Hihetetlen az, hogy senki sem vette észre. Milyen emberek voltak ott? Nem kiabált a lány? ...
Nem beszélve arról, hogy neki ez mekkora megaláztatás lehet.
Megerőszakoltak egy tinit Keith Urban koncertjén
2014. július 31. 15:58
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
10.000 dolláros óvadék? Szabadlábon védekezhet? Milyen ott az igazságszolgáltatás?
Rettenetesen sajnálom a lányt, nem is értem, milyen emberek voltak ezen a koncerten...
Rettenetesen sajnálom a lányt, nem is értem, milyen emberek voltak ezen a koncerten...
2014. július 31. 16:12
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Rohadt mocsok... Az ilyet örökre bezáratnám, még a napfényt sem engedném be hozzá...
2014. július 31. 16:16
nem vették észre? Hát akkor Keith Urban rajongói nem híresek a jó látásukról...
2014. július 31. 16:49
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Komolyan ennyi eszük van az embereknek? Ja igaz a világ már eddig süllyedt, hogy gondolják a tinik koncertre járnak párosulni? Levideózzuk a két hülyét, hogy itt élik ki a szexuális vágyaikat, miközben fel se merül bennük, hogy az egyik nem hülye hanem áldozat? Szegény lány, ez egy hatalmas lelki trauma számára, remélem sikerül neki a családja támogatásával talpra állni ebből. A srác meg mi az, hogy szabadlábon védekezhet? BIZONYÍTÉK van róla, hogy egy idióta-pszichopata állat és még kiengedik. Congratulation.. A nagy igazságszolgáltatás..
2014. július 31. 17:01
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Felháborító egyébként, hogy manapság a drogbirtoklást is jobban büntetik, mint az erőszakot.
Nem értem, drogot önszántukból vesznek az emberek, de erőszakot senki sem kér.
Nem értem, drogot önszántukból vesznek az emberek, de erőszakot senki sem kér.
2014. július 31. 18:05
Sikeres kis koncert lehetett..
Amúgy ez a férfi 18 éves? Első ránézésre inkább 30-nak mondanám...
Szánalmas hogy ilyen emberek léteznek, de lássuk be, nem nagyon lehet tenni ellene semmit. Jó, őt lecsukják, de de ezzel még semmi nincs megoldva...
Amúgy ez a férfi 18 éves? Első ránézésre inkább 30-nak mondanám...
Szánalmas hogy ilyen emberek léteznek, de lássuk be, nem nagyon lehet tenni ellene semmit. Jó, őt lecsukják, de de ezzel még semmi nincs megoldva...
2014. július 31. 18:39
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Egesz egyszeruen felhaborito, hogy az emberek ott alltak korulottuk, de nemhogy segitettek volna, hanem LEVIDEOZZAK oket?!? Most komolyan, normalis az ilyen?? Ez hihetetlen. Jezusom, milyen emberekbol all mar ez a vilag! A masik meg, hogy egy kis penz elleneben elengednek egy ilyen bunozot?? Felhaborito. Szegeny lany, remelem sikerul majd felepulnie ebbol a megrazkodtatasbol. :/
2014. július 31. 18:43
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ja, és hogy őszinte legyek, így, hogy 11 nap van a Szigetig, kicsit frusztráló ezt olvasni. :s
2014. július 31. 18:44
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Undorító ez a férfi, de a többi ember is aki levideózta ahelyett, hogy segített volna szegény lánynak. El sem tudom képzelni, hogy mi lett volna ha az a nõ nem segít neki...
2014. július 31. 19:20
|
|
Tica64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 190730 offline
|
OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://mindennapiszexizmus.wordpress.com/2014/04/15/ird-ki-magadbol-2/#comments
Én minden férfinak megmutatnám ezt az oldalt, és azt, amilyen állapotba egy lány/nő kerül egy ilyen eset után. Lányok, ezt nekünk is el kell olvasni, vigyázzatok magatokra, én végigolvastam, elgondolkodtató volt.... Nem vicc, ha egy nő nem öltözik csadorba, és takarja el mindenét akkor már szabad bámulni, fogdosni, és megszabad d#gni... Már elnézést
http://mindennapiszexizmus.wordpress.com/2014/04/15/ird-ki-magadbol-2/#comments
Én minden férfinak megmutatnám ezt az oldalt, és azt, amilyen állapotba egy lány/nő kerül egy ilyen eset után. Lányok, ezt nekünk is el kell olvasni, vigyázzatok magatokra, én végigolvastam, elgondolkodtató volt.... Nem vicc, ha egy nő nem öltözik csadorba, és takarja el mindenét akkor már szabad bámulni, fogdosni, és megszabad d#gni... Már elnézést
2014. július 31. 19:33
Idézet
@Porcicca
Amúgy ez a férfi 18 éves?
Amúgy ez a férfi 18 éves?
OFF "Több száz ember között követtek el nemi erőszakot a 17 éves lányon az énekes koncertjén."
ON Kevés ennél undorítóbb dolog van a Földön.
2014. július 31. 19:54
|
|
Jack99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 606 Csatolások: 0 Azonosító: 201240 offline
|
Csak nekem nem tiszta itt valami.. Nos ha CSAK simán szexeltek volna a TÖMEGBEN ismétlem a TÖMEGBEN akkor... MI AZ HOGY KÖRBE ÁLLOM A SZERETKEZŐ PÁRT ÉS FOTÓKAT KÉSZÍTEK RÓLUK MEG VIDEÓT.. ??!! ezen most nagyon kiakadtam.. és jött az hogy igazából egy TÖMEG AZAZ TÖBB SZÁZ EMBER ELŐTT ERŐSZAKOLTAK MEG EGY LÁNYT
-- No comment--
-- No comment--
2014. július 31. 20:17
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Egy:Szabadlábon??
Basszus egy kiskorút erőszakolt meg!! Milyen világ ez már??
Kettő:Ki az a barom idióta ember/emberek, akik egy koncert közepén elkezdenek szeretkezni, és a többi barom állat még képeket is csinálnak meg videókat, majd azt fogják mutogatni??
Kettő:Ki az a barom idióta ember/emberek, akik egy koncert közepén elkezdenek szeretkezni, és a többi barom állat még képeket is csinálnak meg videókat, majd azt fogják mutogatni??
2014. július 31. 21:33
|
|
Loreena0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 229263 offline
|
Üdv az agyon rajongott 21.századi Nyugaton, ti nem olvastok híreket?? Ezek világszerte mindennapos szörnyűségek a nyugat európai fiatalok körében, ez a trendi nem? Mutogatni magát minden kislánynak, meg szexelni 13 évesen, inni mert az olyan menő...min csodálkozunk?? Trendi liberálisnak lenni, minden sztár dal erről szól, minden modelnek titulált ribanc ezt hirdeti a semmit takaró ruházatok hirdetése közben..szánalmas, önállótlan, buta, egyéntelen szajha/strici lett a fiatalokból...gratulálok!!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. július 31. 21:40
|
|
Loreena0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 229263 offline
|
Ja és Magyarországon nem lefilmezik az ilyet, hanem úgy tesznek, mintha nem vennék észre!
Kissebb koromban a Városliget, turisták által is kedvelt park részén ücsörögtünk, rengeteg jól öltözött családos, kisgyermekes ember...a hátunk mögötti romosabb ház falán egy kislányt próbált megerőszakolni egy férfi, az meg ott sikítozott és sírt...mindenki nyugodtan üldögélt, és úgy tettek mintha nem hallanák..szerencsére a kislány eltudott futni.
Kissebb koromban a Városliget, turisták által is kedvelt park részén ücsörögtünk, rengeteg jól öltözött családos, kisgyermekes ember...a hátunk mögötti romosabb ház falán egy kislányt próbált megerőszakolni egy férfi, az meg ott sikítozott és sírt...mindenki nyugodtan üldögélt, és úgy tettek mintha nem hallanák..szerencsére a kislány eltudott futni.
2014. július 31. 21:47
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Gratulálok a fogyatékos társadalomnak! Elképesztő! Mégis mennyi a valószínűsége, hogy egy koncert közepén kezdenek el szeretkezni? Ezen kívül gratulálok annak, aki szabadlábra helyezte ezt a beteg állatot. Komolyan mondom, hogy hihetetlenek az emberek, viszont ezen én már sajnos meg sem lepődök.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2014. július 31. 22:25
Egyszerűen undorító. Eleve ha valaki 'szeretkezik' (ez nem igazán számít annak, mert ebben semmi szeretet nem lehetett), akkor azt nem kell körbeállni. Hihetetlen, hogy az emberek mennyire kíváncsiak és undorítóak.
Arról, hogy szabadlábon van egy ilyen nyomoronc, csak annyit mondanék, hogy pénzzel sajnos már mindent meg lehet oldani, és ez undorító. Nem tudom kifejezni, mennyire utálom, hogy minden a pénz körül forog. Rosszul vagyok tőle.
Arról, hogy szabadlábon van egy ilyen nyomoronc, csak annyit mondanék, hogy pénzzel sajnos már mindent meg lehet oldani, és ez undorító. Nem tudom kifejezni, mennyire utálom, hogy minden a pénz körül forog. Rosszul vagyok tőle.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.