Bevallom őszintén gyerekkoromban én is autista voltam,és a suliban ezerszer jobban csúfoltak engem,mint őt.Ezen az év tavaszán gyenge gyereknek címkéztek,és azóta traumás vagyok.
Jenny McCarthy autista fiát folyamatosan zaklatják
2014. július 29. 12:05
|
|
West 187új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 227960 offline
|
Szegény Evan.
Bevallom őszintén gyerekkoromban én is autista voltam,és a suliban ezerszer jobban csúfoltak engem,mint őt.Ezen az év tavaszán gyenge gyereknek címkéztek,és azóta traumás vagyok.
2014. július 29. 14:18
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
egyik NAGY dolog amit k*rvara utalok..a gunyulodas,bantas...az emberek nincsenek tisztaba azzal h a szavak fajnak...szegenykem..hajra kissrac,ne add fel.^^
2014. július 29. 15:10
|
|
Rutavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 206076 offline
|
Úgy utálom az ilyen embereket, akik bántják a másikat. Tudom milyen érzés, amikor kirekesztenek, piszkálnak, s a többi, de ez fertelem. Sajnálom nagyon Evant
2014. július 29. 16:14
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Szegény kisfiú
utálom az ilyen majmokat akik piszkálják ,gyúnyolják és bántják az olyan gyerekeket akik gyengébb náluk . Én is tudom milyen érzés ez ,mert sajna én is tapasztaltam .Engem is cikiztek
2014. július 29. 20:52
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Ez a baj a mai világgal és annak felfogásával . Persze gyerekekről van szó , így nem lehet teljesen elítélni őket , de hol vannaka szülők ? Egy szülőnek el kellene magyarázza a gyerekének , hogy mi a jó és mi nem . Már gyerek korban , hisz ha akkor nem neveleik meg , akkor mikor máskor ? Szegény gyerek jó , hogy még most nevet , de ez változni fog ...ahogy idősebb lessz biztos , még többen fogják bántani , és akkor nem biztos , hogy már ő is szórakoztatónak fogja találni ..Hová falyúl ez a világ..
2014. július 30. 21:59
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Sajnalom mindkettot
Az anyunak iszonyu nehez lehet, es a fia maga az artatlansag
Az ilyen gyerekekben nincs semmi rosszindulat, csak a jo.
Nehez dontes elmondani vagy sem..de nem tudom mennyire lesz kepes kesobb is megvedenie magat. Ugy gondolom, hogy ez egy elony, hogy nem tudja, hogy kinevetik, mert nem szenved. De o sokkal tobb szeretet erdemelne.
Nem tudom miert meno a vilagban masokat kinevetni es nem segiteni.
Nehez dontes elmondani vagy sem..de nem tudom mennyire lesz kepes kesobb is megvedenie magat. Ugy gondolom, hogy ez egy elony, hogy nem tudja, hogy kinevetik, mert nem szenved. De o sokkal tobb szeretet erdemelne.
Nem tudom miert meno a vilagban masokat kinevetni es nem segiteni.
2014. augusztus 07. 14:59
|
|
Dorina tigris imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 230776 offline
|
Uristen szegeny . :/
2014. október 03. 20:28
Milyen ember az aki másokat csúfol?Nem jó.Szegény.
2015. július 05. 09:23
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Luna0026 @ 2014.07.28. 16:13)
ez durva.
Utálom az olyan emberek, akik ilyenek miatt bántják/ítélik el a másikat. És akkor mi van? Változik valami attól, ha más a bőrszíne, vagy máshogy gondolkodik? NEM! Rohadtul nem!
Utálom az olyan emberek, akik ilyenek miatt bántják/ítélik el a másikat. És akkor mi van? Változik valami attól, ha más a bőrszíne, vagy máshogy gondolkodik? NEM! Rohadtul nem!
Teljesen egyetértek.Az Autisták amúgy teljesen máshogy gondolkoznak,mint az átlagos emberek,de ettől függetlenül ők is ugyanolyan értékesek,mint bármilyen más ember
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: