Közszemle tárgya lett Selena Gomez hátsója
2014. augusztus 03. 18:30
Hát ez van, strandon így áll a bikini mindenki s**én, ugyanúgy közhely az is, ennyire szemérmesek és tiszteletreméltóak a mai lányok.
2014. augusztus 03. 18:32
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Szerintem nem tudott róla! Nem az ő hibája bárkivel megeshet!
Jah és TVDfan-hoz szólok,hogy ez semmiképp sem olyan mint amit Miley csinál,ugyanis míg ő feltűnési viszketegség és a címlapon maradás céljából/ miatt vetkőzik,Selena mint már írtam szerintem észre sem vette,csupán egy kínos öltözködési baki.
Jah és TVDfan-hoz szólok,hogy ez semmiképp sem olyan mint amit Miley csinál,ugyanis míg ő feltűnési viszketegség és a címlapon maradás céljából/ miatt vetkőzik,Selena mint már írtam szerintem észre sem vette,csupán egy kínos öltözködési baki.
2014. augusztus 03. 18:52
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
Mások sokkal durvábakat csinálnak és pont rajta akadunk fönt aki két évbe egyszer csinál ilyet.Na az a durva amit miley csinál.A selena rajongókak üzenem nem lesz miley2.Ő annál sokkal normálisabb.
2014. augusztus 03. 19:15
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem tudott róla?
Ez egy ilyen fazonú rövidnadrág, napjaink "divatja"
Általában közönséges tinip*csákon látni (bocsánat a szóhasználatért) Szeretem Selt, ne essen félreértés, de ezt kissé undorítónak találom.
2014. augusztus 03. 19:23
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
ez undorító . -.-
már ne is haragudjon egy-két fan, de ő is ugyanolyan mint a többi "mai híresség" , nem különbözik (pl.:Miley.) Ő is ilyen, csak még nem mutatta ki a foga fehérjét teljesen . és az csak egy dolog hogy ez a divat ma. de nem mindenki követi mert túl r***ncosnak találja. de úgy látszik kis ártatlan ma született bárányka selena nem véli annak . :*
már ne is haragudjon egy-két fan, de ő is ugyanolyan mint a többi "mai híresség" , nem különbözik (pl.:Miley.) Ő is ilyen, csak még nem mutatta ki a foga fehérjét teljesen . és az csak egy dolog hogy ez a divat ma. de nem mindenki követi mert túl r***ncosnak találja. de úgy látszik kis ártatlan ma született bárányka selena nem véli annak . :*
2014. augusztus 03. 19:27
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
nem ő tehet róla ?
ezeket a ruhákat direkt így csinálják . vagy éppen becsukta a szemét mikor felvette ?
még érezni is lehet benne hogy kilóg a fenék
de igen, biztosan nem ő tehet róla
ezeket a ruhákat direkt így csinálják . vagy éppen becsukta a szemét mikor felvette ?
2014. augusztus 03. 19:51
Igen ez nem volt a legjobb választás, de azért mégis..lekövérezni és a testét csúfolni?? Szerintem örülnének a "kedves" kis üzeneteket írók (magyarán utálkozók), ha ilyen vonalaik lennének! És nem, nem bántásból mondom, mert senkinek még a hater-eknek sem kívánom, hogy a külsőjüket becsméreljék az emberek, de akkor ők honnan veszik a bátorságot? Amikor ilyen kommentek jönnek akkor igazából sajnálom az íróikat, mert szánalomra méltóak..Most bővebben is kifejteném a véleményem, mert már pont elegem van a az ilyesfajta Bullyingból. Lehet, hogy ezek az üzenetek nem jutnak el Selenához, de ő is és mások is kapnak eleget. Még más emberek is akik nem híresek, de például már iskolába alig mernek menni, hogy mi lesz...és igen egy ilyen kis beszólás miatt sérülhet a lelke a legkeményebb emebreknek is hiába hogy tagadja, hiába rejti el. Fáj neki! Lehet mondani, hogy túl reagálom, de inkább túlreagálok dolgokat, mint, hogy Bully legyek..További szép napot mindenkinek!
2014. augusztus 03. 19:52
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
És a másik dolog.Beszéljünk a lila foltokról a combján csak azért mert én nem is egyet látok.Mivan verik ezt a csajt
2014. augusztus 03. 20:28
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
mi az h nem ő tehet róla?! Könyörgöm, ne legyetek már ennyire fanok!
Azért azt mindenki tudja, h nem az anyukája adta rá a tuhát, hanem ő öltözött fel így
Amúgy gondolom, amikor reggel felöltözik, akkor megnézi magát a tükörben...nem értem, akkor miért nem látja
... Szóval annyit akartam ebből kihozni, h ez az ő hibája, h így néz ki
(amúgy meg érezni is lehet, h kilóg, nem? o.O)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: