Orlando Bloom megütötte Justin Biebert - videó
2014. augusztus 04. 09:26
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Beating Heart csak annyit üzenek,hogy ne írj olyanról amiről egyáltalán,semmi fogalmad sincs. Nem is ismered Orlando-t,mert ő nem olyan feltűnési viszketegségben szenvedő egyén mint a kis Justin-od. Róla aztán lehet hallani,egyet s mást,ami nem arra utal,hogy ő lenne a jó kisfiú,akit a csúnya újságírók cikiznek. fele annyi rossz cikket nem írtak Orlandoról,mint Justin-ról.Nem azt mondom,hogy orlando tökéletes,de hogy jobb ember Justin-nál,az biztos!
2014. augusztus 04. 11:11
Leborulok előtted ó nagy és magasságos Orlando Bloom.
Na komolyrafordítva a szót,végre egy normális ember aki megmutatja ennek a kis takonynak,hogy ki az úr a háznál.Ennek a gyereknek már tényleg nem ártana egy-két atyai pofon.Amúgy a rajongóknak üzenem,hogy kár védeni ezt a kis kölköt,mert nem azért nem ütött vissza,mert annyi tisztelet van benne.Egyszerűbb neki elbújnia a gorillái mögé,minthogy igazi férfihez méltóan vállalja a beszólásai következményét.Nem hazudok,de komolyan,az én 12-13 éves húgomban több a férfiasság,mint Dzsássziban.
Na komolyrafordítva a szót,végre egy normális ember aki megmutatja ennek a kis takonynak,hogy ki az úr a háznál.Ennek a gyereknek már tényleg nem ártana egy-két atyai pofon.Amúgy a rajongóknak üzenem,hogy kár védeni ezt a kis kölköt,mert nem azért nem ütött vissza,mert annyi tisztelet van benne.Egyszerűbb neki elbújnia a gorillái mögé,minthogy igazi férfihez méltóan vállalja a beszólásai következményét.Nem hazudok,de komolyan,az én 12-13 éves húgomban több a férfiasság,mint Dzsássziban.
2014. augusztus 04. 11:22
Kissé elfogult vagyok, mert imádom Orlando Bloom-ot, Justin Biebert viszont nagyon nem kedvelem. Azonban a véleményem az, hogy ez az ő dolguk, ők tudják,mi volt a konfliktus, és ezt nekik is kell eldönteni. Lehet, hogy Orlando jogosan ütötte meg Biebert, de lehet hogy nem. Mindenesetre a tinisztár nem szenvedett életveszélyes sérülést, szóval nem lett nagy problémája a dologból. Nem ítélkezem az esetről, mert nem voltam részese, és nem ismerem a hátteret. De azért: Hajrá Legolas!
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2014. augusztus 04. 14:04
|
|
VampireQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 11 Azonosító: 230800 offline
|
Orlando nagyon nagyra tartja magát mert Ő Orlando Bloom -.- Justin is egy ember nem egy kiszabadult vadálat!!!
2014. augusztus 04. 16:07
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (VampireQueen @ 2014.08.04. 14:04)
Orlando nagyon nagyra tartja magát mert Ő Orlando Bloom -.- Justin is egy ember nem egy kiszabadult vadálat!!!
Még Orlandoról mondod ezt? Akkor mi van Justinnal???
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. augusztus 04. 17:42
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (Beating Heart @ 2014.08.01. 18:19)
Justin beképzelt?Ha az is akkor jogosan,mert sok dolgot tett már le az aztalra.Orlando arcán mit láttok?Egy öntelt,arrongáns majmot aki annyira elszállt magátol,mert benne volt a Kalib-tenger kalózaiban.Egyszer már írtam,mégegyszer elmondom:kívánom,hogy verné be a ti képeteket is.És hogy Justin miért nem ütött vissza?Mert van benne tisztelet és becsület.Tudja,hogy a rajóngóit megbántaná vele.Orlando megérdemli,hogy elhagyta a felesége.Hülye majom.
Úristen, szívem, te olvasod, amit írsz? Amúgy mit szedsz? Jó anyag lehet, ha tiszteletet és becsületet látsz Zsüsztinában.
Nem mellesleg érdekelne, hogy mennyire tájékozódsz a kommentek előtt, mert én úgy látom semmit, de ezt nem akarom kijelenteni konkrétan, mielőtt még nekiállsz védekezni. Amúgy az a sok dolog is érdekelne, amit Jusztinka letett az asztalra. Ha még van bátorságot/lelki erőd olvasgatni a kommenteket, (csak mert felhasználók fele már téged szid) akkor tényleg felsorolhatnád nekem, de csak ha időközben nem világosultál meg. Nem tudom, hogy a nagy észosztás közepedte/után kicsit rákerestél-e Orlandora, ha nem, elmondom, hogy egy igen elismert színész 24 film- és egy sorozatszerepléssel a háta mögött, nem egy filme kapott már oscar-díjat, a gyűrűk ura 20-at is. Saját csillaga van a Walk of fame-en, amiről Jusztina csak álmodhat. A greenpeace tagja, rengeteget adományozott már mindenféle segélyszervezeteknek, többek között állatvédő ligáknak és rákkutatásra. Persze most jön, hogy adományozni minden sztár tudna, de akkor is nagy szó, míg Jusztinka csak egy propagandamajom, megrendezett jelenetekkel és jól beállított fotókkal, hogy a sajtó és a kiadója jót tudjon kaszálni, de hogy Zsüsztin se sírjon, inkább befogják a száját pénzzel. SEMMIT nem tett le arra a bizonyos asztalra, amire rá lehetne aggatni az 'érdemi' jelzőt. Hál istennek a zenéjét sem hallgatom, mert nem vagyok 12 éves, sem süket.
Ui:Utólag is bocsánat, ha valakit megbántottam
2014. augusztus 04. 17:47
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Gombócartúr216 @ 2014.08.04. 00:12)
nem értem, miért vannak úgy fennakadva emberek azon, hogy Orlando ne verjen be egy gyereknek. Justin hivatalosan nem gyerek, 20 éves, felnőttkorú, attól még, hogy agyilag zokni nem számít gyereknek, tehát üsse ha akarja.
Bármennyire is fáj ezt leírnom, Amerikában még kiskorú, mivel ott 21 éves kortól számítanak felnőttnek. Szóval jogosan gyerekeznek.
2014. augusztus 05. 09:50
Igazából a legnagyobb probléma az, hogy csak egyet kapott
Orlando
2014. augusztus 05. 12:36
jUSTIN EGY HÜLYE B*ZI. EGYET ÉRTEK BERILL99-EL. MIÉRT CSAK EGYET ÜTÖTT RÁ?.
2014. augusztus 05. 17:02
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Gratulálok Orlando! Okos vagy!
2014. augusztus 05. 18:20
|
|
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline
|
Oké.Gratulálok Orlando,jól tetted,hogy megütötted,mert már ért.Ahogy anno Hayley mondta valakinek pofán kéne vágnia
Amúgy a Borsban azt írták,azt mondta rá Bieber,hogy f.szfej,nos ha rám ezt mondaná valaki,én is behúznék neki.Miranda,tőled meg ezt nem vártam volna..Elmegyek nyaralni és ezek történnek?
D Szeretünk Orlando!!!
2014. augusztus 05. 18:40
|
|
smileyxD12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 230804 offline
|
GRAT Orlando!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.