Közszemle tárgya lett Selena Gomez hátsója
2014. augusztus 04. 15:32
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
hát ez valami ritka buta dolog,amit itt mindenki hajtogat...szval ha egy dagadt embernek van kint a segge az "jézusom,nem szégyenli magát" reakciókat vállt ki de ha egy szép formájú lánynak,az teljesen rendben van...
épp ezért,mert szép nem kéne mutogatni,lássa az a tested,aki megérdemli és nem az egész világ.elég nagy baj az,hogy a mai 14 évesek ilyeneket hordanak,és az ilyen példáktól még jobban be merik vállalni,csak aztán nehogy elkapja őket valaki,akit hirtelen el kap az "indulat"..
D persze h ez nem bűn meg semmi,mert sajnos manapság mindenki így öltözködik,dee ez nem normális,és én eddig azt hittem h Selena a viszonylag normális gondolkodású emberek közé tartozik
gáz,ahogy sok ember gondolkozik:S
épp ezért,mert szép nem kéne mutogatni,lássa az a tested,aki megérdemli és nem az egész világ.elég nagy baj az,hogy a mai 14 évesek ilyeneket hordanak,és az ilyen példáktól még jobban be merik vállalni,csak aztán nehogy elkapja őket valaki,akit hirtelen el kap az "indulat"..
gáz,ahogy sok ember gondolkozik:S
2014. augusztus 04. 16:55
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Az még oké, hogy a viselkedésével legyen bajunk, de az, hogy a ruháival is... Meleg van, és ennyi. De persze amikor az ember lánya bikiniben van, ami pont annyit ér, mint egy bugyi és egy melltaró akkor dícsérjük, hogy milyen jól áll neki és milyen szép alakja van. Nem láttunk még emberei feneket, vagy mi?
2014. augusztus 04. 17:56
|
|
Smiler00254új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 219667 offline
|
hűha ez nagy bűntény
2014. augusztus 04. 18:40
|
|
beyondbiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 68 Csatolások: 24 Azonosító: 205049 offline
|
úristen még egy rövidnadrágot se vehet fel anélkül hogy az újságokba kerüljön!?
2014. augusztus 04. 18:59
Várjuk a következő cikket, mit vesz fel... ja, nem.
2014. augusztus 04. 19:15
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Mi lesz velünk "ERKÖLCSÖS" és "FRIGID" emberekkel amikor Selena bikinit vesz fel?Selena tuti, hogy a pokolra kerül...még ilyet.Igazán hallatlan.Nem hiszem, hogy a "tudatlan" kis lánykák lelki világát ez a "vetkőzés" fogja megzavarni.Én magam sem fogok tudni ma éjszaka aludni!Remél Sel-t elragadja a sátán és a pokol utolsó bugyraiban ég el eme arcátlansága miatt...
2014. augusztus 04. 19:30
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Idézet (HarrySLove @ 2014.08.02. 19:03)
Ez fájt. Vannak, akiknek jól áll az ilyen nadrág, de az, aki nem a legvékonyabb(és Selena nem az)ne hordja. Nagyon igénytelennek tűnik ez az egész szerelés.
Na ezért van ennyi anorexiás, bulémiás lány mert mi kedves többiek ilyeneket írunk!Mert szerintem senki sem lát Selena fenekén egy ráncot sem és igen ilyen egy normális fenék emberek!Selena nagyon csinos sőt csinosabb az átlagnál!Na igen, hogy néz ki szerintetek egy vékony lány?Képzelem, hogy rajtatok tuti nincs egy gramm felesleg sem. Persze neked igénytelen de másnak nem az!Jó tiszteletben tartom, hogy neked nem tetszik de legalább ne mond a csinos, karcsú lányokra, hogy kövér!Mert ugye ha meghal mert nem eszik kigúnyoljátok, hogy 'minek nem evett??' 'miért nem fogadta el magát' azért ti "csoda vékony és szép" emberek mert minden honnan negatív kritikákat kapott!Mert ugye nagyon ciki az, ha valaki salátát eszik!De elvárjuk, hogy ne legyen több 50 kg-nál!Na ez a rossz példa a gyerekeknek!Olyan világba születnek bele ahol nem fogadnak el, ha nem vagy olyan vékony, mint egy modell!Persze nem kifogás az, hogy Cara-nak vagy Kate Moss-nak ilyen az alkata, a te hibát, hogy így nézel ki ugye?
2014. augusztus 04. 20:34
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Hahaha
És amikor a melleit mutogatta az szerintem durvább :S https://31.media.tumblr.com/9c05aa2d0eb7352271db886fde0fbf40/tumblr_n8kny3hLQc1ty5l79o1_500.jpg
2014. augusztus 04. 20:46
|
|
|
Idézet (Miss.Vicious @ 2014.08.04. 20:34)
Hahaha
És amikor a melleit mutogatta az szerintem durvább :S https://31.media.tumblr.com/9c05aa2d0eb7352271db886fde0fbf40/tumblr_n8kny3hLQc1ty5l79o1_500.jpg
Ez eddig nem láttam..ez már tényleg gáz!
2014. augusztus 04. 23:33
CSak mondom hogy én is meglepődttem amikor nem volt rajta melltartó amjd olvastam hogy azanap akkor volt a "ne viselj melltartót nap" vagy mi...
hogy igaz-e vagy nem ti döntitek el...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: