Közszemle tárgya lett Selena Gomez hátsója
2014. augusztus 03. 21:01
Ha annyira meleg lett volna, biztos, hogy nem vett volna fel hosszújú inget meg kabátot
2014. augusztus 03. 21:03
Én sosem szerettem ezt a nadrág "fajtát" szerintem ez mindenkinek szarul áll mert kint az ember segge...szóval ez sajnos most egyátalán nem hír hogy Selena úgy öltözik mint más...csak annyit hogy egészségére...a következő hír meg az lesz hogy ezt csak Bieber miatt vette fel hogy féltékennyé tegye őt
na kérlek...
2014. augusztus 03. 21:14
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
Már nem azért, de ha nekem ilyen fenekem lenne inkább azon lennék, hogy minél jobban eltakarjam xdd
2014. augusztus 03. 21:16
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
a jobb combján a folt a tegnap estéről ottmaradt
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2014. augusztus 03. 22:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (kutyuli2000 @ 2014.08.03. 19:52)
És a másik dolog.Beszéljünk a lila foltokról a combján csak azért mert én nem is egyet látok.Mivan verik ezt a csajt
A lány elvileg - bár már erről több helyen is olvastam a neten, SLE-ben vagyis a köznyelvben ismert lupuszban szenved. Ez egy autoimmun betegség, amit többek között ún. immunszupresszáns gyógyszerekkel kezelnek, amelyek csökkentik az immunrendszer túlzott aktivitását. Eme gyógyszer mellékhatása az elvékonyodott bőr, így az alatta lévő erek könnyebben elpattannak kis ütés hatására. Tapasztalat. Én is autoimmun beteg vagyok, de nem lupuszom van, viszont az immunszupresszáns gyógyszerem miatt a legkisebb ütődések is meglátszanak a testemen. Szóval emiatt is lehet rajta véraláfutás.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2014. augusztus 03. 22:26
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nem kellene Selenán fent akadni, hiszen ilyen nadrággal bármikor lehet találkozni az utcán és függetlenül attól, hogy Selena felveszi vagy nem a fiatalok felveszik sajnos. Amúgy valóban lehetne Selena egy kicsit odafigyelőbb, az gondoltam ő egy kicsit visszafogottabb.
2014. augusztus 03. 22:33
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
És még ő van kiakadva, hogy megtalálták a famewhore kifejezéssel. Vártam, hogy megjelenjen a cikk... undorító a lányka. Kezdve a melltartó nélküli műsorával, aztán ez. Engem nem érdekel, hogy miért csinálja, de ránézésre a sarokra is állhatna ezzel a kinézettel. Én nem tudom, mit akar elérni, de nagyon süllyed lefelé. Ilyet senkinek nem kellene hordania, sehova... sem sztárocskának, sem átlag embernek, akármilyen meleg van, ez nem kifogás. Nem kedvelem Selenát, de most még a az a ruhákat illető ítélőképeségében is csalódtam, nem sok önbegyülése maradt. Bugyiban csak az megy utcára, aki figyelemre vágyik. Nincs ennél undorítóbb.
2014. augusztus 03. 22:33
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Mindenki odajut mint Miley,a mai vilagba mar ez a "meno"..ch -.-"
2014. augusztus 03. 22:38
Mindenki azt gondolja hogy ez a gatya olyan jól áll neki, aztán kinn van a fél s.gge. XD Az ilyen ultravékony lányokon tényleg jól mutat, de aki már kicsit is hajaz a nőies formára(van csípője..stb), annak ez maga a katasztrófa.
Pedig amúgy Selena elég vékony, csupán a nadrágmérettel bukott...elég nagyot.
2014. augusztus 03. 22:59
Eris19991
No ez az.
Idézet
Én sosem szerettem ezt a nadrág "fajtát" szerintem ez mindenkinek szarul áll mert kint az ember segge...szóval ez sajnos most egyátalán nem hír hogy Selena úgy öltözik mint más...csak annyit hogy egészségére...a következő hír meg az lesz hogy ezt csak Bieber miatt vette fel hogy féltékennyé tegye őt
na kérlek...
No ez az.
2014. augusztus 03. 23:02
Milyen értelmes cikk
aztamindenségitnekije...rólam nemírsz?
)
2014. augusztus 04. 08:02
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
OMFG felmert venni egy rövidgagyát!! o.O Te jó Isten, most aztán itt a világvége. Egy két ember itt olyan szánalmas... Az egyetlen sokkoló dolog itt Selena frizurája. Meg talán a lottyadt segge. A gatya jól néz ki csak nem szelénke popóján.
2014. augusztus 04. 09:06
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
ugyan már, ha neki jól esik, hadd hordja!!!!!
2014. augusztus 04. 09:23
Azt vesz fel, amit akar
De ezt azért én nem vettem volna fel utcára...
2014. augusztus 04. 09:39
Kovihoz ment üzleti megbeszélésre?
Amúgy inkább a hátsóját villogtassa, mint a nemlétező tehetségét.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.