Andy Biersack hétfő este vette át zenekara, a Black Veil Brides nevében a legelkötelezettebb rajongókért járó díjat az Alternative Press Music Awardson, mely eseménnyel kapcsolatos érzéseiről egy hosszú, személyes levélben tudósított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Andy Biersack: „Természetes, ha néha félsz az ismeretlentől!”
2014. július 26. 16:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. július 26. 17:06
Úristen, nagyon köszönöm, hogy lefordítottad, láttam már angolul Andy írását, de nem nagyon értettem belőle igazán semmit. Szóval köszi köszi köszi! Andy pedig egy nagyszerű ember, ez ismételten kiderült.
2014. július 26. 17:29
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hmm...birom ezt a srácot,nagyonnagyon jószivű :3
2014. július 26. 17:32
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
ÁÁ ez a pali:3 annyira imádom.
2014. július 26. 17:37
Ezekből a sorokból szerintem mindenki számára tisztán kivehető hogy Andy egy intelligens és melegszívű ember.
2014. július 26. 17:41
Hozzá hasonló jószívű embert, csak nagyon nehezen lehetne találni (pláne a sztárvilágban), minden tiszteletem Andy-nek!
2014. július 26. 17:46
Tipikus Andy...mindig meg tud lepni valamivel. Hihetetlen milyen intelligens a srác és nagyon igaza van mindenben! A hangja meg tökéletes mint mindig
2014. július 26. 19:10
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Vannak még emberek akik jószívűek.
2014. július 26. 20:27
Akik a külseje miatt elitélik, azok kérlek olvassák és akkor mondják róla mindazt amit szoktak! Lehet, hogy kívülről másképp néz ki, mint az átlag, de belül a szíve a helyén van! Sok sztár példát vehetne róla!
Andy
Andy
2014. július 26. 21:37
Mostanában sokat halani róla/róluk,és ennek örülök. Imádom
2014. július 26. 22:01
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Tejóég...Andy :3 annyira aranyos volt ez az egész... Andy tényleg nagyszerű ember
2014. július 26. 22:27
Nagyon tetszett ez az egész levél, mert nekem is van egy húgom, aki hasonló betegséggel küzd, mint Andy kiskorában és remélem ő is rájön, hogy ezektől a dolgoktól nem kell félnie és végre nyugodtan aludhat 2-3 óránál többet.
Én nem értem miért itélik el. A külseje miatt? Azért mert kilóg a sorból, és nem egy átlagember? Mert olyan a sminkjük, vagy éppen a fellépő ruhája? Könyörgöm, a mai világban miért ezeket az embereket itéélik el?
Annyira rendes, hogy a díjat, amit kaptak simán átadta egy rajongójának. Nem sok sztár csinálja ugyan ezt. Én nekem mindig is ő marad a példaképem, mert tőlle lehet tamulni!
Én nem értem miért itélik el. A külseje miatt? Azért mert kilóg a sorból, és nem egy átlagember? Mert olyan a sminkjük, vagy éppen a fellépő ruhája? Könyörgöm, a mai világban miért ezeket az embereket itéélik el?
Annyira rendes, hogy a díjat, amit kaptak simán átadta egy rajongójának. Nem sok sztár csinálja ugyan ezt. Én nekem mindig is ő marad a példaképem, mert tőlle lehet tamulni!
2014. július 26. 22:32
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon kedves
jajj de szeretemm
2014. július 27. 00:27
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Az emberek túl gyakran ítélnek a látszatból és szerethetőbbnek tartanak valakit, aki társadalmilag elfogadottabban öltözik és néz ki, viszont a jólelkűségről hírből sem hallott, mint valakit, aki tetoválásokkal és sminkkel borított külseje ellenére ilyen hatalmas szívvel és intelligenciával rendelkezik. És ez elkeserítő.
Az egész levél meghatott, de ennél a résznél majdnem kicsordult egy könnyem. Hogy az örömtől, vagy a szomorúságtól, nem tudom, bár azt hiszem, mindkettőtől egyszerre:
,,Mindenkinek, aki szeret vagy utál engem, vagy a két érzés között érez irántam, nagyon boldog életet kívánok, és tudom, hogy megtaláltam a saját utamat, amely elvezetett ahhoz a pontig, ahol a hőseimmel állhattam egy színpadon és hiszek abban, hogy ti is megtaláljátok a nektek legmegfelelőbb utat."
Az egész levél meghatott, de ennél a résznél majdnem kicsordult egy könnyem. Hogy az örömtől, vagy a szomorúságtól, nem tudom, bár azt hiszem, mindkettőtől egyszerre:
,,Mindenkinek, aki szeret vagy utál engem, vagy a két érzés között érez irántam, nagyon boldog életet kívánok, és tudom, hogy megtaláltam a saját utamat, amely elvezetett ahhoz a pontig, ahol a hőseimmel állhattam egy színpadon és hiszek abban, hogy ti is megtaláljátok a nektek legmegfelelőbb utat."
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: