Az ausztrál együttes Amnesia címre keresztelt dalához készített kisfilm néhány órával ezelőtt debütált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: 5 Seconds Of Summer - Amnesia
2014. augusztus 01. 11:41
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Tegnap láttam előszőr a klippet de már akkor is tetszett♥
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. augusztus 01. 11:44
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
I-M-Á-D-O-M! Mind a szám, mind a klip fantasztikusra sikerült, teljes mértékben tükrözi a srácok őrültségét. Egyszerűen felvidít és megmosolyogtat és ez az, amit szeretek a 5SOS-ban, hogy ezt a hatást mindig elérik nálam
Pluszpont a videónak azért, mert Mike-nak még zöld a haja benne, nekem pedig ez a hajszíne a személyes kedvencem ^^
Pluszpont a videónak azért, mert Mike-nak még zöld a haja benne, nekem pedig ez a hajszíne a személyes kedvencem ^^
2014. augusztus 01. 11:44
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Alacsony költség vetés... Az érték nem a videóban van, hanem az abban szereplő 4 fiúban. Ha egy kuka mellett forgatnának, akkor is rohadt jó lenne, mert azok a srácok teszik értékessé a videót. A hangjuk, a kinézetük, és az amit mondani akarnak. Imádom a dalt, szuper a videó, kell ennél több? Megmutatták hogy mit is jelent az 5 perc a nyárból.. ♥
2014. augusztus 01. 12:00
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon jó lett !
2014. augusztus 01. 12:02
|
|
floralwhispersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 229857 offline
|
már tegnap 10-kor láttam, amikor megjelent és nem tudom mit éreztem, de végigvigyorogtam
már a stúdió verziót is tűkön ülve vártam, de a klip, wáááá *--* <3 igaz, én szerintem egy kicsit happy benyomást tesz első látásra klip, miközben a szám ilyen 'szép, de mégis rossz' témáról szól
ha egy szóval kéne élnem, akkor csak annyit mondanék, hogy végem, kész meghaltam, imádom
2014. augusztus 01. 12:04
ASDFGHJKASDFGG*-* <- ez a véleményem. Egyszerűen Perfect, a srácok megint kitettek magukért. Nem tudok mit mondani. Amikor tegnap este néztem a premiert, tényleg elakadt a lélegzetem. És a banán sem maradt ki, fuck yeah! ♥♥
2014. augusztus 01. 12:05
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
hú,nekem nagyon tetszik a klip meg a dal is
2014. augusztus 01. 12:29
Már vártam ezt a cikket annak ellenére hogy tegnap már rengetegszer megnéztem. Alacsony költségvetés? .. még ez sem akadály ahhoz a srácoknak hogy ehhez a csodálatos dalhoz egy ilyen tökéletes videót hozzanak össze. Egyszerűen nem lehet nem imádni őket.
2014. augusztus 01. 12:54
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Jajj!!! Imádom őket!!! Az elsők között néztem meg a klippet!!! Nagyon tetszik!!
Nem ilyennek képzeltem, mivel a dal szomorú és a szerelemről szól, ez pedig boldog és inkább a barátságról szól, de ettől függetlenül IMÁDOM!!!
Nem ilyennek képzeltem, mivel a dal szomorú és a szerelemről szól, ez pedig boldog és inkább a barátságról szól, de ettől függetlenül IMÁDOM!!!
2014. augusztus 01. 13:01
Wááááááááááá! Eszméletlen jó klip lett! Fantasztikus! Nincsenek rá szavak! IMÁDOM!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.