Guillermo del Toro: „A Crimson Peaktől mindenki meg fog rémülni”
2014. augusztus 02. 09:08
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Hát a romantika nem a kedvencem, de szerintem megfogom nézni.
2014. augusztus 02. 09:23
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Az első képen látható szörnyike a rendező mellett a Penge 2-ben van, mielőtt még valaki azt gondolná, hogy az is a filmben lesz.
Én imádom Guillermo del Torót, és a horror műfaja az egyik kedvencem, szóval epekedve várom.
A másik meg, hogy úgy látom, itt nem sokan vannak tisztában azzal, hogy mit jelent az ANTI-romantika. Szóval a film a "nyálas" ellentéte lesz.
Én imádom Guillermo del Torót, és a horror műfaja az egyik kedvencem, szóval epekedve várom.
A másik meg, hogy úgy látom, itt nem sokan vannak tisztában azzal, hogy mit jelent az ANTI-romantika. Szóval a film a "nyálas" ellentéte lesz.
2014. augusztus 02. 10:08
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Kíváncsi vagyok
2014. augusztus 02. 10:29
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
oh,jo kesoon:(..de varom:D
2014. augusztus 02. 10:59
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
ANTI-romantika...az romantika meg nyálas...xddddddd ugyan kérlek..semmi romantika nem lesz csak durvaságok...antiromantika=nuku/nincs/nem lesz/no/nem romantika
xddd ez mekkkora jot rohogtem..kosuonom xdd
2014. augusztus 02. 16:48
A lehető legtöbb horrort már megnéztem,engem már nem rémít meg semmi
De azért persze megnézem.
2014. augusztus 02. 17:44
|
|
Viv0ffisölúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 3 Azonosító: 227596 offline
|
Basszus
Mikor megláttam azt a fejléc-kép-cucckombót, azt hittem, hogy valami Harry Potter paródiát csináltak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: