Szabó Szabolcs "Szabyest"
2014. augusztus 05. 08:33
|
|
Dorina tigris imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 230776 offline
|
Juj én nagyon szeretem nagyon nagy forma Szalay Ricsivel együtt
1 felhasználónak tetszik:
vivi100
2014. augusztus 06. 01:58
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Bocsi, hogy "idepofátlankodok", de én nagyon nem bírom ezt a számot... borzalom.
Ps.:Dorina tigris imádó: Jó az avatarod.
Ps.:Dorina tigris imádó: Jó az avatarod.
vivi100
2014. augusztus 06. 20:33
|
|
Nettyykeehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 228646 offline
|
Idézet (vivi100 @ 2014.07.28. 11:37)
ki imádja???
<3
Én imádom őt!
vivi100
2015. május 25. 09:57
Szabyesttel alapjáraton nem lenne baj. Ha sima énekes fiú lenne és pár tulajdonságot elhagyna. Megértem én, hogy mindent a sikerért, és ha már más nem hírdet, akkor hirdetem magamat, de amit ő tesz, az túlzás. Az askja másról sem szól, hogy saját pénzből csinál mindent, neki senki nem segített, a karrierje csak az ő érdeme. Persze, nem más énekelt helyette, a klipp barátokból áll..de a pénzt más intézte és a Kártyaváros nagy nézettség sem a hangja érdeme. Nem bírom ezeket a pesti yolokat, de Szalay miatt nézte a klippet mindenki. És a legújabbat dem a hangja miatt szeretik, hanem mert Yem van a klippben. Kétszínűnek tartom, mert sok mindenben hazudik a """rajongóinak""", nagyképű és elhiszi, hogy nagyon frankó, amit csinál... Van még min változtatni 'Cic'. Rajongók remélem értik. csok
2015. május 25. 10:40
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Kitti4 @ 2015.05.25. 09:57)
Szabyesttel alapjáraton nem lenne baj. Ha sima énekes fiú lenne és pár tulajdonságot elhagyna. Megértem én, hogy mindent a sikerért, és ha már más nem hírdet, akkor hirdetem magamat, de amit ő tesz, az túlzás. Az askja másról sem szól, hogy saját pénzből csinál mindent, neki senki nem segített, a karrierje csak az ő érdeme. Persze, nem más énekelt helyette, a klipp barátokból áll..de a pénzt más intézte és a Kártyaváros nagy nézettség sem a hangja érdeme. Nem bírom ezeket a pesti yolokat, de Szalay miatt nézte a klippet mindenki. És a legújabbat dem a hangja miatt szeretik, hanem mert Yem van a klippben. Kétszínűnek tartom, mert sok mindenben hazudik a """rajongóinak""", nagyképű és elhiszi, hogy nagyon frankó, amit csinál... Van még min változtatni 'Cic'. Rajongók remélem értik. csok
Az meg már csak hab a tortán, hogy van olyan dala, amit nem is ő írt, csak simán kopírozta... Legalábbis én ismerek olyat, aki már lassan perelni akarja....
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.