Ők a világ legdögösebb női a férfiak szerint
2014. július 29. 13:51
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Gratulálok nekik!
2014. július 29. 14:03
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
a legtobbje tenyleg szep ^^gartuu:3
2014. július 29. 14:15
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
Gratula nekik:)
2014. július 29. 14:23
Idézet (Norah @ 2014.07.29. 12:41)
Emily Ratajkowski szerintem körökkel jobb nő mint az idősödő brekihangú Shakira, de hát a népszerűség.. Szépnek szép és tényleg szexi, de nem olyan nagy szám, 12 egy tucat.
Női szemmel Emilia Clarkot találom a legcsodálatosabbnak a listán szereplők közül, majd Amber Heardot, akit ugyan sikk utálni Depp miatt (főleg itt) de aki szexi és szép az bizony ő.
Női szemmel Emilia Clarkot találom a legcsodálatosabbnak a listán szereplők közül, majd Amber Heardot, akit ugyan sikk utálni Depp miatt (főleg itt) de aki szexi és szép az bizony ő.
Ne haragudj, de a "brekihangú" szót a helyedben én egyáltalán nem Shakirára alkalmaznám. Dél-Amerikaiként természetes, hogy más hangja van, mint a mai gagyi szerkesztett hangú, agyonmajmolt botrányp*csáknak, (na látod, azoknak van brekihangjuk) és én a helyedben nagyon örülnék, hogy a mai világban akadnak még olyan tehetséges emberek, mint Shakira. Különben meg mindenkinek megvan a maga listája, már csak ezért sincs értelme vitatkozni az eredménnyel, mert teljesen szubjektív a dolog. Ellenben azzal már inkább vitatkoznék, hogy Shakira 12 egy tucat lenne. Jó, hát akit te 12 egy tucatnak nevezel, az valójában sokkal nagyobb egyéniség, mint amit ma (sajnálatos módon) egyéninek neveznek. Amit Shakira csinál, na arra normális ember azt mondja, "zene". Nem szívesen mondok neveket, mivel egyes sztárok között lassan már különbséget sem tudnék tenni. De az, hogy Shakira nem tucat, na az egyszer biztos. Javaslom, ne egy-két dal alapján ítélkezz, hanem próbálj meg tőle többet is, és hidd el nekem, onnantól kezdve meg fogod gondolni, kit nevezel "brekihangúnak".
2014. július 29. 14:29
|
|
valaki1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 98 Csatolások: 15 Azonosító: 195941 offline
|
Hol van Jenifer Lopez? Én ,oké nem fiú vagyok,de nem nagyon értek egyet a listával... Ariana Grande?? ;(
2014. július 29. 14:30
|
|
valaki1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 98 Csatolások: 15 Azonosító: 195941 offline
|
Hol van Ariana Grande,ő is gyönyörűű ;(
2014. július 29. 14:31
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Emilia Clarkenak és Miranda Kerrnek előrébb kellene lennie!
2014. július 29. 14:38
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Mila Kunis-t nem raknám a kilencedik helyre, főleg nem Beyonce elé. Katy Perry 22. helye is eléggé necces, főleg, ha megnézzük, kik vannak mögötte (mert jó páran sokkal jobban néznek ki, mint ő).
Emma Watson 64. helye röhej, ott kellene lennie a lista elején. Persze csak szerintem.
Emma Watson 64. helye röhej, ott kellene lennie a lista elején. Persze csak szerintem.
2014. július 29. 14:48
Ez gusztustalan! Miért kell a nőket rangsorolni? Mindenkinek más az ízlése, és mi az, hogy A VILÁG legdögösebb női a férfiak szerint? Minden férfit megkérdeztek, és minden nőt szemügyre vettek?
2014. július 29. 14:52
Idézet (Lily1200 @ 2014.07.29. 14:23)
Ne haragudj, de a "brekihangú" szót a helyedben én egyáltalán nem Shakirára alkalmaznám. Dél-Amerikaiként természetes, hogy más hangja van, mint a mai gagyi szerkesztett hangú, agyonmajmolt botrányp*csáknak, (na látod, azoknak van brekihangjuk) és én a helyedben nagyon örülnék, hogy a mai világban akadnak még olyan tehetséges emberek, mint Shakira. Különben meg mindenkinek megvan a maga listája, már csak ezért sincs értelme vitatkozni az eredménnyel, mert teljesen szubjektív a dolog. Ellenben azzal már inkább vitatkoznék, hogy Shakira 12 egy tucat lenne. Jó, hát akit te 12 egy tucatnak nevezel, az valójában sokkal nagyobb egyéniség, mint amit ma (sajnálatos módon) egyéninek neveznek. Amit Shakira csinál, na arra normális ember azt mondja, "zene". Nem szívesen mondok neveket, mivel egyes sztárok között lassan már különbséget sem tudnék tenni. De az, hogy Shakira nem tucat, na az egyszer biztos. Javaslom, ne egy-két dal alapján ítélkezz, hanem próbálj meg tőle többet is, és hidd el nekem, onnantól kezdve meg fogod gondolni, kit nevezel "brekihangúnak". 
Látom, a te imamalmod is beragadt.
Ismerem Shakira korábbi dalait, tucatnak pedig nem a zenéjét neveztem, hanem magát Shakirát. Átlag' szép arc, de annyi a többi már nem az én gondom, amin sorokon keresztül töröd magad. A békahang pedig egy létező fogalom a zenében, hangképzésen, csak te erről nyílván mit se tudsz. Vagyis, mikor valaki nem a saját hangján énekel, vagy a hangját elváltoztatvaénekel. Ezzel semmi gond. Írd, hogy nincs igazam, de előtte hallgasd meg a beszédhangját is, majd az énekhangját.
2014. július 29. 14:54
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Elég ízléstelen férfiak állíthatták össze ezt a listát. Emma Watson 64. és Scarlett Johansson 20. helye is eléggé vicces. Nekik kettőjüknek simán top 10-ben kéne lenniük. Erre meg ilyen Mila Kunis és Kerry Washington veszik át a helyüket...
2014. július 29. 14:58
Szerintem vannak olyanok akik kimaradtak mégis megérdemelnék,hogy ott legyenek
2014. július 29. 15:04
|
|
bogimano99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 225632 offline
|
Nyugodtan benne lehetne Palvin Barbara is:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: