Közszemle tárgya lett Selena Gomez hátsója
2014. augusztus 02. 19:42
Azért lehetett volna annyi esze, hogy egy kicsit hosszabb nadrágot vesz fel. Erre már tényleg nem lehet azt mondani, hogy véletlen volt.
2014. augusztus 02. 19:46
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ennek a csajnak egy számát tudom értékelni, de a fenekébe ne kössünk már bele. Igenis csinos.
Ez egy ilyen nadrág, bár nekem se tetszik. Se nagy kufferon, se piszkafán. Közönséges. Ettől függetlenül Selena feneke rendben van.
A rajongóit nem neki kell nevelni, hanem a szüleiknek. Ő belőlük él és pont.
Ez egy ilyen nadrág, bár nekem se tetszik. Se nagy kufferon, se piszkafán. Közönséges. Ettől függetlenül Selena feneke rendben van.
A rajongóit nem neki kell nevelni, hanem a szüleiknek. Ő belőlük él és pont.
2014. augusztus 02. 19:50
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Na es ha vannak fiatalabb rajongoi? Nem kell Selenat utanozni, na meg felnott azt tesz akit akar.. a nadrag tenyleg tul rovid hatul de hat ez van..
Néhány osztálytársam képes volt hasonló módon felöltözve beállítani az iskolába is, szóval... Ha mondjuk nem egy üzleti megbeszélésre és az utcára vette volna fel, akkor hidegen hagyna, és megértem, hogy elképesztően meleg van, de szerintem egy megbeszélésre illik rendesen felöltözni, és nem azt a rossz példát mutatni a fiatal rajongóinak, hogy bátran mutogassák a feneküket az utcán bárkinek.
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
hat akinek vn mit....:DDD
2014. augusztus 02. 19:53
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Undorító
2014. augusztus 02. 19:56
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Szerintem nagyon jól nézett ki, én mondjuk fél ruhatáramat odaadnám azért a bőrdzsekiért.
A nadrágról meg annyit, hogy van ilyen, nem kell fennakadni rajta.
2014. augusztus 02. 19:57
|
|
kolozsnoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227442 offline
|
2014. augusztus 02. 20:05
Idézet
A legszörnyűbb az egészben pedig az, hogy a darabot Selena egy üzleti megbeszélésen viselte, ami szerintünk biztosan jól sikerült, ha többségben férfiak ültek a teremben
2014. augusztus 02. 20:06
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
"Bőven akad nála sokkal fiatalabb rajongója és nem ez a legjobb módja a példamutatásnak." <- Már bocs, kicsit jobban kellene fogalmazni, mivel nem az öltözködése teszi az embert...
Amúgy meg nagyon csinos...
Amúgy meg nagyon csinos...
2014. augusztus 02. 20:09
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
ööö..értem :l
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: