vannak nagyobb postok akár 1000kép is egyben, de pl. ML szétbontja a nagyobb képadagokat eseménynek megfelelõen!
Sok képnél megatopik vagy személyekre bontott témák?
2007. július 18. 20:43
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
érdekelne, hogy szerintetek mi a jobb? ki mit szeret?
vannak nagyobb postok akár 1000kép is egyben, de pl. ML szétbontja a nagyobb képadagokat eseménynek megfelelõen!
( Köszi Freeze )
2007. július 18. 22:05
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(cápa @ 2007. July 18. - 21:22)
Szerintem szétbontva sokkal jobb.
Áttekinthetõbb és a böngészõ sem szenved annyit az összes kép betöltésével!
Áttekinthetõbb és a böngészõ sem szenved annyit az összes kép betöltésével!
és a szerver sem...
2007. július 18. 22:57
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Jókor szóltok, most kínlódtam fel 600 valahány képet egy témába.
Amúgy én szerintem meg kell találni az egészséges arányt a nagy és a "kis" témák között. Indokoltnak tartom pl. ha egy újonnan felfedezett lányka candid képeit egy helyre teszi a feltöltõ, így kisebb rá az esély, hogy 50-60-as nézettséggel 0 hsz-el elsüllyed a téma (mint pl. ML felfedezettje Minka Kelly esetében).
De amúgy nemhiszem, hogy olyan sok nagy témát létre lehetne hozni a jövõben, annyira nagy már szvsz a HQP képállománya.
Amúgy én szerintem meg kell találni az egészséges arányt a nagy és a "kis" témák között. Indokoltnak tartom pl. ha egy újonnan felfedezett lányka candid képeit egy helyre teszi a feltöltõ, így kisebb rá az esély, hogy 50-60-as nézettséggel 0 hsz-el elsüllyed a téma (mint pl. ML felfedezettje Minka Kelly esetében).
De amúgy nemhiszem, hogy olyan sok nagy témát létre lehetne hozni a jövõben, annyira nagy már szvsz a HQP képállománya.
2007. július 19. 08:09
Nem lehet, lol ez jó vicc volt ... de persze én nem szóltam semmit ... nem értek én a sok ezres képecskés topikokhoz.
2007. július 19. 09:02
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(Billy Costigan @ 2007. July 19. - 08:09)
Nem lehet, lol ez jó vicc volt ... de persze én nem szóltam semmit ... nem értek én a sok ezres képecskés topikokhoz. 
Sok a duma, mutass valamit.
2007. július 19. 11:14
Idézet(Raymond @ 2007. July 19. - 08:02)
Sok a duma, mutass valamit. 
nekem nem hiszem, hogy kéne még.
2007. július 19. 11:52
Jobban szeretem, ha a képek szét vannak válogatva, események szerint. Azért, mert 1) rendezettebb, átláthatóbb (pl. a mezei felhasználó esemény szerint menti le õket, és nem kell utóbb katalogizálnia) 2) sokkal könnyebb így kiegészíteni.
Mondjuk van egy topik XY-ról. Nyolcszáz kép, százhúsz hivatalos eseményrõl.
Fél évvel késõbb jön egy fórumozó, aki lementett errõl az emberrõl további ezer képet. Szeretné feltenni õket. Most hová tegye? Egészítse ki a már létezõ témát? Legyen 1800 kép? Vagy tegye fel külön témába? Egybe az egészet? Vagy szedje szét eseményekre, és az összes témába írja le, hogy "ja, és további képeket találtok az XY megatopikban, de vigyázz, mielõtt megnyitnád, gyõzõdj meg arról, hogy a géped nem fog lerobbanni tõle"?
Ilyen erõvel lehetne az, hogy minden hírességrõl van egy-egy topik az összes kategóriában, és ha összegyûlt ezer kép, akkor meg lehet nyitni a következõt, nincsen értelme vacakolni a fotósok nevével, a filmek címével, az események nevével, helyével, dátumával.
Oké, nekem mániám a képkatalogizálás, szóval a kelleténél komolyabban veszem a rendszerezést.
A doki szerint gyógyíthatatlan.
Mondjuk van egy topik XY-ról. Nyolcszáz kép, százhúsz hivatalos eseményrõl.
Fél évvel késõbb jön egy fórumozó, aki lementett errõl az emberrõl további ezer képet. Szeretné feltenni õket. Most hová tegye? Egészítse ki a már létezõ témát? Legyen 1800 kép? Vagy tegye fel külön témába? Egybe az egészet? Vagy szedje szét eseményekre, és az összes témába írja le, hogy "ja, és további képeket találtok az XY megatopikban, de vigyázz, mielõtt megnyitnád, gyõzõdj meg arról, hogy a géped nem fog lerobbanni tõle"?
Ilyen erõvel lehetne az, hogy minden hírességrõl van egy-egy topik az összes kategóriában, és ha összegyûlt ezer kép, akkor meg lehet nyitni a következõt, nincsen értelme vacakolni a fotósok nevével, a filmek címével, az események nevével, helyével, dátumával.
Oké, nekem mániám a képkatalogizálás, szóval a kelleténél komolyabban veszem a rendszerezést.
2007. július 19. 11:57
Idézet(Raymond @ 2007. July 18. - 22:57)
így kisebb rá az esély, hogy 50-60-as nézettséggel 0 hsz-el elsüllyed a téma
Nem hiszem, hogy nagyon el tudna süllyedni. Évekkel ezelõtti témák kerülnek elõ, mert hirtelen valaki beleesett a benne szereplõ nénibe, és megköszöni az összes képet.
2007. július 19. 13:04
Idézet(Aribeth @ 2007. July 19. - 10:57)
Nem hiszem, hogy nagyon el tudna süllyedni. Évekkel ezelõtti témák kerülnek elõ, mert hirtelen valaki beleesett a benne szereplõ nénibe, és megköszöni az összes képet. 
nem kell személyeskedni kedves ari néni!
2007. július 19. 13:14
Idézet(Billy Costigan @ 2007. July 19. - 13:04)
nem kell személyeskedni kedves ari néni! 
Ugyan, én is ilyen végigköszöngetõs-rajongós vagyok.
2007. július 19. 15:33
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
bontott akkor
nekem mind1 amugy, mert meg kell csinálni
örültem
Billy meg megcsinálta mindekettõt már 2000kép/topic
my ass
de volt szétbontva is sok sok sok kép
örültem
Billy meg megcsinálta mindekettõt már 2000kép/topic
de volt szétbontva is sok sok sok kép
2007. július 19. 17:19
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
téleg szebb a bontott...bár anno én rendesen bombáztam,1 totyikban több100 képpel
..de szómiszó téleg átláthatóbb bontva....de viszont azse olyan szép ha az elsõ 2 oldalon egy sztárnak a totyikjai figyelnek...
2007. július 22. 10:27
|
|
|
Idézet(ML @ 2007. July 22. - 10:19)
Ezt a szavazást megnyithattátok volna mondjuk 1 hét múlva, mert így most nem nagyon tudom, hogy mit csináljak.

10k-ra egy szép nagy témát akarunk, min 1000 képpel.
2007. július 22. 10:34
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Raymond @ 2007. July 18. - 22:57)
Én a helyedben erre nem fogadnék nagy pénzzel.
Na jó akkor, hogy klasszikust idézzek: "sz*rok a farmra", majd igyekszem valami köztes megoldásfélét találni.
2007. július 22. 10:37
|
|
|
Idézet(ML @ 2007. July 22. - 10:34)
Én a helyedben erre nem fogadnék nagy pénzzel. 
Jóvanna, egy kicsit túloztam, csak érzékeltetni akartam, hogy milyen fa**ák vagyunk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: