Közszemle tárgya lett Selena Gomez hátsója
2014. augusztus 02. 20:10
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Szerintem se volt túl jó ötlet Selenának ez a nadrág, főleg mivel nála már megszokhattuk, hogy mindig megfelelően öltözködik. Ennek ellenére jól nézett ki, meg néha belefér az ilyen, amíg nem kezd el folyamatosan hasonlóan öltözködni.
2014. augusztus 02. 20:10
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
megértem hogy meleg van, de ezt akkor se kellett volna. pláne ha üzleti megbeszlésre igyekezett elvégre ott nem árt ha tisztességesen fel van öltözve az ember. ezt a sortot max otthonra tudnám elképzelni, és csakis egyedül vagy családi körben...:/
de ha férfiak voltak, azok aztán biztos nem ellenkeztek egy szóval se
de ha férfiak voltak, azok aztán biztos nem ellenkeztek egy szóval se
2014. augusztus 02. 20:12
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
úgy öltöködik ahogy akar..
2014. augusztus 02. 20:13
szerintem ennek a rövidnadrágnak direkt a szabása..
2014. augusztus 02. 20:14
Hát szerintem Selena ezzel nem azt akarta kifejezni hogy "rajongók vegyetek minél rövidebb nadrágot", mert ahogy előttem is írták nem Sel neveli a gyerekeket, de ha már itt tartunk szerintem nem Selena rövid nadrágján kellene leragadni mikor Miley Cyrus meg pucéran van a klippjeiben. -.-
2014. augusztus 02. 20:25
Selly csinos, és a naci szabása direkt ilyen, de egy üzleti megbeszélésre?! Az már elég gázos szitu :'oo
2014. augusztus 02. 20:26
És Májlival mi a helyzet? Ez a nadrág nagyon jól néz ki(szerintem). smile3 egyetértek veled!
2014. augusztus 02. 20:29
Idézet
A legszörnyűbb az egészben pedig az, hogy a darabot Selena egy üzleti megbeszélésen viselte, ami szerintünk biztosan jól sikerült, ha többségben férfiak ültek a teremben.
Ez vicces.
2014. augusztus 02. 20:30
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Még neki el is nézik, mert híresség.. ezt õk fõleg megtehetik, mivel ebbõl élnek, ebbõl is pontosabban. Nem az a baj, hogy õ vette fel, vagy hogy egyáltalán ilyet vett fel, ez nem egetverõ cucc.. hanem az, hogy ilyen s.ggre.. mert lássuk be, aszott, szerintem gusztustalan. Bár Szalonkán semmi sem feszes.. annyi, hogy vékony, azt csá.
2014. augusztus 02. 20:37
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
hát én az utcán már legalább 3 csajt láttam akin ilyen nadrág volt:D:D nála előjön a fiatalabb rajongósereg de más előadóknál nem számít... amúgy is ez már divat lett, hogy minél rövidebb, nem Selena kezdte el hordani elsőként.
2014. augusztus 02. 20:43
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Felnőtt nő. A világnak semmi köze nincs hozzá, és van egy olyan gynaúm, hogy a cikkíró féltékeny/utálja Selenát. Pff
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: