Starity

Andy Biersack: „Természetes, ha néha félsz az ismeretlentől!”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 01. 11:54 #41
BVBFangörl23
BVBFangörl23
új tag

StátuszAndy is my BATMAN <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 227922
én még mindig félek a sötétségtől meg a szellemektől. ne nézzetek hülyének, tényleg így van. azóta félek, amióta a "the rake (a figyelő)" és "bloody mary" videókat néztem és sztorikat olvastam, illetve megtudtam a két paranormális jelenségről bizonyos infókat. de nem tudom abbahagyni a keresést, mert egyszerűen izgalmas, de félelmetes.
de no para, mert Andy és Ash-ék mindig megvédenek és vígasztalnak.
Andy-től ez a díj nagyon de nagyon rendes dolog volt! smileeee.gif
BVB FOREVER!!!!♥♥♥
I LOVE YOU ANDY!!!♥♥♥
2014. augusztus 01. 11:55 #42
BVBFangörl23
BVBFangörl23
új tag

StátuszAndy is my BATMAN <3
Hozzászólás: 17
Azonosító: 227922
Andy, kvittek vagyunk! smileeee.gif
2014. augusztus 01. 11:59 #43
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Nem tudom, rajtam kívül más is bele van zúgva ebbe a cukorfalatba? ♥ Hogy lehet már ennyire... Szavakat se találok! Jószívű, kedves, aranyos, helyes, és példaértékű. Imádom. Ő az én álompasim *-* We love you, Black Veil Brides!! ♥ ♥
2014. augusztus 07. 23:48 #44
Psycho
Psycho
új tag

StátuszMiddle fingers up, if you don'† give a fuck ;D
Hozzászólás: 29
Azonosító: 228410
Hogy lehet valamit ilyen jól megfogalmazni?smileeee.gif Andy valóban egy intelligens, csodás, lenyűgöző ember, és csak azért mert rocker vagy mert régen sminkelte magát, esetleg azért mert több fekete cuccot visel mint mások, nem kéne elítélni. Sőt, a legtöbb olyan, akinek csak a külső számít, az egész nyugodtan példát vehetne róla.wink.gif
Bár az ilyen embernek becézett élőlény soha nem fog megváltozni és sajnos egyre többen állnak be ebbe a sorba...
Sajnálom, hogy Andy ezzel a kényszerbetegséggel küszködött kis gyermekként, de viszont büszke vagyok a Mi "kis" Hősünkre, hogy leküzdötte ezt az akadályt is.smileeee.gif
Régen én is féltem mind a sötéttől, s mind a szellemektől (szerencsére kényszerbetegségnek nem lehetne mondani, inkább csak egy alacsony szintű félelem volt, ami a legtöbb gyerekre jellemző), de mára már megbékéltem velük. A mai napig hiszek a szellemekbe, de miután pár parajelenség után is, ép és egészséges vagyok, azt hiszem nincs mitől tartanom:D Igaz, hogy (lassan) 15 éves fejjel is odarohanok a villanykapcsolóhoz, de ezt csak a sok buta horrorfilmnek köszönhetem:D

LHanna: Áhh dehogy..biggrin.gif csak Te meg én, ja és pármillióan vagyunk belezúgva:D
2014. augusztus 13. 23:28 #45
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen ez az ember, nem találok szavakat e sorok olvasása után, Andy tényleg egy hős, a hősöm, a hősünk. smileeee.gif
2014. augusztus 18. 12:46 #46
radvanszkyn
radvanszkyn
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 214620
együtt tudok érezni Andy-vel(mondjuk inkább a szüleivel)
nem bírom elviselni, ha öcsikéim félnek vmitől
2014. október 07. 16:02 #47
Meli1214
Meli1214
új tag

StátuszThank you for the tragedy.I need it for my art.
Hozzászólás: 84
Azonosító: 226005
Psycho totál egyetértek veled:)
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok