Orlando Bloom megütötte Justin Biebert - videó
2014. augusztus 03. 09:51
|
Kamcsatkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 207096 offline
|
ugyvaaan adj neki Legolas!
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2014. augusztus 03. 10:13
|
|
Cs10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.11. Hozzászólás: 107 Csatolások: 5 Azonosító: 216641 offline
|
Beating Heart írta:
Justin beképzelt?Ha az is akkor jogosan,mert sok dolgot tett már le az aztalra.Orlando arcán mit láttok?Egy öntelt,arrongáns majmot aki annyira elszállt magátol,mert benne volt a Kalib-tenger kalózaiban.Egyszer már írtam,mégegyszer elmondom:kívánom,hogy verné be a ti képeteket is.És hogy Justin miért nem ütött vissza?Mert van benne tisztelet és becsület.Tudja,hogy a rajóngóit megbántaná vele.Orlando megérdemli,hogy elhagyta a felesége.Hülye majom.
Forrás: http://starity.hu/magazin/51230-orlando-bloom-megutotte-justin-biebert-video/#ixzz39JaA8Llx Már bocsi de ezen röhögő görcsöt kaptam Orlando egy igenis jó színész! Justin meg neki nincsen olyan albuma amit nem saját maga írt volna! Szóval ennyit BÍEBERRŐl!
Justin beképzelt?Ha az is akkor jogosan,mert sok dolgot tett már le az aztalra.Orlando arcán mit láttok?Egy öntelt,arrongáns majmot aki annyira elszállt magátol,mert benne volt a Kalib-tenger kalózaiban.Egyszer már írtam,mégegyszer elmondom:kívánom,hogy verné be a ti képeteket is.És hogy Justin miért nem ütött vissza?Mert van benne tisztelet és becsület.Tudja,hogy a rajóngóit megbántaná vele.Orlando megérdemli,hogy elhagyta a felesége.Hülye majom.
Forrás: http://starity.hu/magazin/51230-orlando-bloom-megutotte-justin-biebert-video/#ixzz39JaA8Llx Már bocsi de ezen röhögő görcsöt kaptam Orlando egy igenis jó színész! Justin meg neki nincsen olyan albuma amit nem saját maga írt volna! Szóval ennyit BÍEBERRŐl!
Average Girl
2014. augusztus 03. 11:35
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Beating Heart jó kiosztottak /unk.
Ja és nem csak a Karib t. kalózaiban játszott hanem: Hobbit,Gyűrűk Ura,Elizabeththown,Sólyom végveszélyben,Tórja,A jó orvos,Calcium Kölykök,New York i love you : és a többi
Ja és nem csak a Karib t. kalózaiban játszott hanem: Hobbit,Gyűrűk Ura,Elizabeththown,Sólyom végveszélyben,Tórja,A jó orvos,Calcium Kölykök,New York i love you : és a többi
2014. augusztus 03. 17:46
|
|
nóra0328visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 398 Csatolások: 4 Azonosító: 181427 offline
|
Idézet (Beating Heart @ 2014.08.01. 18:19)
ú hát ekkora marhaságot... én egyévvel fiatalabb vagyok nálad de már fölfogtam hogy ki is justin. szerintem nézz utána orlando milyen filmekbe játszott és hány oscar díjat kapott. kicsit gondold át mit írtál le, mert nem csak én vagyok az(szerintem) aki leoltott téged és hülyeségnek találta a szöveged. De azért köszi NAGYON jót röhögtem rajtad!
2014. augusztus 03. 19:12
Nem akkarom Justint vedeni mert nm vok oda erte de sztem nem nem tett semmi olyat amivel megerdemelte volma ezt
2014. augusztus 03. 20:40
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
én egyértelműen és nagyon Orlandonak szurkolok, már csak azért is, mert fantasztikus színész, míg Justin... nyehh
Breating Heart:
Justin konkrétan semmit nem tett le az asztalra, Orlandonak pedig van egy rakás jó filmje, attól, hogy te csak egyet ismersz... de például a Gyűrűk Urában és a Hobbitban a Legolas-alakítása sokkal híresebb, csak, hogy egyet kiemeljek
Breating Heart:
Justin konkrétan semmit nem tett le az asztalra, Orlandonak pedig van egy rakás jó filmje, attól, hogy te csak egyet ismersz... de például a Gyűrűk Urában és a Hobbitban a Legolas-alakítása sokkal híresebb, csak, hogy egyet kiemeljek
2014. augusztus 03. 20:49
|
|
N.Tailorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 230772 offline
|
Egy részem úgy gondolja, hogy Orlando felnőtt férfi, mit szórakozik vele.. de tulajdonképpen már Justin is felnőtt, vállalja a következményeket.. ez a legegyszerűbb, de nem a legszerencsésebb módja ennek az ügy rendezésének.
2014. augusztus 03. 21:13
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
a kommentek jobbak mint maga a cikk
hát a bieber utálókon nagyokat röhögök
2014. augusztus 03. 21:13
|
|
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline
|
nem ütötte meg...de csak azért mert nem akarta hogy forró legyen a keze
amugy szerintem 1 ütés is elég lett volna h Dzsásztinka ily nézzen ki:
amugy szerintem 1 ütés is elég lett volna h Dzsásztinka ily nézzen ki:
Average Girl
2014. augusztus 03. 21:35
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
Ezt nem nevezném ütésnek
Szerintem ha akarta volna, akkor simán kiüti
2014. augusztus 03. 22:00
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (DylanSmith @ 2014.08.02. 14:40)
Hát azt hiszem, hogy itt az olvasók 99%-a Orlando-nak ad igazat. 
A maradék 1% meg kit érdekel?
2014. augusztus 03. 22:31
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
A vicces az egész esetben az, hogy két évvel ezelőtt Miranda és Orlando kapcsolata teljesen rendben volt, tehát kétséges, hogy a modell elment volna Justinnal egy randira.
A kép meg bizonyára azon a bizonyos VS bemutatón készült, ahol Justint Palvin Barbival is összehozták.
Orlando gyerekes viselkedésén pedig teljesen meglepődtem.
De nem ütötte meg. Látszik a videón is, hogy Justin testőrei elviszik a kezét.
A kép meg bizonyára azon a bizonyos VS bemutatón készült, ahol Justint Palvin Barbival is összehozták.
Orlando gyerekes viselkedésén pedig teljesen meglepődtem.
De nem ütötte meg. Látszik a videón is, hogy Justin testőrei elviszik a kezét.
Rekahhh
2014. augusztus 04. 00:12
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
nem értem, miért vannak úgy fennakadva emberek azon, hogy Orlando ne verjen be egy gyereknek. Justin hivatalosan nem gyerek, 20 éves, felnőttkorú, attól még, hogy agyilag zokni nem számít gyereknek, tehát üsse ha akarja. Amúgy én elvárnám egy férfitól, hogyha valakit sértegetnek, akit szeret/szeretett, ráadásul egy ilyen kis porbafingó fasza-Jani gyerek pofázik, akire ráfingunk egy határozottat és elborul, akkor adja meg neki ami jár. mindenki úgy be van tojva egy pofontól, mintha olyan nagy dolog lenne. 2 hivatalosan felnőtt férfi úgy intézze a dolgát, ahogyan akarja, és legyen benne annyi büszkeség, hogy inkább összevereti magát, de kiáll az igazáért, minthogy védjék a pelyhes popsiját a gorillák. ráadásul szegény testőröket sajnálom a legjobban, de a helyükben én is elvállalnék egy ilyen munkát, mert Bibircsókának túl sokszor van szüksége ilyen gorillákra, mert provokál mindenkit, de amikor következne az ami neki ár, bebújik a nagy testőr kis gatyája mögé, és élvezi, hogy rá szegeződik a figyelem. kész vicc.
2014. augusztus 04. 09:21
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hajrá Orlando!!! Justin,te pedig megérdemelted. Végre egyszer olyat kaptál amit megérdemeltél. Komolyan mondom sajnálni tudom csak azokat akik ezt a majmot imádják. Miért?Mert olyan undorító pofija van,vagy mert az idióta klippjeiben semmi értelem sincs? Egyszerűen nem értem. na mindegy! Orlando,ügyi voltál
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.