Dalpremier: Jessie J ft. Ariana Grande & Nicki Minaj - Bang Bang
2014. július 29. 17:53
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Ez egy kalap kaki, nem tudom eldönteni melyikük a leggázabb...
2014. július 29. 20:41
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon tetszik imáádom Arianát benne
2014. július 30. 09:40
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
egész jó (: bár a hármasból csak egy énekesnőt preferálok
2014. július 31. 03:34
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Ez a dal mekkora csalódás.Mindenhol látom h milyen jó,mekkora sláger.Gondoltam meghallgatom mert szeretem Arianat meg Nickit(ugyh gondoltam jó lesz) azt egy nagy rakás sz*r az egész.
2014. július 31. 13:04
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
A dal tetszik, ritka az ilyen nálam, fülbemászó, de mégis megjegyezhető. Ez a trió nekem sehogy se jön be, Nicki elrontja az egészet, a dalnak amúgy van egy jó, pörgős ritmusa(fogalmam sincs, nekem kicsit pompomlányos), szövegileg is illik a másik két lányhoz, de Minaj rohadtul nem kellett volna oda, azt sem tudja már miről rapeljen. Én az Ariana-Iggy párossal sem voltam kibékülve, de abból még jót hoztak ki. Nem értem, hogy hogy lett Ariana-é a "bad girl" rész, ennyire meg akarna változni? Mindegy is, jól áll neki, remélem a klip hajazni fog a Problem csajos, szexi de édes filingjére.
2014. július 31. 13:50
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szerintem Arianának több része is lehetett volna benne, bár tudom, hogy ezt hárman együtt dobták össze. Nicki szerintem csak lehúzza a másik két lányt, még mindig nem értem, hogy őt hogy rakhatták be.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: