Orlando Bloom megütötte Justin Biebert - videó
2014. július 31. 10:20
Az lehet, hogy megérdemelte, de nem verekedéssel kéne elintézni..
2014. július 31. 10:32
Ha nem is így kell elintézni azért Bieber megérdemelte.
2014. július 31. 10:33
|
|
bogyesz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 207233 offline
|
Hjaj, ez mekkora csacsiság már? Én sem szívlelem Biebert, de elfog a hányinger, ha egy nő miatt verekedik két pasi. Szerintem Bloom, így veszíti el kedvesét - a féltékenység miatt. Most tökre közhely, de hát na, így szokott lenni
2014. július 31. 10:36
|
|
Babanyaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 230470 offline
|
Jó, lehet, hogy megérdemelte. Justin visszavehetne a nagy arcából de ez már túl messzirement.Nem így kéne elintézni. Tudom, hogy soka Justin ellen vagytok, de mire ez a nagy kárörvendés??!! Van aki szereti van aki nem de attól még senkinek nem kell elmondania minden féle kis b*uz*nak! Mindenki magából indul ki! Nézzetek tükörbe. Hánynom kell az ilyen emberektől
2014. július 31. 10:37
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
csak aztán ne csodálkozzon, ha justin idióta drogos haverjai másnak a sajt házából fogják kirángatni...legalább esze lett volna, hogy ne olyanba kössön bele, akibe nem kéne -.-
2014. július 31. 10:42
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Szimpi a pasas
Na de most komolyan. Én ugyan elsősorban nem egy nő miatt rúgnám ezt a hülye felfuvalkodott b*zit,hanem az összes többi baromsága miatt,de megérdemelte,szóval tök mindegy,miért kapta,már régóta kellett volna valakinek adnia neki egy rohadt nagy pofont.
Na de most komolyan. Én ugyan elsősorban nem egy nő miatt rúgnám ezt a hülye felfuvalkodott b*zit,hanem az összes többi baromsága miatt,de megérdemelte,szóval tök mindegy,miért kapta,már régóta kellett volna valakinek adnia neki egy rohadt nagy pofont.
2014. július 31. 10:46
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
aaaa...nemmis ütötte meg annyira...athittem ez olyan kiütéses dolog volt..de csak épphogy hozzáért
amugy meg is érdemelte
2014. július 31. 10:58
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nem vagyok az erőszak híve, de ezt most megérdemelte Bieber. :DDDDDDDD
2014. július 31. 11:01
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
De jó egy értelmes izgalmas cikket is olvasni már
..
megérdemelte!!
..
2014. július 31. 11:17
Ez hihetetlen!!Hogy JB mire nem képes?!Szegény Orlando!!!Ésn is így tettem volna a helyében!!! <3
2014. július 31. 11:24
Idézet
HRéka00
Nem értelek benneteket. Ha azt írjuk Justinra, hogy egy kis taknyos, akkor jönnek, hogy "NEEM! Vegyétek tudomásul, hogy Justin már felnőtt, és csak irigyek vagytok rá, mert ti soha nem fogtok annyit elérni, mint ő!" Aztán, ha valamiért vállalni kellene a felelősséget, vagy esetleg olyat csinált amit nem szabadna és megverik, akkor meg: " Jhajj! Szegény! Dehát még csak 20 éves! Még gyerek!" Akkor most mi van??? Valaki magyarázza már el nekem!
Nem értelek benneteket. Ha azt írjuk Justinra, hogy egy kis taknyos, akkor jönnek, hogy "NEEM! Vegyétek tudomásul, hogy Justin már felnőtt, és csak irigyek vagytok rá, mert ti soha nem fogtok annyit elérni, mint ő!" Aztán, ha valamiért vállalni kellene a felelősséget, vagy esetleg olyat csinált amit nem szabadna és megverik, akkor meg: " Jhajj! Szegény! Dehát még csak 20 éves! Még gyerek!" Akkor most mi van??? Valaki magyarázza már el nekem!
Én is ezt figyeltem meg.
Egyébként Bíbörből simán kinézem hogy ilyen gerinctelen,megérdemelte hogy megverték.
2014. július 31. 11:26
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A videó alapján nekem úgy tűnik, hogy nem is Justint találta el az ütést, hanem azt a pasit, aki előtte állt. De lehet csak kellene egy erősebb szemüveg.
Az egész ügy olyan izé. Miranda már felnőtt nő, már elmúlt harminc, gyereke van, összeállna egy 20 éves gyerekkel (mert Justin még az, hiába 20 éves)? Azt se mondanám, hogy Orlando-nak felnőttes a viselkedése, valaki beszól valamit, ami nem tetszik neki, és rögtön leüti (mondjuk el tudom képzelni, hogy mit mondott Justin).
Egyiket se akarom védeni, csak olyan fura olvasgatni a kommenteket, hogyha valamelyik sztárt nem szereted, ilyen könnyedén kívánod neki, hogy megüssék, meg hogy baja legyen.
Az egész ügy olyan izé. Miranda már felnőtt nő, már elmúlt harminc, gyereke van, összeállna egy 20 éves gyerekkel (mert Justin még az, hiába 20 éves)? Azt se mondanám, hogy Orlando-nak felnőttes a viselkedése, valaki beszól valamit, ami nem tetszik neki, és rögtön leüti (mondjuk el tudom képzelni, hogy mit mondott Justin).
Egyiket se akarom védeni, csak olyan fura olvasgatni a kommenteket, hogyha valamelyik sztárt nem szereted, ilyen könnyedén kívánod neki, hogy megüssék, meg hogy baja legyen.
2014. július 31. 11:30
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
Szegény Justin
2014. július 31. 11:31
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
A videó alapján szerintem nem Justint találta el az ütés !
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: