Cikksorozatunk új részében három Los Angeles-i nővér együttesét mutatjuk be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feltörekvő bandák nyomában: Haim
2014. július 28. 16:15
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
hááát...nem is tudom...://
nem rosszak, de nincs bennük semmi különleges
nem rosszak, de nincs bennük semmi különleges
2014. július 28. 16:28
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Úristen imádom őket! Iszonytatóan tehetségesnek tartom a bandát és tényleg nagyon egyedi hangzásviláguk van. Bár nem gondoltam volna ,hogy itt is olvasok róluk... Jelenleg mondjuk ki lehetne kergetni a The Wire-el a világból annyit nyomatják valamelyik adón de egy szinten örülök is neki persze.
2014. július 28. 16:57
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Imáádom oket !!
nagyon tehetségesek és nagyon jó a hangjuk iš !!
2014. július 28. 21:26
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Mostanában sokszor bújom az MTV Rock-ot, és ott láttam először a Falling és az If I Could Change Your Mind klipjét. Tetszik amit csinálnak. Mindenképpen nagy jövő áll előttük.
2014. július 29. 10:11
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.07.28. 21:39)
Amúgy meg My Song 5 !!
Élő videót még nem is láttam tőlük de úristen nagyon jól nyomják azt hiszem megnézek még párat
2014. július 29. 11:08
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Violet Hepburn @ 2014.07.29. 10:11)
Élő videót még nem is láttam tőlük de úristen nagyon jól nyomják azt hiszem megnézek még párat
Főleg ,hogy ez a kedvencem az albumról 
Engem élőben győztek meg leginkább
2014. július 29. 12:06
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Áááá, köszönöm, hogy megszületett ez a cikk! Jó ilyenre visszatérni
Imádom a Haim-ot, a Mumford & Sons által ismertem meg őket kb. 1 éve, mikor együtt turnéztak. Nagyon vártam, hogy esetleg fellépnek idén a Szigeten, de remélem, jövőre meghívják őket. MELEGEN AJÁNLOM.
Talán a Let Me Go, a My Song 5 meg a Go Slow áll hozzám a legközelebb (habár a telefonom szerint a legtöbbször lejátszott dal a The Wire, de hát na). Szövegileg annyira nem tartom őket erősnek, viszont hangszerelésben... Fú, meg is borzongtam, basszus:D
Azt is szeretem, hogy nem ragaszkodnak a lemezen megszokott felálláshoz, mint pl. itt a Go Slow-nál. Meg az is cool, hogy mernek kockáztatni, mert az első Glastonbury-fellépésükön, a bemutatkozó színpadon "lecsupaszítva" adták elő a dalokat, pedig az lett volna a biztos húzás, ha megőrzik az album dinamikáját. És még így is k.rva jók voltak.
Szerk.: Ja, és Este bass face-e a legjobb dolog valaha. PONT.
Imádom a Haim-ot, a Mumford & Sons által ismertem meg őket kb. 1 éve, mikor együtt turnéztak. Nagyon vártam, hogy esetleg fellépnek idén a Szigeten, de remélem, jövőre meghívják őket. MELEGEN AJÁNLOM.
Talán a Let Me Go, a My Song 5 meg a Go Slow áll hozzám a legközelebb (habár a telefonom szerint a legtöbbször lejátszott dal a The Wire, de hát na). Szövegileg annyira nem tartom őket erősnek, viszont hangszerelésben... Fú, meg is borzongtam, basszus:D
Azt is szeretem, hogy nem ragaszkodnak a lemezen megszokott felálláshoz, mint pl. itt a Go Slow-nál. Meg az is cool, hogy mernek kockáztatni, mert az első Glastonbury-fellépésükön, a bemutatkozó színpadon "lecsupaszítva" adták elő a dalokat, pedig az lett volna a biztos húzás, ha megőrzik az album dinamikáját. És még így is k.rva jók voltak.
Szerk.: Ja, és Este bass face-e a legjobb dolog valaha. PONT.
2014. július 30. 14:36
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nagyon ígéretes tehetségek a lányok. Ahhoz képest, hogy nem áll közel a szívemhez annyira a rock műfaj bármilyen típusa, ezek a dalok nagyon fülbemászóak számomra is. Az öltözködésük pedig nagyon egyedi. Le a kalappal előttük!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.