Megerőszakoltak egy tinit Keith Urban koncertjén
2014. július 31. 08:36
Ezt nem hiszem el...10.000 dollárért elengednek egy olyan embert, aki ekkora kárt tett egy nőben? Most komolyan? Meg ez a videós dolog...úristenem.
2014. július 31. 08:45
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Teljesen egyetértek House Of Wax-al. És ez a férfi annyira szánalmas nem hiszem el ,hogy ennyire volt képes ,hogy egy ártatlan és kiskorú lányt megerőszakoljon (megrontson) a koncert közepén. Én azért többet kértem volna emiatt ,mint 10.000 dollárt ,hogy szabad legyen. Még ilyet... Bár nem is csodálom ,hogy ez az emberhez nem vonzódnak a lányok. Annak a lánynak nagyon rossz lehet ez a dolog ,hiszen őt egy egész életig foglya kísérteni.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. július 31. 08:47
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Persze, és ha látjuk, hogy valakik csinálják, vegyük fel videóra... Undorító! Biztos már bevoltak állva, azért nem tudták, mi történik. Az ítéletet nézve, nem csodálkozom. Ez megy mindenhol.
2014. július 31. 09:14
|
|
Anett1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 169894 offline
|
Körbeállták őket és videòztak, hát gratula a mai társadalomnak!A lány azokban a percekben élete legrosszabb perceit élhette át, mindenki más megteljesen nyugodt mintha teljesen normális lenne,hogy valakit megerőszakolnak..Szerintem még az is feltűnö,hogy lány pròbált menekülni ,segitséget kérni .10.000 dollár-t pedig rettentően kevésnek találom.
2014. július 31. 09:31
Első gondolatom; "Ilyen tényleg létezik?" Ráadásul a tömegben, ahol nem is zavartatta magát. Rohadjon meg a mocsadék többi emberrel együtt, akik hagyták, hogy szegény lány szenvedjen. Ez után még jobban utálom az embereket. Neki csak óvadékot kellett fizetni, de a lányban ez örökre megmarad, bármesszire is kerül ettől a rohadéktól.
2014. július 31. 09:31
|
|
Lizabeth99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 216926 offline
|
Anett1 teljesen egyet értek veled! Szegény lány..
( Mondjuk nem értem, hog hogy ordulhat elő ilyesmi, elég furcsa :/
2014. július 31. 09:37
Idézet
10.000 dollár, ennyit ér, hogy egy kislány sérült lesz örök életére emiatt. Nem csak az undorító, hogy ilyen megtörténhet és az emberek szó nélkül nézik, hanem maga az igazságszolgáltatás is az. El sem tudom képzelni, hogy az a szegény lány min ment keresztül és még min fog keresztül menni hosszú évekig. Nagyon sajnálom őt, én a szülők helyében addig mennék amíg le nem csukják ezt a férget dry.gif
A másik dolog, mi az, hogy 46 embert visznek alkoholmérgezéssel kórházba, meg 5 embert letartóztatnak?! Milyen világban élünk, Úristen?! omg.gif Aki halálra akarja inni magát az mi a jó Istennek megy el egy koncertre?! Ezzel tönkreteszi a körülötte lévő emberek hatalmas élményét. Ugyan ez a verekedés, ha annyira késztetést érez akkor verjék össze egymást a haverjaival az utcán, de ne egy koncerten ahol az emberek próbálnák élvezni a kedvencük előadását. Azért az ember elgondolkozik, hogy milyen emberek is vannak ezen az elcseszett bolygón dry.gif
A másik dolog, mi az, hogy 46 embert visznek alkoholmérgezéssel kórházba, meg 5 embert letartóztatnak?! Milyen világban élünk, Úristen?! omg.gif Aki halálra akarja inni magát az mi a jó Istennek megy el egy koncertre?! Ezzel tönkreteszi a körülötte lévő emberek hatalmas élményét. Ugyan ez a verekedés, ha annyira késztetést érez akkor verjék össze egymást a haverjaival az utcán, de ne egy koncerten ahol az emberek próbálnák élvezni a kedvencük előadását. Azért az ember elgondolkozik, hogy milyen emberek is vannak ezen az elcseszett bolygón dry.gif
Teljesen egyetértek, csak még annyit hozzátennék, hogy több száz ember közül 1?! Egyetlen egy ember segített neki! És ha az a nö nincs?! Hagyják, hogy azt csináljon vele az a pedofil, barom amit csak akar?!
Szépen vagyunk? Mi lesz még? Megölnek egy lányt egy koncerten a többiek meg filmezik?! Szánalmas!
2014. július 31. 10:10
Idézet (House Of Wax @ 2014.07.31. 07:51)
10.000 dollár, ennyit ér, hogy egy kislány sérült lesz örök életére emiatt. Nem csak az undorító, hogy ilyen megtörténhet és az emberek szó nélkül nézik, hanem maga az igazságszolgáltatás is az. El sem tudom képzelni, hogy az a szegény lány min ment keresztül és még min fog keresztül menni hosszú évekig. Nagyon sajnálom őt, én a szülők helyében addig mennék amíg le nem csukják ezt a férget
A másik dolog, mi az, hogy 46 embert visznek alkoholmérgezéssel kórházba, meg 5 embert letartóztatnak?! Milyen világban élünk, Úristen?!
Aki halálra akarja inni magát az mi a jó Istennek megy el egy koncertre?! Ezzel tönkreteszi a körülötte lévő emberek hatalmas élményét. Ugyan ez a verekedés, ha annyira késztetést érez akkor verjék össze egymást a haverjaival az utcán, de ne egy koncerten ahol az emberek próbálnák élvezni a kedvencük előadását. Azért az ember elgondolkozik, hogy milyen emberek is vannak ezen az elcseszett bolygón
A másik dolog, mi az, hogy 46 embert visznek alkoholmérgezéssel kórházba, meg 5 embert letartóztatnak?! Milyen világban élünk, Úristen?!
Én is teljesen egyetértek. Lehet már ennél rosszabb?! Hova fejlődünk? De most komolyan..
2014. július 31. 10:10
Engem leginkább az döbbent le, hogy körbeállták őket, videóztak, fényképeztek, mintha ez akkora buli lenne, és e között a sok idióta, vadbarom közül egyetlenegy épeszű ember volt, aki rájött arra, hogy nem röhögcsélni és "dokumentálni" kéne, hanem segíteni. Szánalmas, hogy milyen undorító és ocsmány dolgot művelt a férfi, de én ugyanolyan undorítónak és ocsmánynak tartom azokat, akik képtelenek voltak segíteni!
2014. július 31. 10:24
És most komolyan, csak videóztak? Még ha önakaratukból is szeretkeztek volna, akinek esze van, szól nekik, hogy inkább otthon, ne emberek között. Hova fajul ez a világ...
2014. július 31. 10:24
|
|
Petra483visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 215904 offline
|
Ez szánalmas. Szégyen, hogy az emberiség hova fejlődik (tisztelet a kivételnek mert az ugye mindig van ha kevés is). Videózzák, fotózzák? Épeszű ember észreveszi, hogy tulajdnonképpen mi történik. Ahogy a nő is. A sok barom, részeg meg videóz. Gratula nekik -.-"
2014. július 31. 10:34
Jézusom...ebből látszik,hogy fényképezünk mindent de segíteni nem segítünk senkinek.Borzalmas ez a világ és borzalmas a 21.század is.Igen,tudom,hogy voltak más századokban is ilyen esetek de ezek rosszabbak mert most sokkal keményebben tudják az emberek bántalmazni a másikat.
2014. július 31. 10:40
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Botzalmas a mai világ... Szinte csak akkor van biztonságban az ember, ha otthon ül, és kajafutár hozza neki az ételt, hogy ne kelljen kimozdulnia... Bár, lehet, hogy az ételbe is mérget tettek... Csak hasonlat, de akkor is bizarr
2014. július 31. 10:45
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szegény lány! A többiek meg nem csináltak semmit?! Hát úgy hagyják szegény lányt? Akkor kívánom velük is történjen ilyen eset!
2014. július 31. 10:47
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ja amúgy tényleg, miért nem mondták nekik azok a majmok, hogy otthon, ha lehet, és egyből kiderült volna!
2014. július 31. 10:48
Undorító elfajzott társadalomban élünk sajnos. Az értékrend teljesen a visszájára fordult vagy inkább úgy mondanám eltűnt. Nem elég, hogy megerőszakolt valakit, ráadásul kiskorú is az illető. Ha jól számolom ez alapjáraton is KETTŐ súlyos bűntett. És az ilyen embernek nem nevezhető egyént kiengedik pár dollár óvadékért
Milyen mélyre süllyedhet még az emberiség???
2014. július 31. 10:48
gyönyörű pasi Xd mit nem mondjak XD
Szegény lány.. :/
Szegény lány.. :/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.