Sok képnél megatopik vagy személyekre bontott témák?
2007. augusztus 02. 13:00
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Most Bull témáit elnézve, azért szerintem az arany középutat kéne valahogy megtalálni, mert 20 Catherine Bell téma, topikonként 1-2 képpel sem tartozik a legjobb megoldások közé, annak ellenére, hogy ez lett megszavazva.
2007. augusztus 02. 13:07
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Idézet(Freeze @ 2007. August 2. - 13:00)
Most Bull témáit elnézve, azért szerintem az arany középutat kéne valahogy megtalálni, mert 20 Catherine Bell téma, topikonként 1-2 képpel sem tartozik a legjobb megoldások közé, annak ellenére, hogy ez lett megszavazva. 
van amibõl kevés van...majd ha lesz még, úgyis odapakolja/pakoljuk...
sztem jó ez így
2007. augusztus 02. 13:10
De bármikor berobbanhat egy másik Bell-fanatikus, aki az egy-két képes témákat kiegészíti negyven-ötven képpel.
Jó, amikor van húsz képem húsz eseményrõl, akkor én se szoktam nagyon vacakolni, és bepakolom az egészet egy darab vegyesbe. Az arany középút szerintem lehetne az is, hogyha kevés kép van, akkor kerüljenek egy témába, de azt senki sem írja elõ, hogy egy hozzászólásban legyenek. Ha több hozzászólás van, akkor utóbb, egy esetleges kiegészítõs képözön során szét lehet választani a témát.
2007. augusztus 02. 13:22
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
ezek a kevés képes témák voltak. most töltõdik a többi min 20képpel....
SRY de legalább fent vannak.
2009. június 01. 20:54
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Jobb ha szét vannak bontva, de azt szeretem ha a hasonlóak egy helyen vannak, így könnyebb megtalálni. Pl: ha vki elutazik vhova és ott készül mondjuk 2-3 fajta sorozat az szerintem lehetne egybe.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: