Dalpremier: Jessie J ft. Ariana Grande & Nicki Minaj - Bang Bang
2014. július 29. 13:50
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hát ennél sokkal sokkal jobbra számítottam ilyen előadóktól. A végére majdnem megfájdult a fejem. Nem maradandó, nem fülbemászó. Csak kiabálásnak hat az egész.
2014. július 29. 13:51
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Nekem tetszik
szeretlek Arii <3
2014. július 29. 13:51
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
de kar h mindharmat utalom ><
2014. július 29. 13:57
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Hát ez egy tipikus csajos dal. Nem tudom miről szól, de szerintem ez egy "jajj, de szexi vagyok" dal. Kicsit olyan, mint ha Jessie és Ariana versenyeznének, h kinek van jobb hangja és ki tud jobban üvölteni
(sztem Jessie nyert, de Arianát is imádom)
2014. július 29. 14:03
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ariana része nagyon tetszik meg nickivel sincs bajom, de ez a jessie j az egyik legrosszabb énekesnő a szakmában, borzasztóan lehúzza az egészet a rikácsolása.
2014. július 29. 14:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hát ez rettenetes. Nincs is ennek dallama, csak valami sablonzenére vinnyognak felváltva.
Jessie J hangja jó, de az ő saját dalaihoz jobban illik.
Arianának valóban van azért hangja, de nekem mégis olyan fura, kicsit irritáló.
Nicki Minaj része az jó, de amúgy az egész zene egy zavaros szutyok. Nem nyerte el a tetszésem, könnyen felejthető langyi pop.
Jessie J hangja jó, de az ő saját dalaihoz jobban illik.
Arianának valóban van azért hangja, de nekem mégis olyan fura, kicsit irritáló.
Nicki Minaj része az jó, de amúgy az egész zene egy zavaros szutyok. Nem nyerte el a tetszésem, könnyen felejthető langyi pop.
2014. július 29. 14:13
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Nem nagy cucc, de mivel aktualis slager, rengetegszer le fogjak adni a zenecsatornakon, es egy ido utan megszeretem. Vagy csak megszokom. Amugy brutal jo hangja van Jessie J-nek, Arianat meg meg nala is jobban csodalom. Az a hangszin !
Nicki is jol rappel mondjuk. De en ettol a triotol jobbat varnek.
2014. július 29. 14:15
Jessie J-t én is szerettem régen nagyon, de ebben a számban valahogy nagyon nem jött be az ő része, Nicki Minaj "munkásságát" sosem szerettem, egyedül Ariana hangja tetszett ebben a dalban, de összességében még ő is kevés ahhoz, hogy ezt megint újrahallgassam.
2014. július 29. 14:18
Mielőtt Őket bíráljátok, győződjetek meg róla hogy tökéletesek vagytok, hogy jobb a hangotok mint neki vagy hogy hozzá képest vagytok-e valahol..
2014. július 29. 14:21
Helyesírási javítás xD : nekik*
hozzájuk*
boccs, csak siettem
hozzájuk*
boccs, csak siettem
2014. július 29. 14:27
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Ez nem lett valami nagy durranás. Jó benne a csajos feeling, de kb. ez az egyetlen pozitívum, amit említhetek. Egyik se volt favorit sosem. Durva, hogy nekem éppenséggel Arianka hangja tetszik a legjobban, pedig a másik kettőről már hallottam korrábban is, dalát is hallottam a rádióban. Arikával meg csak itt találkoztam a Starityn. Jessről azt se tudtam, hogy még énekel. Nicki pedig... inkább hagyjuk.
2014. július 29. 14:44
Igazán lányos dal, ilyen alkalmakra jó is. Nekem tipikusan olyan dal, hogy rövid idő alatt megunom, de most még tetszik
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: