Starity

Rajongói kedvéért énekel Nightwish-dalt Anette Olzon

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 03. 18:45 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Pár hónapja a svéd énekesnő egy interjú során árulta el, hogy a Nightwishből való távozása után nem szeretne a finn csapattól dalokat énekelni, most azonban mégis kivételt tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. augusztus 03. 18:49 #2
- törölt felhasználó -    
DPP előtti dalokat ne igen kérjenek tőle rohog.gif
2014. augusztus 03. 20:00 #3
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Szerintem ez jó, Tarja is simán elénekel egy-egy NW dalt smileeee.gif Mondjuk igaz, talán DPP előttieket nem lenne muszáj tongue.gif
2014. augusztus 03. 20:33 #4
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
azért kedves hogy a rajondójiért megteszi
2014. augusztus 03. 21:19 #5
- törölt felhasználó -    
Kedves tőle!
2014. augusztus 03. 21:20 #6
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Hamár Nettie kihangsúlyozta,hogy a DPP-ről és az Imaginaerum-ról kérjenek dalokat, akkor nyilván nem a Once-ról fog acappellázni egy Nemot.Szerintem kicsit nagyon is logikus ha ezt a két NW albumot emelte ki,mivel ezt a kettőt ő énekelte fel és érthető ha ezekről szeretne énekel dalokat! biggrin.gif
2014. augusztus 03. 22:06 #7
- törölt felhasználó -    
Sok dolgot írhatnék ide ami miatt nyilván az összes "Nightwish fan" megkövezne. Szóval diplomatikus leszek és nagyon örülök a szólókarrierjének.
2014. augusztus 03. 22:54 #8
- törölt felhasználó -    
Kedves tőle..happy.gif
2014. augusztus 04. 11:12 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocok2001 @ 2014.08.03. 20:00)
Szerintem ez jó, Tarja is simán elénekel egy-egy NW dalt smileeee.gif Mondjuk igaz, talán DPP előttieket nem lenne muszáj tongue.gif

Tarja elsősorban olyanokat énekel, hogy Over The Hills, mert az ugye eredetileg sem NW, és itt-ott Wish I Had An Angel, vagy az Act I-n Nemo... persze rohadtul örülünk neki, ha néha játsszák valamelyik számot azokból az időkből, mikor élőben meghallottam az Over The Hills dallamát azt hittem odaszülök biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: JBT1, TarjaNightwish
2014. augusztus 04. 12:59 #10
nikkibella1
nikkibella1
♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥

Státusz"A szerelem fáj,de megis kell küzdened érte" ♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 422
Azonosító: 228531
Kedves lány smileeee.gif
2014. augusztus 04. 13:40 #11
ariana001
ariana001
visszatérő vendég

Státusz♥♥ one last time ♥♥
Hozzászólás: 440
Csatolások: 13
Azonosító: 227309
kedves lány smileeee.gif lehet nem tudom
2014. augusztus 04. 16:46 #12
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (ZitaTwilight @ 2014.08.04. 11:12)
Tarja elsősorban olyanokat énekel, hogy Over The Hills, mert az ugye eredetileg sem NW, és itt-ott Wish I Had An Angel, vagy az Act I-n Nemo... persze rohadtul örülünk neki, ha néha játsszák valamelyik számot azokból az időkből, mikor élőben meghallottam az Over The Hills dallamát azt hittem odaszülök biggrin.gif

Naja de nekem tökre bejön,hogy a Wish után még hallani tőle a dalokat mivel ő az eredeti énekesnő és az ő hangjával a leghitelesebbek a számok.Remélem nálunk énekel majd Wishmastert,(hamár Wackenen a Van Cantósokkal elénekelte biggrin.gif )
2014. augusztus 04. 18:37 #13
Vilcsi
Vilcsi
skrrrt

Státuszhi guys :) I'm back :D
Hozzászólás: 1109
Csatolások: 0
Azonosító: 202950
hát kedves tőle smileeee.gif
2014. augusztus 05. 17:59 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.04. 16:46)
Naja de nekem tökre bejön,hogy a Wish után még hallani tőle a dalokat mivel ő az eredeti énekesnő és az ő hangjával a leghitelesebbek a számok.Remélem nálunk énekel majd Wishmastert,(hamár Wackenen a Van Cantósokkal elénekelte biggrin.gif )

Nálunk még Falling Awake vagy My Little Phoenix és Lucid Dreamer sem volt, nem hogy Wishmaster biggrin.gif
2014. augusztus 05. 19:58 #15
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (ZitaTwilight @ 2014.08.05. 17:59)
Nálunk még Falling Awake vagy My Little Phoenix és Lucid Dreamer sem volt, nem hogy Wishmaster biggrin.gif

NEM BAJ biggrin.gif a kedvemért nálunk majd lesz,ha az lesz az ára,hogy vele kell majd elénekelnem akkor azt is bevállalom,annak érdekében,hogy legyen Wishmaster meg egyéb cukiságok by Tarjus tongue.gif Addigra mire ideér tutira változtat majd a setlisten és biztos befog tenni olyan dalokat amiket már rég énekelt,de bízom benne,hogy Dark Star viszont lesz,mert nálunk az a legnagyobb hit itthon.(A 2011-es koncertje valami fergeteges volt-igaz,hogy nem voltam ott,csak az egyik barátnőm,de a setlist az valami gigantikusan jó volt és volt My Little Phoneix is biggrin.gif )
2014. augusztus 05. 20:28 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.05. 19:58)
NEM BAJ biggrin.gif a kedvemért nálunk majd lesz,ha az lesz az ára,hogy vele kell majd elénekelnem akkor azt is bevállalom,annak érdekében,hogy legyen Wishmaster meg egyéb cukiságok by Tarjus tongue.gif Addigra mire ideér tutira változtat majd a setlisten és biztos befog tenni olyan dalokat amiket már rég énekelt,de bízom benne,hogy Dark Star viszont lesz,mert nálunk az a legnagyobb hit itthon.(A 2011-es koncertje valami fergeteges volt-igaz,hogy nem voltam ott,csak az egyik barátnőm,de a setlist az valami gigantikusan jó volt és volt My Little Phoneix is biggrin.gif )

Mondjuk Olomouc óta például nálunk is sokat változtatott a setlisten, itt Medusa sem volt, pedig az elején azt is játszogatta, Dark Star meg végképp nem. Lucid Dreamer-t sokszor játszott máshol, My Little Phoenix-et is, és én az Over The Hills helyet Wish I Had An Angel-re számítottam, Ciarán's Well helyett meg Damned And Divine-ra, de hidd el, hogy nem számít majd, hogy melyik dalt fogja játszani, melyik kedvencet fogja majd kihagyni vagy mivel rukkol elő, amire abszolút nem számítottál, mert imádni fogod az egészet, dallistától függetlenül biggrin.gif
2014. augusztus 06. 15:05 #17
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (ZitaTwilight @ 2014.08.05. 20:28)
Mondjuk Olomouc óta például nálunk is sokat változtatott a setlisten, itt Medusa sem volt, pedig az elején azt is játszogatta, Dark Star meg végképp nem. Lucid Dreamer-t sokszor játszott máshol, My Little Phoenix-et is, és én az Over The Hills helyet Wish I Had An Angel-re számítottam, Ciarán's Well helyett meg Damned And Divine-ra, de hidd el, hogy nem számít majd, hogy melyik dalt fogja játszani, melyik kedvencet fogja majd kihagyni vagy mivel rukkol elő, amire abszolút nem számítottál, mert imádni fogod az egészet, dallistától függetlenül biggrin.gif

Nem igazán izgat milyen setlisttel jön,mert ígyis-úgyis végig éneklem/ordítom majd az egész koncertet(hamár kívülről fújok mindenegyes Tarjus dalt) biggrin.gif
2014. augusztus 07. 16:32 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.08.05. 20:28)

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, ugyanis szívemből szólt...teljesen mindegy milyen setlistel jön, mikor felmegy a színpadra ott végem van laugh.gif Minden más lényegtelen csak a zene, a taps, az éneklés...Nekem is feltűnt persze koncert közben, hogy változtatott a dallistán a korábbi koncertjeihez képest, de ez egyáltalán nem befolyásolt semmit.
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok