Orlando Bloom megütötte Justin Biebert - videó
2014. augusztus 06. 13:09
|
|
PilleDoRKaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.26. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 226618 offline
|
Eddig is szerettelek Orlando,de most Imádlak!
Egyébként szerintem Bieber már nem tinédzser,nem kellene úgy bánni vele,hogy "majd úgy is kinövi"!Ideje lenne,hogy feleljen azokért,amit csinál. Kaphatott volna még pár pofont,hogy helyre tegyék az önképét,mert nagy emberne képzeli magát,az biztos!
Orlando <333
Egyébként szerintem Bieber már nem tinédzser,nem kellene úgy bánni vele,hogy "majd úgy is kinövi"!Ideje lenne,hogy feleljen azokért,amit csinál. Kaphatott volna még pár pofont,hogy helyre tegyék az önképét,mert nagy emberne képzeli magát,az biztos!
Orlando <333
2014. augusztus 06. 17:55
|
|
SelenaDemiJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 228618 offline
|
Orlando? Igazából nem tudom ki az az Orlando Bloom , csak most tudtam meg hogy egy színész, mellesleg amibe játszott az utálom, ezt is a komentekből tudtam meg! Justin egy buzi? Mi van , bazdmeg vigyzz a szádra , mert nagyon sok mindent elért nagyon fiatalon, rá adásul tökéletes mindenben! Nem tudom ki mit szeret a buzi Orlando, megérdemelte hogy elhagyta a felesége vagy mi?! De az biztos hogy nem csak azért hagyt el mert már nem szereti vagy bármi más ok, esetleg íjustin végett, hanem mert rájött hogy orlando egy kis hímringyó. Jah és ha Justin végett hagyta ott ami nem kizárt akkor meg arra jött rá hogy íjustin sokkal jobb mint a buziiii emberke !
:3 Justinban sok a respect ezért nem ütött vissza! Justin :3 <3 :*
Orlando :/
fujjjj
2014. augusztus 06. 20:40
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (SelenaDemiJustin @ 2014.08.06. 17:55)
Orlando? Igazából nem tudom ki az az Orlando Bloom , csak most tudtam meg hogy egy színész, mellesleg amibe játszott az utálom, ezt is a komentekből tudtam meg! Justin egy b*zi? Mi van , b*zdmeg vigyzz a szádra , mert nagyon sok mindent elért nagyon fiatalon, rá adásul tökéletes mindenben! Nem tudom ki mit szeret a b*zi Orlando, megérdemelte hogy elhagyta a felesége vagy mi?! De az biztos hogy nem csak azért hagyt el mert már nem szereti vagy bármi más ok, esetleg íjustin végett, hanem mert rájött hogy orlando egy kis hímringyó. Jah és ha Justin végett hagyta ott ami nem kizárt akkor meg arra jött rá hogy íjustin sokkal jobb mint a b*zii emberke !
fujj
Ajj, már megint itt egy... Amúgy tudom hogy nincs suli, meg minden, de azért néha-néha belepillanthatnál a nyelvtankönyvbe... És nem tudom, miért nem tudsz egy normális hangvételű üzenetet írni, mindent ki kell csillagoznom a mérhetetlenül kifinomult és magasan kvalifikált leveledben, csak gratulálni tudok. Amúgy te is megírhatnád nekem, hogy mi az a rengeteg dolog, amit már olyan fiatalon elért, és miért tökéletes, már tényleg nagyon érdekel, mindenki ezzel jön. Amúgy kicsit odafigyelhetnél a hírekre, a te Zsüztinád embereket köpköd le, mások vizébe köp bele színtiszta hobbiból, gúnyolódik a súlyuk miatt, de remélem egyszer lesz szerencséd, hogy egyszer sikítozva végignézheted és átélheted, ahogy kihajol az erkélyén pont fölötted, és telibe köp. És én ezt most pont olyan szeretettel küldöm feléd, mint te a kommentedet a világhálónak
Legyen csodás napod!
2014. augusztus 06. 22:51
|
|
Blair.S.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 230017 offline
|
Ömm... Szerintem most a Starity fele meg fog utálni. De mielőtt belekezdenék a kimerítő mondandómba tisztáznék valamit: Nem szeretem Justin Biebert. És még finoman fogalmaztam Nálam az ideál Orlando. Csak gondoltam, közlöm...
Mindegy, azt akartam mondani, hogy attól, hogy valaki nem szereti Justint, azért nem kell azt mondani, hogy "Jól tetted Orlando" meg, hogy "Megérdemelte!" WHAT?! Miért kell ezt mondani? Figyelj, ha téged nem szeretnének, elég sokan, ás valaki akit igen sokan szeretnek, na az megütne téged, akkor azt mondanád, hogy megérdemeltem? Nem hiszem. Na, mindegy, csak ennyi.
Mindegy, azt akartam mondani, hogy attól, hogy valaki nem szereti Justint, azért nem kell azt mondani, hogy "Jól tetted Orlando" meg, hogy "Megérdemelte!" WHAT?! Miért kell ezt mondani? Figyelj, ha téged nem szeretnének, elég sokan, ás valaki akit igen sokan szeretnek, na az megütne téged, akkor azt mondanád, hogy megérdemeltem? Nem hiszem. Na, mindegy, csak ennyi.
2014. augusztus 07. 11:33
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
Egyiket se szeretem szóval.De orlandónak nem kellett volna megütnie.Arról meg hogy a voltfelesége más pasikal randizik senki más nem tehet csak ő mneg a csaj.Azt ők cseszték el justin egy szabad prédára vadászott
2014. augusztus 07. 14:21
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (SelenaDemiJustin @ 2014.08.06. 17:55)
Orlando? Igazából nem tudom ki az az Orlando Bloom , csak most tudtam meg hogy egy színész, mellesleg amibe játszott az utálom, ezt is a komentekből tudtam meg! Justin egy b*zi? Mi van , b*zdmeg vigyzz a szádra , mert nagyon sok mindent elért nagyon fiatalon, rá adásul tökéletes mindenben! Nem tudom ki mit szeret a b*zi Orlando, megérdemelte hogy elhagyta a felesége vagy mi?! De az biztos hogy nem csak azért hagyt el mert már nem szereti vagy bármi más ok, esetleg íjustin végett, hanem mert rájött hogy orlando egy kis hímrin**ó. Jah és ha Justin végett hagyta ott ami nem kizárt akkor meg arra jött rá hogy íjustin sokkal jobb mint a b*zii emberke !
fujj
Na egy újabb szerencsétlent köszönthetünk köreinkben.
Én ezt az álláspontot inkább szégyellném, nem még hangoztatni is..
Az 1. mondatodhoz pedig már hozzászólni sem tudok, az túltesz mindenen...
2014. augusztus 13. 11:55
|
|
Felhasználó56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 228435 offline
|
Justin <<3
2014. augusztus 17. 15:38
|
|
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline
|
Average Girl :DDD SelenaDemi Justin,ha meg nem ismered Orlandot,miért itélkezel felette??Komolyan mondom több itt a csöki,mint egy elmegyógyintézetbe..És mindenki jusztinkát isteníti..Hagyjuk már azt a majmot...
Orlandoval egy cikkben említeni sem lehetne!és MI AZ,HOGY ORLANDO FUJJ(???)?????!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: