Új előzetes érkezett a Mockingjayhez
2014. július 28. 13:58
Idézet (e.maros @ 2014.07.28. 13:26)
Jézusom, dejóó!*-*
Valaki neem tudja megmondani, hogy még mennyi rész lesz ezen kívül?? O.O 
Ezen kívül még egy
2014. július 28. 14:00
Ááá alig várom!
Addig kiolvasom még egyszer a könyvet.
2014. július 28. 14:03
|
|
Dollypopvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.30. Hozzászólás: 191 Csatolások: 73 Azonosító: 223484 offline
|
már nagyon vártam hogy kapjunk valamit amiben érdekes dolgok történnek
kár, hogy nem kaptunk Finnicket és érdekeltek volna a mutánsok is de legalább kaptunk valami izgiset!!!
2014. július 28. 14:19
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ezek minél inkább kikészítenek, mert nem tudok várni.
2014. július 28. 14:33
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Uh de várom:$ Kíváncsi vagyok milyen lesz, az első 2 rész egész jó volt, szóval remélem jól fog sikerülni ez is
2014. július 28. 14:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Csicseriborsó @ 2014.07.28. 13:13)
Hát, én elég kíváncsi vagyok, h milyen lesz a film, mert a 3. rész nekem könyvben eddig nem nagyon tetszik. Még mindig nem tudtam végigolvasni, egyszerűen összecsapottnak érzem, nincs meg benne az a hangulat, mai az első kettőben. És ebből az előzetesből tényleg nem sok minden derül ki, de ez a rész pont ott van, ahol a könyvben éppen tartok.
Spoiler tartalmú hozzászólás!
A harmadik könyvnek egyébként teljesen más a stílusa, hangulata és ahogyan maga a mondanivalója is. Túlzás lenne, hogyha politológiának titulálnám, de még mindig közelebb áll ehhez, mint bármely máshoz. Az első kettő kötet kalandregénynek fogható fel, amelyek keretén belül a szereplők egy-egy alkalommal az arénában küzdöttek az életben maradásért, míg Katniss komplett hülyét csinált az egész Kapitóliumból. A második részben emiatt is találják ki a Mészárlást, hiszen Snow el akarja tüntetni a lányt az útból - tisztában van vele, hogy akár lehet még egy olyan lázadás, mint anno a 13.-dik körzetben. A harmadik rész tulajdonképpen az előző kettő politikai cselekményszálaiból bontakozik ki, és voltaképp a (kegyetlen) kormány megdöntéséről szól. Lázadást szítanak, aminek Katniss lesz a reklámarca, de végül felsülnek vele teljesen. Ha választani kéne a három kötet közül, akkor azt mondanám, hogy a Futótűz lett a legjobb, de a Kiválasztottnak van a legtöbb mondanivalója. Bár nekem is az a véleményem, hogy cselekményében nincsen két filmnyi anyag. Kíváncsi vagyok, hogyan fogják megcsinálni úgy, hogy ne tolják el...
2014. július 28. 15:10
Nos én nagyon várom, nekem a könyv is tetszik, bár én is kíváncsi vagyok hogy oldják meg hogy két rész legyen az amúgy egyből....kissé hülyeségnek tartom hogy két részre bontják....majd meglátjuk mi sül ki belőle..:3
2014. július 28. 15:11
someone99 : Szerintem nem fogunk
Ja és az előzeteske tetszik.^^
Ja és az előzeteske tetszik.^^
2014. július 28. 15:13
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Pont azért utáltam annyira a harmadik könyvet mert nem ment bele jobban a politikai hátterébe az egésznek és inkább maradt kaland regény. Persze nem vártam sokat egy ifjúsági regénytől de azért örültem volna ha egy csipetnyit jobban belemegy az egészbe. Ezért fogom csak Natalie és Julianne miatt megnézni kíváncsi vagyok rájuk.
2014. július 28. 15:14
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
2014. július 28. 15:25
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
de vároom már *.*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.