A legsikeresebb videoklipek: Arctic Monkeys
2014. augusztus 03. 21:19
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
egyszerűen imádom őket <333
2014. augusztus 04. 17:04
Idézet (ciel @ 2014.08.03. 19:33)
Teljese igazad van. Én voltam Sopronban a koncertjükön, és eléggé megdöbbentő volt azt tapasztalni, hogy körülöttem mindenki tombolt az AM album dalaira, de amikor régebbi számokat játszottak: úristen ez mi, van ilyen számuk? Pedig annyira nem is nyúltak vissza az előző albumokhoz.
Én is ott voltam, ugyanezt tapasztaltam. Szeretem az AM albumot is, de koncert csúcspontja az volt, amikor az I Bet You Look Good on the Dance Floor-t és a Fluorescent Adolescent-et játszották(és persze a 505-ot,a My Propeller-t és még sorolhatnám). Én sem a Whatever People Say I Am, That's What I'm Not album megjelenésekor lettem rajongó, és nincs jogom másokat elítélni az alapján, hogy milyen zenét hallgatnak, de akkor se nevezzék magukat nagy rajongóknak az olyan kislánykák,akik csak az AM albumot ismerik.
2014. augusztus 04. 19:28
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Az tény, hogy az Arctic Monkeys a világ egyik legnagyobb együttese, de az, hogy az AM albumukat tartják sokan a legjobb szerzeményüknek szerintem elég botrányos. Persze, ízlések és pofonok, hisz az AM-en lévő dalok 80%-a igen jól sikerült, de azért semmi egy Suck It and See-hez vagy egy Favourite Worst Nightmare-hez képest
Régen sokkal, de sokkal jobb zenét játszottak és Angliában már akkor is ismertek voltak, csak a tipikus új generációs "rajongók" miatt kapták fel őket, akik a Do I Wanna Know?-n kívül jóformán semmit se ismernek tőlük, csak ráfogják, hogy ők aztán akkora Arctic rajongók..
2014. augusztus 19. 21:03
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
nagyon imádok mindent ami velük kapcsolatos :DDD hihetetlen jó amit csinálnak <3333
2014. szeptember 06. 10:26
|
|
zsof19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 187628 offline
|
Brianstorm? Crying Lightning? BET THAT YOU LOOK GOOD ON THE DANCEFLOOR??? csak h egy párat említsek
látom szakértő a cikkíró
tipikus meghallgattam az AM-et és most hatalmas rajongó vagyok, de a Humbugról azt sem tudom mi az
látom szakértő a cikkíró
tipikus meghallgattam az AM-et és most hatalmas rajongó vagyok, de a Humbugról azt sem tudom mi az
2015. július 21. 22:44
|
|
KisTélizöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 221200 offline
|
Találtam egy hibát, igen nagyot. A Why'd You Only Call ME When You're High?-ban nem az van, hogy Al nem válaszol a barátnőjének üzeneteire, hanem az, hogy egy csajnak írkál, akit be akar cserkészni, de a csajt nem érdekli Alex.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: