Tom Mison a káromkodások királya
2014. július 27. 18:39
Én nem ismerem a sorozatot se a Tomot! Úgy hogy nem mondok inkább semmit mert a végén még az én fejemet harapják le a rajongói........
2014. július 28. 00:23
|
|
JullyBelieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 229950 offline
|
Személy szerint nem tudom ki ez a férfi... de nálam elásta magát.
2014. július 28. 13:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
A paróka és a kosztüm nélkül szinte sosem ismernek fel. Egy bárban iszogattam egyszer Észak-Karolinában, két srác mellettem ülve a Sleepy Hollow-ról beszélgetett, és fel sem tűnt nekik, hogy ott voltam, egészen addig, míg meg nem hallották a botrányos akcentusom, mikor rendeltem egy gint, és suttogva így; »ez ő? szerintem ő, igen ő...« És meghívtak egy ginre.
Ezen akkorát röhögtem.
Egyesek miért nem értik meg, hogy a hozzászólások gyűjtésére ott van a Gumiszoba?
2014. augusztus 12. 18:50
|
fairytalesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 231336 offline
|
Jason Isaacs-nak sikerült(Awake) az amerikai akcentus,neki meg minek?? a szerepéhez jó és így is imádnivaló understánd....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: