A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Candice Swanepoel
2014. július 31. 22:06
|
|
HiddleStanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 224217 offline
|
Nekem miért csak az elsőt adja ki????? HELP!
2014. augusztus 01. 09:05
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Na jó... Az utolsó örökké kísérteni fog...
A többi nem olyan vészes, csak ne lenne ennyi photoshop, az istenért! Valamelyik képen úgy néz ki, mint egy ló! Ha kockacukrot adsz neki, akkor nyerít egyet... Pfujj. Hogy gondolták, hogy ez valakinek tetszeni fog.
2014. augusztus 01. 10:42
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
A jók valóban jók lettek és a rosszak is elég rosszak.Nálam a Harper's Bazaar spanyolországi címlapja verte ki a biztosítékot! Borzasztó lett a kép és nemcsak hogy úgy tűnik mintha lenőtt volna a haja de ez nem olyan szexin hátrafésült és lenyalt haj,hanem olyan tök zsíros de így valamilyen szinten még menthető haj.
2014. augusztus 01. 10:51
Szerintem a rosszak között is van pár kevésbé rossz vagyis tűrhető.
2014. augusztus 01. 12:15
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Szerintem a legtöbb nagyon jó, az utolsó párat kivéve.
2014. augusztus 01. 14:49
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
A brazil Vogue-nál nekem is az tűnt fel rögtön, hogy kilátszanak a bordái, hanem az, hogy a Photoshopmester nem is egyforma vastagságúra ps-ezte a karját... amatőr.
Viszont a Marie Claire címlapon tényleg szép.
2014. augusztus 01. 16:16
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Az első "rossz" címlapon szerintem inkább Angela Lindvallra hasonlít, valamint engem kicsit zavar a cikkíró szubjektivitása. Például az utolsó képpel kapcsolatban én egyáltalán nem így éreztem, valamint a szóismétlések néha kicsit zavaróak a cikkben.
Érdeklődésszintjén utánanéztem még pár címlapjának, és azért sokkoló, mennyire átesnek a szerkesztők a ló túlsó oldalára a photoshoppal.
Érdeklődésszintjén utánanéztem még pár címlapjának, és azért sokkoló, mennyire átesnek a szerkesztők a ló túlsó oldalára a photoshoppal.
2014. augusztus 01. 16:19
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.08.01. 16:16)
Az első "rossz" címlapon szerintem inkább Angela Lindvallra hasonlít, valamint engem kicsit zavar a cikkíró szubjektivitása. Például az utolsó képpel kapcsolatban én egyáltalán nem így éreztem, valamint a szóismétlések néha kicsit zavaróak a cikkben.
Az első nem lett valami jó de a többi szinte mindegyik jó kivéve 1-2.
2014. augusztus 01. 17:43
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Jó cikk lett! ^^ Tényleg nagyon jó képei vannak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: