel rukkol elő, amire abszolút nem számítottál, mert imádni fogod az egészet, dallistától függetlenül
2014. augusztus 06. 15:05
|
|
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.08.05. 20:28)
Mondjuk Olomouc óta például nálunk is sokat változtatott a setlisten, itt Medusa sem volt, pedig az elején azt is játszogatta, Dark Star meg végképp nem. Lucid Dreamer-t sokszor játszott máshol, My Little Phoenix-et is, és én az Over The Hills helyet Wish I Had An Angel-re számítottam, Ciarán's Well helyett meg Damned And Divine-ra, de hidd el, hogy nem számít majd, hogy melyik dalt fogja játszani, melyik kedvencet fogja majd kihagyni vagy mivel rukkol elő, amire abszolút nem számítottál, mert imádni fogod az egészet, dallistától függetlenül 
Nem igazán izgat milyen setlisttel jön,mert ígyis-úgyis végig éneklem/ordítom majd az egész koncertet(hamár kívülről fújok mindenegyes Tarjus dalt)
2014. augusztus 07. 16:32
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.08.05. 20:28)
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, ugyanis szívemből szólt...teljesen mindegy milyen setlistel jön, mikor felmegy a színpadra ott végem van
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.