Starity

Megerőszakoltak egy tinit Keith Urban koncertjén

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 31. 08:36 #21
- törölt felhasználó -    
Ezt nem hiszem el...10.000 dollárért elengednek egy olyan embert, aki ekkora kárt tett egy nőben? Most komolyan? Meg ez a videós dolog...úristenem.
2014. július 31. 08:45 #22
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6073
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
Teljesen egyetértek House Of Wax-al. És ez a férfi annyira szánalmas nem hiszem el ,hogy ennyire volt képes ,hogy egy ártatlan és kiskorú lányt megerőszakoljon (megrontson) a koncert közepén. Én azért többet kértem volna emiatt ,mint 10.000 dollárt ,hogy szabad legyen. Még ilyet... Bár nem is csodálom ,hogy ez az emberhez nem vonzódnak a lányok. Annak a lánynak nagyon rossz lehet ez a dolog ,hiszen őt egy egész életig foglya kísérteni. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. július 31. 08:47 #23
Rocket
Rocket
Hozzászólás: 644
Csatolások: 0
Azonosító: 223869
Persze, és ha látjuk, hogy valakik csinálják, vegyük fel videóra... Undorító! Biztos már bevoltak állva, azért nem tudták, mi történik. Az ítéletet nézve, nem csodálkozom. Ez megy mindenhol.
2014. július 31. 09:09 #24
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
Hozzászólás: 562
Azonosító: 217712
FÚÚÚÚÚJ! PARASZT! Hogy néz már ki??? Disznó... És körbeállják, és veszik őket... Mint az állatok...
2014. július 31. 09:14 #25
Anett1
Anett1
visszatérő vendég

StátuszKisses, -A
Hozzászólás: 259
Azonosító: 169894
Körbeállták őket és videòztak, hát gratula a mai társadalomnak!A lány azokban a percekben élete legrosszabb perceit élhette át, mindenki más megteljesen nyugodt mintha teljesen normális lenne,hogy valakit megerőszakolnak..Szerintem még az is feltűnö,hogy lány pròbált menekülni ,segitséget kérni .10.000 dollár-t pedig rettentően kevésnek találom.
2014. július 31. 09:31 #26
- törölt felhasználó -    
Első gondolatom; "Ilyen tényleg létezik?" Ráadásul a tömegben, ahol nem is zavartatta magát. Rohadjon meg a mocsadék többi emberrel együtt, akik hagyták, hogy szegény lány szenvedjen. Ez után még jobban utálom az embereket. Neki csak óvadékot kellett fizetni, de a lányban ez örökre megmarad, bármesszire is kerül ettől a rohadéktól.
2014. július 31. 09:31 #27
Lizabeth99
Lizabeth99
visszatérő vendég

StátuszCsumii `^.^´
Hozzászólás: 136
Azonosító: 216926
Anett1 teljesen egyet értek veled! Szegény lány..sad.gif( Mondjuk nem értem, hog hogy ordulhat elő ilyesmi, elég furcsa :/
2014. július 31. 09:37 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet
10.000 dollár, ennyit ér, hogy egy kislány sérült lesz örök életére emiatt. Nem csak az undorító, hogy ilyen megtörténhet és az emberek szó nélkül nézik, hanem maga az igazságszolgáltatás is az. El sem tudom képzelni, hogy az a szegény lány min ment keresztül és még min fog keresztül menni hosszú évekig. Nagyon sajnálom őt, én a szülők helyében addig mennék amíg le nem csukják ezt a férget  dry.gif 

A másik dolog, mi az, hogy 46 embert visznek alkoholmérgezéssel kórházba, meg 5 embert letartóztatnak?! Milyen világban élünk, Úristen?! omg.gif Aki halálra akarja inni magát az mi a jó Istennek megy el egy koncertre?! Ezzel tönkreteszi a körülötte lévő emberek hatalmas élményét. Ugyan ez a verekedés, ha annyira késztetést érez akkor verjék össze egymást a haverjaival az utcán, de ne egy koncerten ahol az emberek próbálnák élvezni a kedvencük előadását. Azért az ember elgondolkozik, hogy milyen emberek is vannak ezen az elcseszett bolygón  dry.gif

Teljesen egyetértek, csak még annyit hozzátennék, hogy több száz ember közül 1?! Egyetlen egy ember segített neki! És ha az a nö nincs?! Hagyják, hogy azt csináljon vele az a pedofil, barom amit csak akar?!
Szépen vagyunk? Mi lesz még? Megölnek egy lányt egy koncerten a többiek meg filmezik?! Szánalmas!
2 felhasználónak tetszik: Ildikócska10, House Of Wax
2014. július 31. 09:59 #29
- törölt felhasználó -    
Szegény lány
2014. július 31. 10:10 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (House Of Wax @ 2014.07.31. 07:51)
10.000 dollár, ennyit ér, hogy egy kislány sérült lesz örök életére emiatt. Nem csak az undorító, hogy ilyen megtörténhet és az emberek szó nélkül nézik, hanem maga az igazságszolgáltatás is az.  El sem tudom képzelni, hogy az a szegény lány min ment keresztül és még min fog keresztül menni hosszú évekig. Nagyon sajnálom őt, én a szülők helyében addig mennék amíg le nem csukják ezt a férget  dry.gif 
A másik dolog, mi az, hogy 46 embert visznek alkoholmérgezéssel kórházba, meg 5 embert letartóztatnak?! Milyen világban élünk, Úristen?! omg.gif Aki halálra akarja inni magát az mi a jó Istennek megy el egy koncertre?! Ezzel tönkreteszi a körülötte lévő emberek hatalmas élményét. Ugyan ez a verekedés, ha annyira késztetést érez akkor verjék össze egymást a haverjaival az utcán, de ne egy koncerten ahol az emberek próbálnák élvezni a kedvencük előadását. Azért az ember elgondolkozik, hogy milyen emberek is vannak ezen az elcseszett bolygón  dry.gif

Én is teljesen egyetértek. Lehet már ennél rosszabb?! Hova fejlődünk? De most komolyan..
2014. július 31. 10:10 #31
- törölt felhasználó -    
Engem leginkább az döbbent le, hogy körbeállták őket, videóztak, fényképeztek, mintha ez akkora buli lenne, és e között a sok idióta, vadbarom közül egyetlenegy épeszű ember volt, aki rájött arra, hogy nem röhögcsélni és "dokumentálni" kéne, hanem segíteni. Szánalmas, hogy milyen undorító és ocsmány dolgot művelt a férfi, de én ugyanolyan undorítónak és ocsmánynak tartom azokat, akik képtelenek voltak segíteni! reklamalo.gif
2014. július 31. 10:24 #32
- törölt felhasználó -    
És most komolyan, csak videóztak? Még ha önakaratukból is szeretkeztek volna, akinek esze van, szól nekik, hogy inkább otthon, ne emberek között. Hova fajul ez a világ...
2014. július 31. 10:24 #33
Petra483
Petra483
visszatérő vendég

StátuszBe careful of your thoughts; they may become words at any moments-Lara Gassen
Hozzászólás: 294
Azonosító: 215904
Ez szánalmas. Szégyen, hogy az emberiség hova fejlődik (tisztelet a kivételnek mert az ugye mindig van ha kevés is). Videózzák, fotózzák? Épeszű ember észreveszi, hogy tulajdnonképpen mi történik. Ahogy a nő is. A sok barom, részeg meg videóz. Gratula nekik -.-"
2014. július 31. 10:27 #34
ariana001
ariana001
visszatérő vendég

Státusz♥♥ one last time ♥♥
Hozzászólás: 440
Csatolások: 13
Azonosító: 227309
szegény lány
2014. július 31. 10:34 #35
- törölt felhasználó -    
Jézusom...ebből látszik,hogy fényképezünk mindent de segíteni nem segítünk senkinek.Borzalmas ez a világ és borzalmas a 21.század is.Igen,tudom,hogy voltak más századokban is ilyen esetek de ezek rosszabbak mert most sokkal keményebben tudják az emberek bántalmazni a másikat.
2014. július 31. 10:40 #36
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég

Státuszmonstantól x lesz
Hozzászólás: 332
Azonosító: 224313
Botzalmas a mai világ... Szinte csak akkor van biztonságban az ember, ha otthon ül, és kajafutár hozza neki az ételt, hogy ne kelljen kimozdulnia... Bár, lehet, hogy az ételbe is mérget tettek... Csak hasonlat, de akkor is bizarr
2014. július 31. 10:45 #37
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Szegény lány! A többiek meg nem csináltak semmit?! Hát úgy hagyják szegény lányt? Akkor kívánom velük is történjen ilyen eset!
2014. július 31. 10:47 #38
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Ja amúgy tényleg, miért nem mondták nekik azok a majmok, hogy otthon, ha lehet, és egyből kiderült volna!
2014. július 31. 10:48 #39
- törölt felhasználó -    
Undorító elfajzott társadalomban élünk sajnos. Az értékrend teljesen a visszájára fordult vagy inkább úgy mondanám eltűnt. Nem elég, hogy megerőszakolt valakit, ráadásul kiskorú is az illető. Ha jól számolom ez alapjáraton is KETTŐ súlyos bűntett. És az ilyen embernek nem nevezhető egyént kiengedik pár dollár óvadékért reklamalo.gif Milyen mélyre süllyedhet még az emberiség???
2014. július 31. 10:48 #40
- törölt felhasználó -    
gyönyörű pasi Xd mit nem mondjak XD
Szegény lány.. :/
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok