Ők a világ legdögösebb női a férfiak szerint
2014. július 29. 16:30
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nekem vannak olyanok, akik hiányoznak, vannak akiket előrébb tennék és van akiről azt se tudom, kicsoda. Mondjuk én nem is vagyok férfi így nem nekem kell döntenem ez ügyben.
2014. július 29. 16:37
|
|
internationalove 18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 229176 offline
|
wow most nem tudom hogy fogok aludni ettől...
2014. július 29. 16:45
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Shakira tényleg dögös meg minden, de nem annyira, hogy elsõ legyen o.O
Jó pár név kimaradt, akik megérdemelték volna, hogy ott legyenek.. vannak, akikkel egyáltalán nem értek egyet vagy elõrébb helyezném a nevüket.. például nem is értem, hogy mit szívtak a férfiak, amikor Szalonkát felrakták a listára, nem mellesleg a 26. helyre... nyilván nem vagyok férfi, de ez a lista valami röhejes
Jó pár név kimaradt, akik megérdemelték volna, hogy ott legyenek.. vannak, akikkel egyáltalán nem értek egyet vagy elõrébb helyezném a nevüket.. például nem is értem, hogy mit szívtak a férfiak, amikor Szalonkát felrakták a listára, nem mellesleg a 26. helyre... nyilván nem vagyok férfi, de ez a lista valami röhejes
2014. július 29. 16:45
|
|
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline
|
Sok mindent nem értek a listán. Shakira egy nagyon szép nő, de messze nem a legszebb a listán. Ha pedig már szupermodellek Candice, Adriana és Miranda is ezerszer szebb, mint Kate Upon, aki körül nem értem ezt a felhajtást...Vannak viszont nagy hiányzók pl.: Giselle Bündchen, Megan Fox, JLo, Natalie Portman. Annak viszont örülök, hogy Michelle Rodriguez és Sophia Bush felkerült nem számítottam rá, hogy találkozom itt a nevükkel!
2014. július 29. 17:32
|
|
Selena.M.Gúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 230389 offline
|
Van Aki Télleg Nagyon Szép!De Csodálkozok Hogy Selena Csak 26.-dik!Szerintem 1.helyre illik!
2014. július 29. 17:36
Shakira megérdemelte az első helyet, és ezen kívül sok helyezéssel egyet értek.
2014. július 29. 17:43
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
Amúgy tök röhejes, hogy a "nagymellű" nők rohadt elől vannak....
Például Emily R. -n nem tudom mit lehet enni... Maga a nő csontváz, bazi nagy dudákkal és ennyi.
Kate Uptonnak legalább szép az arca, de az a Sofia... kicsit röhejes.
2014. július 29. 17:58
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Selena Gomez 26.
2014. július 29. 18:12
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ócska lista,nincs bent a két kedvencem sem:Antonia Iacobescu és Taylor Swift,de a kedvenc énekesnőm Kelly Clarkson is beférhetet volna simán,mert rengeteget tudok mondani,akinél jobb,rögtön egyből jön a Shakira.És tényleg hol van J.Lo,aki még mindig gyönyörű!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: