Kate Hudson szerint Heath Ledger csókolt a legjobban
2014. augusztus 02. 13:53
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Istenem, Heath.
Úristen, úgy ki vagytok akadva, mintha nem szoktak volna ilyeneket kérdezni a színészektől. Még olyan interjúkban is előkerül néha a kérdés, ahol a riporter faggatja a sztárt...
Úristen, úgy ki vagytok akadva, mintha nem szoktak volna ilyeneket kérdezni a színészektől. Még olyan interjúkban is előkerül néha a kérdés, ahol a riporter faggatja a sztárt...
2014. augusztus 02. 14:42
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ah de jo cikk
Marmint Kate egy nagy kedvenc szinesznom, es imadom a filmjeit. Heath pedig valoban egy nagyszeru szinesz volt es jo ember
Ezt tok jo tudni
Mindjart le is toltom a filmet nosztalgiazni hm
2014. augusztus 02. 16:46
Most egy csomó ideig gondolkodnom kellett, ki az a Kate Hudson.
Heath-ről többen nyilatkozták, hogy figyelmes volt, és jól csókolt...
Heath-ről többen nyilatkozták, hogy figyelmes volt, és jól csókolt...
2014. augusztus 03. 11:35
|
|
KiwyLavigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 225898 offline
|
szerintem több volt köztük, Kate-et "ismerve"
2014. augusztus 03. 13:59
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Nem értem a legtöbb kommentelő reakcióját... Miért lenne szánalmas az, hogy válaszolt egy kérdésre, amit feltettek neki. Ő így gondolta, valószínűleg ez egy szép emlék számára, ha ennyire megmaradt benne. Nem értem miért ítélkeztek.
Isten nyugasztalja Heath-et!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. augusztus 04. 09:08
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Ó basszus...mindig ha szóba kerül Heath...
Az a kép hihetetlenül aranyos...Kate-et rohadtul utálom,de most nem igazán értem miért ítélkeztek... O.o Felelevenített egy emléket,ill. válaszolt egy kérdésre. "Picit" túlreagáljátok. Szerintem. Rest in Peace Heath
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. augusztus 05. 18:34
|
|
Nikky888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 141601 offline
|
Heath a kedvenc színészem, bár csak ne ment volna el ilyen fiatalon, lenne még pár fantasztikus alakítása, biztos vagyok benne, R.I.P... egyébként valahogy nem lep meg, Heath-ből kinézem, hogy jól csókolt :'D
2014. augusztus 23. 22:20
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Nem értem miért vagytok kiakadva...Ő csak válaszolt a kérdésre+ megemlékezett...olyan mintha megkérdeznék, hogy "Kivel voltál utoljára állatkertben?" én meg azt válaszolnám, hogy "A Nagypapámmal és nagyon jó volt" most akkor én is morbid vagyok, amiért megemlékezek róla?
De eltértem a témától. még mindig nem akarom elhinni, hogy elment, pedig már jó pár éve történt. Örök kedvenc marad...R.I.P
De eltértem a témától. még mindig nem akarom elhinni, hogy elment, pedig már jó pár éve történt. Örök kedvenc marad...R.I.P
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.