Selena féltékennyé akarja tenni Biebert
2014. július 26. 10:18
ez gyerekes Selenától, Bieber meg 1 fos úgyhogy mindegy
2014. július 26. 10:29
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
"Egy ideje ismét a média kedvenc témája lett"
Hah! Szakadok!
Egy ideje??? Konkrétan még a szekrényemben is ez van, a csapból is ez folyik, és inkább nem alszom, nehogy erről álmodjak! Hagyjatok már békén ezzel! ÁÁÁ! Kiszaladok a világból...
Hah! Szakadok!
2014. július 26. 10:39
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
Hát én tudtam h nm tudnak egymás nélkül élni.
2014. július 26. 10:40
Ez nagyon gáz! Nem hittem volna, hogy Selena ilyen szánalmas!
2014. július 26. 10:41
Én úgy tudtam hogy most is járnak
Akkor nem tudom....
2014. július 26. 10:43
Én simán kinézem Selenából. De jót tenne már neki, ha saját érdekében találkozna másokkal.
Amúgy féltékennyé akarja tenni meg lefelejteni? ez nekem nem függ össze.
Amúgy féltékennyé akarja tenni meg lefelejteni? ez nekem nem függ össze.
2014. július 26. 11:07
Eddig próbáltam azt hangoztatni,hogy csak a boldogságot keresik,de ez már nem igaz!Most minden jó drága Selenator(köztük én is) ha jól átgondolja a dolgot most már a kis cuki kedvencünk egy olcsó r*banc,a 2. fotón látható hátulrólölelem fotót a párok/házasok szokták a nyaralás alatt kókuszdió koktéllal a kezükben feltenni a netre,nem pedig a rajongókkal készíteni.Ha ennyire kedves akar velük lenni,beszélgessen velük,esetleg ölelje meg őket,mondjon nekik valami kedveset,de ezt ne!!!Nem értem a csajt,mert szerintem már élvezi,hogy játszadozhat Justinnal,aki szegény hagyja,mert nem tudja mi van.Csak akkor van vele,amikor minden rendbe van körülötte,nincs botrány,amikor igen otthagyja.Ugyanezt csináltam Miley-val,mindenkit otthagy valaki ,másért,vagy mert az illető azóta változott.Demit is szépen leépítette Taylor miatt,de amikor Taylor otthagyta,újra Demi volt a BFF.Nekem félre ne értsetek semmi bajom a Disney sztárokkal,de az én szemembe ők soha nem lesznek komoly emberek,vagy legalábbis Lana del Rey szinten nem fogom őket tisztelni,és nem érdekel Selena is mennyit tesz érte,ez a viselkedés óvodás,bár Sel már az is.A zenéjét és a filmjeit szeretni fogom továbbra is,de a személyiségének nagy részét nem.Ui:Sajnálom mindkettőjüket,hogy annyira nem tudnak mit csinálni,hogy csak ezzel tudnak a köztudatban maradni
2014. július 26. 11:07
Kedvenc téma? Inkább szörnyen unalmas, lerágott csont. Marhára idegesít és halálosan unom már, hogy mindig egy ,,Selene Gomez ezt csinálta...", ,, Justin Bieber akarja Selenát...". Zárják már le ezt az egészet, gyerekes, amit ezek ketten művelnek. Ha érettek lennének, rég le lenne zárva ez az egész ügy.
2014. július 26. 11:11
Mit ne mondjak,okos azért Selena. Remélem eléri,bármit is akar ezzel. Justin meg biztos "visszaadja" ezért talán ő is fog lányokkal mutatkozni.
2014. július 26. 11:11
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
én örülnék nekik
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: