Idézet (Voillet @ 2014.08.04. 19:30)
Na ezért van ennyi anorexiás, bulémiás lány mert mi kedves többiek ilyeneket írunk!Mert szerintem senki sem lát Selena fenekén egy ráncot sem és igen ilyen egy normális fenék emberek!Selena nagyon csinos sőt csinosabb az átlagnál!Na igen, hogy néz ki szerintetek egy vékony lány?Képzelem, hogy rajtatok tuti nincs egy gramm felesleg sem. Persze neked igénytelen de másnak nem az!Jó tiszteletben tartom, hogy neked nem tetszik de legalább ne mond a csinos, karcsú lányokra, hogy kövér!Mert ugye ha meghal mert nem eszik kigúnyoljátok, hogy 'minek nem evett??' 'miért nem fogadta el magát' azért ti "csoda vékony és szép" emberek mert minden honnan negatív kritikákat kapott!Mert ugye nagyon ciki az, ha valaki salátát eszik!De elvárjuk, hogy ne legyen több 50 kg-nál!Na ez a rossz példa a gyerekeknek!Olyan világba születnek bele ahol nem fogadnak el, ha nem vagy olyan vékony, mint egy modell!Persze nem kifogás az, hogy Cara-nak vagy Kate Moss-nak ilyen az alkata, a te hibát, hogy így nézel ki ugye?
Nem mondta, hogy kövér. Ne sarkítsunk már ennyire, ezerféle alkat létezik, nem csak a kövér meg a vékony. Selena egészségesen vékony, de nem sovány, gondolom a hozzászóló, akinek írtad, erre gondolt, nem nevezte kövérnek Selenát. Nem annyira hú de vékony, ami nem probléma, sőt, inkább előny. Nekem mindig is tetszett Selena alakja, attól függetlenül, hogy amúgy nem vagyok oda érte. Szép vékony, de egészséges keretek között. Hiába istenítik sokan a modelleket, szerintem azért a legszélesebb rajongótáboruk még mindig a formás nőknek van - nem a moletteknek, nem a kövéreknek, nem a "husisaknak", hanem a formásaknak.
Ez valóban egy előnytelen kép, de még itt is csinosabb az átlagnál. És aki azt írta, hogy ezer meg ezer lány mászkál ilyen gatyában, mégis Selenáról van cikk: Hát persze, hogy róla van cikk. Az utcán mászkáló lányok és Selena között az az apró különbség van, hogy Selena a sztár. Milyen hülyeség lenne, ha hirtelen megjelenne itt egy cikk, hogy az xy Katika p#csagatyában mászkált Szeged utcáin tegnap késő délután. Meglepő, hogy nem értitek, miért lett ebből cikk. Azt hittem, ez magától értetődő és megszokott dolog.

0 felhasználónak tetszik: