Klippremier: 5 Seconds Of Summer - Amnesia
2014. augusztus 01. 18:19
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Ez a dal tökéletes úgy ahogy van <3
2014. augusztus 01. 19:20
Nem tudom, ahogy ezt a számot meghallottam, kiszerettem belőlük. Már amúgy is régóta elegem van a viselkedésükből, de az még jobban irritál, hogy folyton csak szerelmes dalokat énekelnek, és még a csapból is ők folynak. Úgyhogy ez a szám nekem nagyon nagy csalódás volt. Még az albumukat sem volt kedvem meghallgatni tőle. Mondanám, hogy sok sikert nekik, de azt hiszem nem kell, mert már sikeresek. Sajnálom, hogy az én szemszögemből olyanok lettek, mint a One Direction. A csapból is ők folynak (ahogy már említettem), szerelmes számokat énekelnek, rengeteg lány nyáladzik tőlük, és csalódtam bennük. Ezek közös pontok a két bandában. Ashton egyébként nem tudom mit keres közöttük, ő még egész normális.
A fanokhoz meg: nem kérek erre a kommentre támadó jellegű válaszokat. Köszönöm.
A fanokhoz meg: nem kérek erre a kommentre támadó jellegű válaszokat. Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. augusztus 01. 19:35
|
|
HemmoDianxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 230385 offline
|
Én egyszerűen imádom ezt a számot. Még ha meg is nézzük a magyar szöveget, már az is elképesztő. Én igazából már 10 előtt egy fél órával bekészítettem a twitter-t, a starity-t a facebook-ot és a hivatalos oldalukat is, hogy minél előbb láthassam:D A klip nem fogott meg annyira, de a dal CSODÁLATOS.
2014. augusztus 01. 19:54
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Éppen mielőtt megláttam a cikket, az előtt hallgattam meg ezt a dalt, és azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne, ha lenne belőle klip. És tessék!
Itt van! Vannak, olyan részek amik nem tetszenek pl. Luke mély, érdes hangja egy pár másodpercnél, de ezeket leszámítva, jó lett
2014. augusztus 01. 20:09
|
|
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline
|
Egyszerűen hihetetlen... A dal és a klip is fenomenális ♥
2014. augusztus 01. 20:31
|
|
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline
|
Imádom ezt a számot, egyszerüen csak megtelik könnyekkel a szemem és próbálom visszatartani, de sosem megy :)Egyszerüen csak csodálatos heart.gif heart.gif heart.gif
2014. augusztus 01. 20:42
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Van negatív és pozitív véleményem, de mindent összevetvenem lett rossz. Ez lehet egy kucsit az elfogultság mert eddig az összes klippjük nagyon tetszet.
De vannak felmerülő kérdéseim, mint pl hogy az emberek hogy tudják a víz alatt csak ugy kinyitni a szemüket (??) Vagy hogy minek oda az a 2 csaj melléjük?? Nem irigység semmi ilyen nincs, csak legalább ugy jön le mintha bandatagok lennének. De most elnézem nekik, minden fiu banda igy kezdi hogy az első videoklippjeiben még csajokat használ aztán rájön hogy jobb ha csak azok akik mert magukért szeretik őket. (Lásd 1D. Tudom utálják ha hozzájuk hasonlítják őket, de a WMYB ban is használtak csajt a szemléltetéshez, de a későbbiekben 》szerintem《 rájöttek, hogy megy az modellek/színészek nélkül is. Majd rájönnek ők is )
A klipp engem az egyszerűségével nyűgözött le, és elég jó lett
De vannak felmerülő kérdéseim, mint pl hogy az emberek hogy tudják a víz alatt csak ugy kinyitni a szemüket (??) Vagy hogy minek oda az a 2 csaj melléjük?? Nem irigység semmi ilyen nincs, csak legalább ugy jön le mintha bandatagok lennének. De most elnézem nekik, minden fiu banda igy kezdi hogy az első videoklippjeiben még csajokat használ aztán rájön hogy jobb ha csak azok akik mert magukért szeretik őket. (Lásd 1D. Tudom utálják ha hozzájuk hasonlítják őket, de a WMYB ban is használtak csajt a szemléltetéshez, de a későbbiekben 》szerintem《 rájöttek, hogy megy az modellek/színészek nélkül is. Majd rájönnek ők is )
A klipp engem az egyszerűségével nyűgözött le, és elég jó lett
2014. augusztus 01. 21:43
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
nem ez a kedvenc számom tőlük, de kell egy ilyen lassú-szerelmes számnak is klipet adni ez igaz, Calum hangja tökéletesen stimmel a dalhoz, végre egy igazi fiú BANDA, visszahozzák a Green Day stílust amit megimádtam ez tetszik
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.