undorító belegondolni, h manapság a nők milyen veszélyeknek vannak kitéve ... miért kell mindig és mindig a gyengébb nemet zaklatni? ők már egyedül át sem mehetnek a szomszádba például?
"nyilvánosan szeretkeznek önakaratból.." azt nem vették észre, h esetleg a lány ezt mennyire nem akarja? mert biztos, h azért egy kicsit segítségért is kiáltozott ...
Megerőszakoltak egy tinit Keith Urban koncertjén
2014. július 31. 12:54
2014. július 31. 13:10
Hihetetlen, hogy mik történnek! Hogy lehetett annyi eszük, hogy azt hitték, hogy önszántából teszi a lány? Szégyen! Nagyon sajnálom szegényt!
2014. július 31. 13:11
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 online
|
Istenemre mondom, ezek idióták... azért van különbség aközött, hogy valaki önként csinálja, meg aközött, ha valakit megerőszakolnak.
Nem igaz, hogy egyik sem vette észre a lány arcát. Az meg pláne beteg, hogy még fényképeztek is...
2014. július 31. 13:34
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Emlékeztek arra a cikkre amit pár hete írtak? Hogy miktől félnek a nők...erre mindenki azt írta, hogy paranoiásak. Na persze! Most itt a bizonyíték! Nem lehet elmenni úgy sehova, hogy ne rettegjünk nem támadnak-e meg, vagy a legrosszabb, hogy nem erőszakolnak-e meg. Ezek után persze, hogy nem merünk kimenni még az utcára se!!
Tényleg micsoda barmok lehetnek, akik még kameráztak is!! -.- beteg elméjű emberek!!!! Szerencsére volt egy normális nő aki odament, de akkor már késő volt sajnos. :S A baj így is megtörtént.
Tényleg micsoda barmok lehetnek, akik még kameráztak is!! -.- beteg elméjű emberek!!!! Szerencsére volt egy normális nő aki odament, de akkor már késő volt sajnos. :S A baj így is megtörtént.
2014. július 31. 13:34
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
a koncerteken elöfordul minden,ugyanis nagyon sok ember van ott..drogozas,alkohol blabla..de ez,undoritó hogy még videoztak szegeny csajt ,megalaztak es senki sem segitett..egyik emberbe sem volt annyi esz..amerikai emberek=0,szanalmasak-.-"
2014. július 31. 13:36
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Undorító... Azért szerintem meg lehet különböztetni, ha valaki önszántából teszi azt a dolgot vagy sem. Szegény lány, hogy dolgozza fel ezt a traumát? Ráadásul még ismeretlenek fel is vették videóra gusztustalan.
2014. július 31. 13:46
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
milyen megnyugtató, hogy a napokban több ehhez hasonló cikkbe is belefutottam, mikor kevesebb mint két hét múlva én magam is egyedül veszem nyakamba a szigetet...
kiábrándító és ijesztő belegondolni, hogy egy olyan világban élünk, ahol az ember kimegy egy egyszerű koncertre, hogy jól érezze magát, erre az emberek tétlenül nézik végig, ahogy megalázzák és teljesen összetörik, sőt, csak rontanak a helyzetén az ostoba kamerázással, bele sem merek gondolni, milyen szégyent, megalázottságot és fájdalmat éreznék, ha mások azt néznegetnék a telefonjukon, ahogy engem valaki épp megerőszakol. de persze egyszerűbb mutogatni egy felvételt, mint közbelépni, és megelőzni a bajt. undorító. őket is nyugodtan le lehetne tartóztatni, amiért megtagadták a segítséget, sőt mondhatni akadályozták, hogy elkapják azt az aberrált barmot, aki erre hajlandó. arra már inkább nem is mondok semmit, hogy kifizette az óvadékot, és mintha mi sem történt volna, szabadlábon védekezhet. ki tudja, hány lányt talál még meg addig, látszik a fején, hogy más módon úgysem jutna nőhöz. remélem, visszakapja ami jár neki, és jó sokat fog hajolgatni a szappanért...
kiábrándító és ijesztő belegondolni, hogy egy olyan világban élünk, ahol az ember kimegy egy egyszerű koncertre, hogy jól érezze magát, erre az emberek tétlenül nézik végig, ahogy megalázzák és teljesen összetörik, sőt, csak rontanak a helyzetén az ostoba kamerázással, bele sem merek gondolni, milyen szégyent, megalázottságot és fájdalmat éreznék, ha mások azt néznegetnék a telefonjukon, ahogy engem valaki épp megerőszakol. de persze egyszerűbb mutogatni egy felvételt, mint közbelépni, és megelőzni a bajt. undorító. őket is nyugodtan le lehetne tartóztatni, amiért megtagadták a segítséget, sőt mondhatni akadályozták, hogy elkapják azt az aberrált barmot, aki erre hajlandó. arra már inkább nem is mondok semmit, hogy kifizette az óvadékot, és mintha mi sem történt volna, szabadlábon védekezhet. ki tudja, hány lányt talál még meg addig, látszik a fején, hogy más módon úgysem jutna nőhöz. remélem, visszakapja ami jár neki, és jó sokat fog hajolgatni a szappanért...
2014. július 31. 14:02
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Felfordult a gyomrom. Mennyi gusztustalan ember van... És most nem csak arra a sz*rházira gondoltam, hanem azokra, akik nem segítettek rajta, sőt, videózták szerencsétlen csajt. Az viszont nem igaz, hogy most fejlődött ide a világ. A történelem során voltak hasonló esetek, ha nem is pontosan ilyenek.
Ami még elborzasztott, az az, hogy a pasit elengedték. Komolyan, ha valakinek elég pénze van, bármit megtehet? Az ilyet ki kéne herélni...
Ami még elborzasztott, az az, hogy a pasit elengedték. Komolyan, ha valakinek elég pénze van, bármit megtehet? Az ilyet ki kéne herélni...
2014. július 31. 14:08
kurva anyját!! szegény lány! milyen undorító, hogy több száz, talán ezer ebmer volt azon a koncerten mégis egyetlen ember ment oda és tett is valamit. az emberek gusztustalanok. úristen hogy fogja ezt szegény feldolgozni? :,(
2014. július 31. 14:12
|
|
theresaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.09. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 117022 offline
|
Ez a legundorítóbb dolog amit egy novel megtehetnek. Nem értem miért lehet mégis szabad lábon valaki aki ilyet tesz. Azért, mert lány vagyok még csak jól sem érezhetem magam,mert félnem kell az ilyenektol. én még nappal is mindig tartok az ilyen emberektol, el sem tudom képzelni mit érezhet szegény lány, hogy hogyan fogja majd ezt feldolgozni, nagyon sajnálom szegényt, és nem értem hogy lehetnek olyan emberek akik nem segítettek rajta.
2014. július 31. 14:19
Szégyen ami a mai világba folyik! Ennyit tudok mondani. El kezdik videózni és nem veszik észre hogy a lány nem élvezi. Nyelné el a föld az ilyeneket...
2014. július 31. 14:42
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Istenem...ez borzalmas! Basszus azért ez röhej, hogy nem veszik észre. A srácnak én tuti életfogytiglant adnék! Mi az, hogy egy "kis" pénz ellenében máris leveszik róla a bilincset! (képletesen értettem, tudom, hogy nem tartják örökre bilincsben
)
2014. július 31. 14:58
Na és ez a probléma: hiába tett egy ilyen mocskos, szörnyű dolgot ez a valaki, holmi pénz fejében kiengedik. Mert mi a garancia arra, hogy máskor nem fogja megtenni?! És rengeteg ilyen szaladgál Amerikában (meg máshol is...), mert nem veszik komolyan. Tönkretette ennek a lánynak az életét, de hú, fizetett ezért kiengedjük. Ráadásul egy koncert közben, amire azért megy el az ember, hogy jól érezze magát...
2014. július 31. 15:08
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez undorito !!! Kiraz a hideg az ilyen emberektol !
Csuknak bortonbe ez a mocskos rohadekot ! Hogy lehet, hogy ezert a buncselekmenyert csak penzbuntetest kap?! Ez tok felhaborito..
Szegeny lany.. borzalmas lehetett atelni, gondolom ez eleg mely nyomot fog hagyni benne egesz eleteben.. Es a masik felhaborito dolog meg az, hogy miaz, higy levideozzak, meg fenykepezik?! Es csak egy embernek jut eszebe segiteni rajta?! Komolyan mondom, hol tart ez a vilag !
Szegeny lany.. borzalmas lehetett atelni, gondolom ez eleg mely nyomot fog hagyni benne egesz eleteben.. Es a masik felhaborito dolog meg az, hogy miaz, higy levideozzak, meg fenykepezik?! Es csak egy embernek jut eszebe segiteni rajta?! Komolyan mondom, hol tart ez a vilag !
2014. július 31. 15:36
Undorító. Az is, ami történt, de az is, hogy kiengedték. Igen, ez "így megy", de nem! Nem így kéne mennie!! Rohadtul nem foglalkoznak azzal, hogy ez a szegény lány mit élhet át, illetve mit élhet még át az élete hátralevő részében. Na meg aztán, hogy ez a gusztustalan mocsok ezek után szabadlábon van... És akkor itt tolják a szöveget, hogy miért "paranoiás annyi nő". Persze, nem jó, ha úgy indulsz el otthonról, hogy ez és ez történhet, ha egyedül vagy.
Bár szegény lány esetlében ezek szerint nem igazán számít, hogy egyedül vagy e avagy sem...
Bár szegény lány esetlében ezek szerint nem igazán számít, hogy egyedül vagy e avagy sem...
2014. július 31. 15:39
szerintem meg rács mögött kellene tartani, míg folyik a nyomozás. Ugyanúgy elkövetheti újra vagy azon a személyen, vagy máson. ROsszul vagyok, ha ilyet hallok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: