undi és szomorú...
Megerőszakoltak egy tinit Keith Urban koncertjén
2014. július 31. 23:24
Ez szörnyű. A fogykos tömegnek nem tűnt fel, hogy a lány esetleg nem akar abban a helyzetben lenni. Gratulálok az értelmi szintjükhöz... Csak az áldozatot és az előadót tudom sajnálni. Utóbbi biztos sikeresnek érezhette a koncertjét ezek után...
2014. július 31. 23:30
az emberiség megérett a pusztulásra..
de hogyan lehetnek ilyen gcibuták, hogy körbeállják és áááhh ez nekem az a kategória aminek a folyamatát elképzelni sem tudom.
2014. augusztus 01. 00:18
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Fuj de undorito egy pasi...szemet! De en nem is ertem milyen emberek leteznek :/ Nem segitenek szegenynek. Amugy engem 17 evesen tuti nem tudott volna egy evvel idosebb megeroszakolni. Fu de pofan/pocson vagtam volna. Lehet torekeny lanyka volt meg minden..de akkoris. Amugy eleg beteg koncert lehetett..
2014. augusztus 01. 01:37
Undorító egy ember. Látszik rajta, hogy egy nyomorék és, hogy egy lány se áll vele szoba ezért csak a maszturbálás marad...De ez meg nem jogosítja fel arra, hogy valakit megerőszakoljon. Undorító.
2014. augusztus 01. 03:34
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
Fújj! Pont egy koncerten? z se normális és az se aki szabadlábra helyezte! Szegény lány, már lelkileg soha sem lesz ép
Am ez kajak 18? legalább 30-nak néz ki! És az durva hogy mi történt még ezen a koncin -.-"
2014. augusztus 01. 09:23
Hogy rohadna meg! Bocsi a csúnya szóért de ez már komolyan sok! Egy koncerten?! Nem normális az ilyen! És kajak 18? Legalább 35 évesnek néz ki! Undorító egy ember! Látszik rajta hogy nincs családja se barátai. De szörnyű ember az ilyen kiskorúkat..
Szánalmas! Nem értem miért pont egy koncerten?! Más részt egy 17 leánykában van annyi erő hogy leüsse meg megrúgja vagy valami.
Lehet hogy törékeny volt a leány. De ez már nagyon undorító!!
Ez már komolyan felháborító! Szánalmas az ilyen ember! Legalább annyi illedelem szorulna belé hogy nem kis korúakat!
Hogy lehetnek a világon ilyen undorító emberek?! -.-
Az ilyen ember még azt sem érdemli meg hogy levegőt vegyen!
Maradt volna ott a börtönbe biztos megijedt a lány.
Sajnálom a lányt. És azért ez már nagyon durva! Maradt volna ott bent vár évre/hónapra! Nem érdemli meg hogy a nevén szólítsák! Gusztustalan egy ember!
Szánalmas! Nem értem miért pont egy koncerten?! Más részt egy 17 leánykában van annyi erő hogy leüsse meg megrúgja vagy valami.
Lehet hogy törékeny volt a leány. De ez már nagyon undorító!!
Ez már komolyan felháborító! Szánalmas az ilyen ember! Legalább annyi illedelem szorulna belé hogy nem kis korúakat!
Hogy lehetnek a világon ilyen undorító emberek?! -.-
Az ilyen ember még azt sem érdemli meg hogy levegőt vegyen!
Maradt volna ott a börtönbe biztos megijedt a lány.
2014. augusztus 01. 10:51
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (F.TáŁia Evelin @ 2014.08.01. 09:23)
Legalább annyi illedelem szorulna belé hogy nem kis korúakat!
2014. augusztus 01. 11:53
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Szánalmasak azok az emberek, akik videókat készítettek. Hogy nem lehet észrevenni, hogy valaki erőszakot követ el? Úristen... Nagyon égő.
2014. augusztus 01. 11:59
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
haat en nem adtam volna a rendőrség kezére úgy elláttam volna a baját..hogy soha többet nemtudott volna tükörbe nézni..ekkora parasztot... nahmeg akik fénykéoezté és videózták..basszus nemvették észre a csajon hogy esetleg ő nemakarja? ez már agyatlanság a köbön..
2014. augusztus 01. 13:15
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Jézusom...
2014. augusztus 01. 14:16
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
úristen, hát nem lehet könnyű annak a lánynak
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: