Dorcy1999, nem ők keltenek feltűnést a magánéletükkel, hanem a média.
Kiderült az igazság Selena és Tommy Chiabra kapcsolatáról
2014. július 28. 01:06
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nagyon drukkolok!
2014. július 28. 07:47
|
|
Sky19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 230206 offline
|
Monserrat Mendoza Nem kellene kibékülniük, hisz ezért van ilyen nagy felhajtás...Ha szakítanak és NEM jönnek össze többet -majd megint szakítanak- akkor az egész idővel lecsitulna....Vagy jöjjenek össze és maradjanak úgy...de azt nehéz...ennyi szakítás után...
2014. július 28. 07:58
Na, most már minden össze van kutyulva.
Akkor most Cara Delevingnét tették meg bűnbaknak? Nagyon szép dolog, mondhatom.
Akkor most Cara Delevingnét tették meg bűnbaknak? Nagyon szép dolog, mondhatom.
2014. július 28. 08:09
Ez már egy kicsit tényleg túlzás. Kevesebb cikk is szólhatna róluk.
Szeretem Selenát, de ez már az x. cikk arról, hogy ő és Justin hogy élik/ nem élik együtt a napjaikat. Legközelebb arról is tájékoztatást fognak írni, hogy mit csinálnak egymással másodperc pontossággal.
Simán megtennék. Állandóan ezt kell nyomni? Kit érdekel, ki kivel jár, nem jár... A sztárokat a munkásságuk miatt kell szeretni, nem a magánéletük miatt!
Kit érdekel ez? Lehet, holnap egy Szabó Pista nevű magyar úriemberrel fog ölelkezni, mert van esetleg magyar rokona.
Ki tudja? Bár az érdekfeszítőbb, mint ez... Bár elég jó világuk van ezeknek. Vízisíznek, együtt vannak, míg mi, átlagos emberek otthon ülünk és nyomatjuk ezerrel a gépet.
Hát, ez is oka annak, ami itt folyik. Mindenki gépezik, ül otthon a semmittevésben, mert nincs mit csinálnia.
Főleg, ha már 7.napja esik az eső, valamint a szülők dolgoznak.
Én még nem töltöttem be sem a 22.-t, sem a 18.-at, hogy egyáltalán életjogom lenne egy csekély. Olyan szinten el vannak szállva a koruktól egyesek, hogy már mindenki velük foglalkozik.
A legbosszantóbb; ezzel is a fejünkbe verik, miszerint "Te kis drága, Neked soha a büdös életbe nem lesz normális kapcsolatot, nem lesznek izgalmas napjaitok sem, nem fog irántatok senki sem érdeklődni. Tudod, miért? Mert mi cukik vagyunk és yeaaahhhh!"
Köszönjük szépen, jobb lett a napunk.
Szeretem Selenát, de ez már az x. cikk arról, hogy ő és Justin hogy élik/ nem élik együtt a napjaikat. Legközelebb arról is tájékoztatást fognak írni, hogy mit csinálnak egymással másodperc pontossággal.
Simán megtennék. Állandóan ezt kell nyomni? Kit érdekel, ki kivel jár, nem jár... A sztárokat a munkásságuk miatt kell szeretni, nem a magánéletük miatt!
Kit érdekel ez? Lehet, holnap egy Szabó Pista nevű magyar úriemberrel fog ölelkezni, mert van esetleg magyar rokona.
Ki tudja? Bár az érdekfeszítőbb, mint ez... Bár elég jó világuk van ezeknek. Vízisíznek, együtt vannak, míg mi, átlagos emberek otthon ülünk és nyomatjuk ezerrel a gépet.
Hát, ez is oka annak, ami itt folyik. Mindenki gépezik, ül otthon a semmittevésben, mert nincs mit csinálnia.
Főleg, ha már 7.napja esik az eső, valamint a szülők dolgoznak.
Én még nem töltöttem be sem a 22.-t, sem a 18.-at, hogy egyáltalán életjogom lenne egy csekély. Olyan szinten el vannak szállva a koruktól egyesek, hogy már mindenki velük foglalkozik.
A legbosszantóbb; ezzel is a fejünkbe verik, miszerint "Te kis drága, Neked soha a büdös életbe nem lesz normális kapcsolatot, nem lesznek izgalmas napjaitok sem, nem fog irántatok senki sem érdeklődni. Tudod, miért? Mert mi cukik vagyunk és yeaaahhhh!"
Köszönjük szépen, jobb lett a napunk.
2014. július 28. 08:11
|
|
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline
|
Végre talált valaki mást! De még mindig nem értem, hogy miért akarta féltékennyé tenni Justint...
2014. július 28. 08:17
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
Nem értem, miért kell ilyenekről cikket írni....
Másról nem lehet, vagy mivan.?? Mindig csak Justin, meg Selena, és Justin meg Selena... Nem mintha OLYAN NAGY lenne a bajom Selenával, bár Justint teljes szívemből gyűlölöm:DD Szval, azt akartam mondta, hogy másról már nem is írnak cikket, vagy mivan??? -.-
2014. július 28. 08:37
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Az a lényeg, hogy továbbra sem tudja mit akar, ami azt jelenti sok hasonló cikk lesz még.
Éljen.
Éljen.
2014. július 28. 08:40
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én már nem birok kiigazodni Selenán,most mit akar akkor?
2014. július 28. 09:00
Minek már erről cikket írni? Már baromi unalmas....
2014. július 28. 09:40
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Luca6-al értek egyet!!! Már nagyon unom,hogy folyton ez a téma! Azt hittem,ez egy komolyabb oldal,ahol nem a sztárocskák egy két mondatával,nyavajgásával foglalkoznak,hanem igazi hírekkel!!
2014. július 28. 09:54
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Már megint egy ismeretlen forrás, egy bennfentes, aki mindent megoszt a jónéppel. Az ilyenek az én szememben Magdi anyussal egyenértéküek. Kész szappanoperaként adják elő a dolgokat. Majd a következő részben valaki meg azt fogja mondani, hogy Selcsike a hibás. Kész agyrém.
2014. július 28. 09:58
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Megint kezdődik. És miért is hinnénk egy ismeretlen forrásnak? Szerintem bármi történhetik Hollywoodben a névtelen forrásoktól túl sok igazságot nem fohunk megtudni. Azon túl meg S. csinál mit akar, már elvesztette a tiszteletemet. :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: