Közszemle tárgya lett Selena Gomez hátsója
2014. augusztus 04. 09:57
Amikor fürdőruhában fényképezik le, az nem gáz? Ott még több minden látszik, mégsem tör ki a harmadik világháború. Különben is.. vannak mellette más sztárok is, akik jóval botrányosabban öltözködnek az utcán.
2014. augusztus 04. 10:04
Idézet (selenagomezh @ 2014.08.04. 09:57)
Amikor fürdőruhában fényképezik le, az nem gáz? Ott még több minden látszik, mégsem tör ki a harmadik világháború. Különben is.. vannak mellette más sztárok is, akik jóval botrányosabban öltözködnek az utcán. 
teljesen egyet értek!!
2014. augusztus 04. 11:09
|
|
Zsozso002000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 202537 offline
|
Sokan vesznek fel ilyen ,,gatyát'', azzal semmi gond. Ha viszont Selena lép ki így az utcára, akkor az már botrány....
2014. augusztus 04. 11:10
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Rekahhh Rekahhh
És még ő van kiakadva, hogy megtalálták a famewhore kifejezéssel. Vártam, hogy megjelenjen a cikk... undorító a lányka. Kezdve a melltartó nélküli műsorával, aztán ez. Engem nem érdekel, hogy miért csinálja, de ránézésre a sarokra is állhatna ezzel a kinézettel. Én nem tudom, mit akar elérni, de nagyon süllyed lefelé. Ilyet senkinek nem kellene hordania, sehova... sem sztárocskának, sem átlag embernek, akármilyen meleg van, ez nem kifogás. Nem kedvelem Selenát, de most még a az a ruhákat illető ítélőképeségében is csalódtam, nem sok önbegyülése maradt. Bugyiban csak az megy utcára, aki figyelemre vágyik. Nincs ennél undorítóbb.
Teljesen egyet értek!!!
És még ő van kiakadva, hogy megtalálták a famewhore kifejezéssel. Vártam, hogy megjelenjen a cikk... undorító a lányka. Kezdve a melltartó nélküli műsorával, aztán ez. Engem nem érdekel, hogy miért csinálja, de ránézésre a sarokra is állhatna ezzel a kinézettel. Én nem tudom, mit akar elérni, de nagyon süllyed lefelé. Ilyet senkinek nem kellene hordania, sehova... sem sztárocskának, sem átlag embernek, akármilyen meleg van, ez nem kifogás. Nem kedvelem Selenát, de most még a az a ruhákat illető ítélőképeségében is csalódtam, nem sok önbegyülése maradt. Bugyiban csak az megy utcára, aki figyelemre vágyik. Nincs ennél undorítóbb.
Teljesen egyet értek!!!
2014. augusztus 04. 11:21
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Eléggé túllőtt a célon.. Sikerült felhívnia magára a figyelmet.
De ahhoz képest, amit kolléganői művelnek, ez semmi. És amúgy ő dönti el, hogy mit vesz fel, és az ízlése ezen a téren nagyon jó. Remekül öltözködik.(:
2014. augusztus 04. 11:50
|
|
zswaggersZend▲y▲c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.30. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 124 Azonosító: 223468 offline
|
Uhh,ez aztán a short!Selena is hibázhat !És a cikket nézve,olyan,mintha a valaki azt mondaná:Jaj,de rosssz kisláány vagy,mingyár elfenekellek!:)De ebben a shorban lehet rólla szó!
2014. augusztus 04. 11:50
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ennyi? Ez nem nagy szám. Sokan hordanak ilyet. A hipervékony piszkafalábú lányokon egész jól is mutat.
2014. augusztus 04. 13:31
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem kell rögtön Mileykával példálózni,lehet,hogy egyszerűen nem vette észre h kilóg a fél segge,ami ráadásul elégge lógós...mondjuk ezt könnyű észrevenni,én ruhaválasztásnál mindig megnézem,h kilóg-e valamim.akár fent,akár lent.szóóóval...
2014. augusztus 04. 13:36
hát aki ilyet vesz föl...ha rohadt meleg van, akkor is legalább 2 centivel hosszabbat vehetne föl.
2014. augusztus 04. 14:05
|
|
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline
|
Idézet (selenagomezh @ 2014.08.04. 09:57)
Fürdőruhában nem szokás üzleti megbeszélésre menni...
2014. augusztus 04. 14:08
|
|
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2014.08.04. 08:02)
OMFG felmert venni egy rövidgagyát!! o.O Te jó Isten, most aztán itt a világvége. Egy két ember itt olyan szánalmas... Az egyetlen sokkoló dolog itt Selena frizurája. Meg talán a lottyadt segge. A gatya jól néz ki csak nem szelénke popóján.
Egyet értek
2014. augusztus 04. 14:15
|
|
csajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 198733 offline
|
Nem értem!! Miért baj hogy kinn van egy kicsit a segge??Nem egy dagadt nőnek a segge hanem egy vékony formás sztáré!!A mai 16-18 évesek is ilyet hordanak!!De ha fürdő ruhában van akkor meg semmi?Szerintem jól áll neki és ez nem is röhejes,neki is meg van a maga stílusa mint mindenki másnak!!Meg ez csak rövidnadrág!Ha szoknya lenne rajta és felfújná a szél a szoknyáját és kinn lenne a bugyija akkor mi lenne? Leszakadna az ég mert kilátszott a bugyija!?
(y)
2014. augusztus 04. 14:58
|
|
Blair.S.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 230017 offline
|
Szerintem nem a világ vége, ha felvett egy ilyen nadrágot.. A mai 14 évesek is hordanak ilyent iskolába is... Akkor egy 20-22 éves felnőtt nő, miért ne tehetné? És igen, "csaj" jól mondta, nem egy pufi nőnek, hanem egy szép formájú lánynak van kint az, ami kint van... Ezzel semmi probléma sincsen...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: