Ők a világ legdögösebb női a férfiak szerint
2014. július 29. 15:06
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
én Rihanna-t és Jl-t is besoroltam volna de m1.
2014. július 29. 15:13
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nagy része nagy baromság, én Jennifer Lawrence-t nem hasonlítanám egy Szalonnához, úgy, hogy egymás mellé kerültek.
Ezek a listák mindig hülyeségek, bár a férfiak máshogy értelmezik a 'szexi' kifejezést.
Ezek a listák mindig hülyeségek, bár a férfiak máshogy értelmezik a 'szexi' kifejezést.
2014. július 29. 15:14
Selena Gomez? Ez valami rossz vicc akar lenni? Szépnek szép az nem vitás, de mindennek nevezhető csak épp dögösnek nem, a kislányos arcával és testével.
2014. július 29. 15:19
Shakira szerintem megérdemelte az első helyet, de azért kissé nevetséges ez a lista szerintem. Tudom, a top 100-ba nem fér bele mindenki, de itt olyanok is maradtak ki akik azért sokkal jobban megérdemelték volna, hogy bent legyenek, mint egyesek. Az már más kérdés, hogy mindenkinek más az ízlése, éppen ezért nem a legjobb ötlet ez a lista, de mindegy.
2014. július 29. 15:21
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Én van akikkel nem értek egyet. Pl: ott van Perrie Edwards . Ő is nagyon dögös. vagy Jade a Little Mix-ből.
2014. július 29. 15:27
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Van pár röhejes helyezés. Nálam személy szerint Beyoncé és Stana Katic vannak a képzeletbeli dobogó két legfelső fokán.
Vicc, hogy Szeleníta a lista szerint dögösebb, mint Stana.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. július 29. 15:29
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Emilia ♥ Sztwm Jen előrébb is kerülhetett volna... Mondjuk tökmindegy, ez is csak egy hülye lista... mondjuk akk mind1 hogy ki hol van
2014. július 29. 15:33
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Emma Roberts mint dögös nő hát ezen jót röhögtem
Majd elveri őket is aztán már nm lesz dögös xddd
2014. július 29. 15:37
Érdekes, hogy a férfiak egészen másképp látják ezt a sorrendet, mint a nők. Scarlettet szívesebben láttam volna előrébb, azért tetszik a lista. Shakira meg pont jól van ott az első helyen.
(megjegyezném, hogy sok olyan nő van, akit a lányok/nők szépnek tartanak és ott kullog a sok vége felé. mennyi az eltérés
)
2014. július 29. 15:46
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Selenát nem tudom megérteni. Szép, de vannak mögötte olyan nõk akik nála sokkal csinosabbak mint például Nina vagy Ashley Benson. Szerintem is kicsit nevetséges ez a lista, Shakirát sem tettem volna az elsõ helyre.
2014. július 29. 15:59
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Shakira az első? Ha már dögösségről van szó, én simán Emily Ratajkowskit vagy Margot Robbiet tettem volna első helyre, de még Rihanna is 100x dögösebb, mint ő. Kétlem, hogy ezt a listát férfiak állították össze. Most komolyan! Látom, hogy Kate Middleton a 76., de elhiszi bárki is, hogy ő róla egy pasinak a dögösség jut eszébe. És Carey Mulligan? Ő is hogy került fel erre a listára?
2014. július 29. 16:06
szerintem Emily Ratajowsky és Scarlett Johansson sokkal dögösebb mint Shakira
2014. július 29. 16:13
Gondolom mondanom sem kell hogy jó pár nevet "lefelejtettek" akiknek ott lett volna a helyük ezen a listán.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.