Jenny McCarthy autista fiát folyamatosan zaklatják
2014. július 28. 19:02
|
|
AliceGlóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 193272 offline
|
Szörnyű világban élünk
2014. július 28. 19:10
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
AliceGlóri: A kisgyerekek mindig ilyeneket voltak,. A szüleim mindketten megerősítették, hogyaz Ő idejükben is 'kegyetlenek' voltak a gyerekek, ez sose változott.
4.-ben volt egy autista osztálytársam, egy kis ideig barátok voltunk, és Ő is ilyen volt, rosszabb. Kiröhögtek engem, és ugyanúgy kezeltek engem, mint Őt, amikor sajnáltam, és kedves voltam vele. Mivel egyszer megvertek, ezért inkább csak eltávolodtam tőle, de azért amikor nem látták vele voltam, mindig sajnáltam, egy barátja se volt.
4.-ben volt egy autista osztálytársam, egy kis ideig barátok voltunk, és Ő is ilyen volt, rosszabb. Kiröhögtek engem, és ugyanúgy kezeltek engem, mint Őt, amikor sajnáltam, és kedves voltam vele. Mivel egyszer megvertek, ezért inkább csak eltávolodtam tőle, de azért amikor nem látták vele voltam, mindig sajnáltam, egy barátja se volt.
2014. július 28. 19:45
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Az autista gyerekek a legédesebb teremtések a világon. Annyira különlegesek, én csodálom őket. Mintha egy másik világban élnének. A cikkhez: Én az anyuka helyében - nem tudom hogyan, nincs gyerekem, nincs ebben tapasztalatom - megértetném a kisfiúval. Mindenképpen. Lehet, hogy ő jól érzi magát meg nevet, de egy idő után tényleg baj lehet ebből. Tapasztalatból mondom (ismerősöm által), hogy ha az ilyen helyzetek kezelésébe nem tanul bele, könnyen veszélybe sodorhatja magát.
2014. július 28. 20:05
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
A gyermeki önzőség és kirekesztés mindenkiben benne van. akkor még jó poénnak tartjuk a gyerekes poénokat és azt, hogy van egyvalaki, aki alattunk áll az "óvodai ranglétrán". Ez megadja nekik azt a fajta biztonságot, hogy nem ők a kirekesztettség tárgya. Sajnos ezért nem lehet őket hibáztatni. Lássuk be, az ember 12 és 14 éves kora között fejlődik a legtöbbet, akkor nyit a világ felé. Ez a kor alatt viszont ne várjunk el tőlük túl sok empátiát.
2014. július 28. 20:08
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Arról nem tehetnek a kisgyerekek, hogy még nem értenek vagy nem tudnak egyes dolgokat, de arról igen, hogy bántanak és kiközösítenek egy olyan gyereket, aki különbözik tőlük.
2014. július 28. 20:15
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Jaj szegénykém <3 olyan aranyos kisgyerek. Remélem megoldódik hamar miden.
2014. július 28. 20:16
Szegény..szerintem emiatt nem kéne kiközösíteni sőt támogatni kéne..igaz a gyerekek még nem értik az ilyen dolgokat..:/
2014. július 28. 20:30
Az én 15 éves bátyám is autista.Sokan megszokták őt is nézni az utcán amikor megy sétálni,de az én testvérem még súlyosabb,mert ő beszélni sem tud.Én mindig mellette fogok állni és támogatni fogom,mert szeretem.
2014. július 28. 20:33
Mindenhol vannak ilyen barmok, akik azt hiszik, hogyha kinevetnek másokat/gúnyt űznek másokból akk ők a 'menők"......az ilyeneket megjutalmaznám egy seggberúgással. Igaza van Whoopi-nak...
2014. július 28. 20:56
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
remélem az ilyenekre büszkék a szüleik mert igazán megérdemlik /szarkazmus!/
soha eszembe se jutott volna hogy kiröhögjek valakit mert szemüveges,kövér,magas,alacsony,fiu,lány,csunya,vékony,buta,stréber stbstb..ez olyan szinten éretlen dolog hogy az hihetetlen...ilyen ez a neveltetés dolog..nem mindenkinek megy
soha eszembe se jutott volna hogy kiröhögjek valakit mert szemüveges,kövér,magas,alacsony,fiu,lány,csunya,vékony,buta,stréber stbstb..ez olyan szinten éretlen dolog hogy az hihetetlen...ilyen ez a neveltetés dolog..nem mindenkinek megy
2014. július 28. 22:23
|
|
cukorka2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 198 Csatolások: 60 Azonosító: 209173 offline
|
Ááá hagyjuk!Gonoszak...mire nevelik őket otthon?
2014. július 29. 10:17
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Én T.Petra1999-el értek egyet.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: