Kiderült az igazság Selena és Tommy Chiabra kapcsolatáról
2014. július 28. 12:34
Nem tudom, miért idegeskedik majdhogy' mindenki, hogy már megint Jelena. Justin csak egy mondat erejéig volt megemlítve. Semmi több. Az embereket izgatja ennyire a téma, hogy mindig megemlítik egy-egy hozzászólásban?
Véleményem szerint jót tesz Selenának egy-egy ilyen semmilyen kapcsolat, legalább szórakozik. Lehet még valami komoly is lesz valamelyikből. Bár kicsit hiányolom az igazi Jelena párost, nekik már nincs jövőjük.
Idézet
elképzelhető, hogy Sel nem gondolta, hogy akár valóban megtetszhet neki valaki más.
Véleményem szerint jót tesz Selenának egy-egy ilyen semmilyen kapcsolat, legalább szórakozik. Lehet még valami komoly is lesz valamelyikből. Bár kicsit hiányolom az igazi Jelena párost, nekik már nincs jövőjük.
2014. július 28. 13:14
|
|
Angii69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 218536 offline
|
Selena soha nem tenne olyat, hogy "ellopna" valakitol a pasijat! Orulok, hogy nincs semmi Sel es Tommy kozott, mert termeszetesen Jelena parti vagyok
Es igen, jot fog tenni, hogy Sel egy darabig magara fog koncentralni, nem kell most neki senki!
2014. július 28. 13:23
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Én Jelena párti vagyok!
2014. július 28. 13:24
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ez az információ most roppantul feltüzelt.
Kicsit mintha ellentmondásos lenne az a forrás...
Idézet
"(...) Azt mondta, egyedül szeretne maradni egy darabig, önmagára szeretne koncentrálni."
Idézet
"Selena határozottan érez valamit Tommy iránt, ami csak erősödik azzal, hogy a fiú nem kapja be a csalit. Tudja, hogy Sel az övé, de a flörtölések ellenére csak barátként tekint rá."
Kicsit mintha ellentmondásos lenne az a forrás...
2014. július 28. 14:01
|
|
Pretty L.Liarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 229866 offline
|
Inkább Just Válassza Mert Tomyval egyátalán nem illik össze!
2014. július 28. 14:25
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (Nathalie L.L. @ 2014.07.28. 08:09)
Bár elég jó világuk van ezeknek. Vízisíznek, együtt vannak, míg mi, átlagos emberek otthon ülünk és nyomatjuk ezerrel a gépet.
Hát, ez is oka annak, ami itt folyik. Mindenki gépezik, ül otthon a semmittevésben, mert nincs mit csinálnia.
Főleg, ha már 7.napja esik az eső, valamint a szülők dolgoznak.
Én még nem töltöttem be sem a 22.-t, sem a 18.-at, hogy egyáltalán életjogom lenne egy csekély. Olyan szinten el vannak szállva a koruktól egyesek, hogy már mindenki velük foglalkozik.
A legbosszantóbb; ezzel is a fejünkbe verik, miszerint "Te kis drága, Neked soha a büdös életbe nem lesz normális kapcsolatot, nem lesznek izgalmas napjaitok sem, nem fog irántatok senki sem érdeklődni. Tudod, miért? Mert mi cukik vagyunk és yeaaahh!"
Köszönjük szépen, jobb lett a napunk.
Ha nem túl személyes, akkor megkérdezhetem, hogy minden oké-e? Kicsit túlzás, amit írtál, nem olvastad vissza?
Az emberek, akik megtehetik hogy kihasználják a világ adta lehetőségeket, ne tegyék, mert akkor azok az emberek, akiknek ez nem adatott meg, szutyok módon fogják érezni magukat? Ilyen alapon senki se mozduljon ki a lakásból, mert ha egy bizonyos réteg nem teheti meg, akkor a többi sem tegye. Szabadok, azt csinálnak amit akarnak. Érd el te is, hogy meglegyen a lehetőséged azt csinálni, amit szeretnél.
A cikkről: Ezeket a forrásokat annyira bírom
2014. július 28. 15:07
őőőhhm a pasiról már sok mindent elmond az ha egy jessica szhor kaliberű csaj után egy selena féle kislányra cuppan. pár napig dúlhat a lamour, de tartós kapcsolatot nem jósolnék nekik
2014. július 28. 16:41
|
kovcs.lizaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 183309 offline
|
imádom ezeket a 'forrásokat'
2014. július 28. 16:53
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Csak azt akarják hogy fölfigyeljenek rájuk !!
2014. július 28. 19:03
Bírom Selenát..de azért ez már nevetséges hogy folyton féltékennyé akarja tenni Justint...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: