Én úgy emlékszem valaki írt egy olyan cikket hogy Selenát nem tartják olyan szexisnek.
Ők a világ legdögösebb női a férfiak szerint
2014. július 29. 18:24
Shakia megérdemelte az első helyet, de aki belerakta a listába olyanokat mint Selena Gomez annak ajánlok egy erős szemüveget.
2014. július 29. 18:28
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Shakira tényleg nagyon gyönyörű nő
2014. július 29. 18:33
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Selena Megérdemli
2014. július 29. 18:34
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem olyan szépek, csak a leghíresebbek.
2014. július 29. 18:50
Én úgy gondolom, hogy ostobaság listát készíteni erről. (Mielőtt félreértés esne, nem a cikkel van bajom, semmi gond nincs vele, a listát különben sem a cikkíró állította össze.)
Sokan nem értenek vele egyet, de gondoljunk már bele. Mindenkinek más a szép, mindenkinek más az ízlése, engem is jó pár személy meglepett, de szerintem felesleges ezen fent akadni. Férfi és férfi is máshogy lát egy nőt, nemhogy egy férfi és egy nő. Ez lett a végeredmény, ez van, felesleges ezen nyafogni, akinek nem tetszik állítson össze saját listát és kész, de azt hiszem ezt a férfiak döntik el, nem mi. A többségnek ez tetszett, ennyi. Természetes, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, még jó, hogy nem vagyunk ugyanolyanok.
Sokan nem értenek vele egyet, de gondoljunk már bele. Mindenkinek más a szép, mindenkinek más az ízlése, engem is jó pár személy meglepett, de szerintem felesleges ezen fent akadni. Férfi és férfi is máshogy lát egy nőt, nemhogy egy férfi és egy nő. Ez lett a végeredmény, ez van, felesleges ezen nyafogni, akinek nem tetszik állítson össze saját listát és kész, de azt hiszem ezt a férfiak döntik el, nem mi. A többségnek ez tetszett, ennyi. Természetes, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, még jó, hogy nem vagyunk ugyanolyanok.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. július 29. 18:50
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Hát.. mondhatjuk hogy vannak köztük szépek, de azért van egy kettő akit kihagytak:)
2014. július 29. 18:52
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Már olvastam ezt a cikket, de azért van akit még hozzétettem volna. Egyébként ezt Shakira is megosztotta az Instagramján, hogy ő lett az első, jogosan.
2014. július 29. 19:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mint minden ehhez hasonló lista, hát kérem szépen, ez is kizárólag a népszerűségről szól.
A szépség valóban eléggé tág fogalom, hiszen nincsen olyan dolog az egész világon, ami mindenkinek tetszene. Többek között emiatt is tartom p*rasztvakításnak a szépségversenyeket, mert egyszerűen minden embernek más a szép és más a csúnya. Nem azt mondom, hogy Shakira nem dögös, mert az, ám ezen a listán vannak olyan hölgyek, akik milliószor szexibbek. Mondjuk az utóbbi években Shakirát is rendesen túlsztárolták, pláne azóta, hogy családot alapított egy igen csak híres focistával. Számomra megdöbbentő, hogy Stana Katic a 43.-dik helyen van, pedig az a nő brutálisan szexi és gyönyörű még női szemmel is. Én is úgy gondolom, hogy ő állna a dobogón, mert minden megvan benne, ami egy férfi (vagy akár egy nő) fantáziáját is megmozgatná. Yvonne Strahovski pedig a 28.-dikat kapta. Miért? Aztán ott van Olivia Wilde, aki a 68.-dik. Mi a f*sz?
Azt viszont soha sem fogom megérteni, hogy Mila Kunis miért akkora durranás, mert szvsz kegyetlen csúnyácska az arca és a teste se nagy szám. Beyoncé meg hasonlóképpen van felkapva, mint Shakira. Ez egy igen csak szubjektív lista, és mint ahogyan a hozzászólásom elején említettem, legjobban a népszerűség játszik közre a rangsorolásban.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. július 29. 19:14
hozzátennék még egy két embert, de el is vennék a jelenlegiekből
2014. július 29. 19:24
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Selena?! Mit keres itt egyáltalán? Nekem olyan mint egy 16-17 éves lány......pedofilok álma. Mila Kunis, Beyonce?! Hogy előzték meg Adriana-t?
2014. július 29. 19:25
|
Zsancicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 337 Csatolások: 33 Azonosító: 210507 offline
|
Shakira <3 Gratulálok, megérdemelte, és jogosan van az első helyen!
Sok mindenkit nem is ismerek, de nem akarok végigmenni az egész listán, de több modellt vártam.
2014. július 29. 20:18
Hayley <3 Van olyan akit kicserélnék másra, de hát én nem vagyok férfi.
2014. július 29. 21:05
Hát nem is tudom... Rengeteg szép nő van még a sztárvilágban, aki például Shakiránál is szebb /persze ez csak személyes vélemény/, de mivel kevésbé olyan ismert nem mindenki foglalkozik vele. Szerintem az ehhez hasonló listáknak nem sok értelme van. És most jöjjenek a támadók /tudom hogy ezután még kétszáz embertől megkapom hogy "miért te szebb vagy?"/, de Hayley a kék színű hajával?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.