Palvin Barbi Miley Cyrusszal lógott
2014. július 25. 15:11
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Figyeljetek tudom mindenki a saját elve mellett dönt és ez rendben van!Tudod sokan nem szeretik Barbi és Miley-t! De miért?! Jó Miley-t a viselkedése miatt! De Barbi-t?Erre sose szokott válasz jönni! Gyönyörű lány! Kijutott Amerikába! És belőletek az irigység beszél! Magyar lány ,mindenkinek támogatnia kéne ,mert ha egyszer a szépsége juttatta a csúcsra akkor ezt el kéne fogadni,és nem mérgesen ugatni rá!
2014. július 25. 15:34
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Idézet (PunkBarbie @ 2014.07.25. 15:11)
Figyeljetek tudom mindenki a saját elve mellett dönt és ez rendben van!Tudod sokan nem szeretik Barbi és Miley-t! De miért?! Jó Miley-t a viselkedése miatt! De Barbi-t?Erre sose szokott válasz jönni! Gyönyörű lány! Kijutott Amerikába! És belőletek az irigység beszél! Magyar lány ,mindenkinek támogatnia kéne ,mert ha egyszer a szépsége juttatta a csúcsra akkor ezt el kéne fogadni,és nem mérgesen ugatni rá!
Részben igazad van,viszont részben nem.
Én nem vagyok rá irigy,sőt egyenesen örülök mikor a külföldi ismerőseim hozzák szóba Barbit,hogy ismered Barbara Palvint mert ő ugye magyar meg ilyenek,nekem nem a szépségével van a bajom,hanem azzal,hogy el van szállva attól,hogy a szépsége miatt jutott ki Amerikába.
2014. július 25. 16:29
|
|
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline
|
Írjátok már ki azt is, hogy ki és mikor megy WC-re..-.-
2014. július 25. 16:50
|
|
PinkiePievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 229070 offline
|
Egyaltalan nem ertem, hogy miert van oda az emberek többsege Palvin Barbiert. Csak azert mert szep ( mondjuk szerintem tök atlagos külsövel rendelkezik) meg nem kell isteniteni. Folyton posztolja a sztarokkal keszült kepeit, mindenhol azt lehet olvasni, hogy Barmi mar megint valamijen hires emberrel bulizott, stb. Mar unom, hogy a csapbol ez a csaj folyik ki! Csak azert szereti öt mindenki mert eljutott Amerikaba? Mert attol, meg nem kene. Vagy netan azert, mert magyar? Nem ertem azokat az embereket akik azt mondjak, hogy Barbit azert szeretik mert egy orszagbol valoak. Igaz, hogy sokra vitte, csak azt nem ertem, hogy miert.
2014. július 25. 17:38
|
|
Monserrat Mendozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 225866 offline
|
Ez a lany minden hirresegel probal logni vagy baratkozni mar hanyok tolle
2014. július 25. 17:53
Palvin Barbirl már olvastam más cikkben is,hogy mindenféle hírességekel bulizik,de nekem szánalom a csaj
2014. július 25. 18:08
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Egyes kommenteket olvasva, sajnálom, hogy magayar vagyok. Vannak külföldi ismerőseim, és igazuk van abban, hogy milyen irigy vagytok/vagyunk. Ha valaki elért valamit akkor csak fújjogtok. Undorító!!! Mindig van vki, aki azt írja Ebergényi Rékára, Mihalik Enikőre, Axente Vanesszára, hogy átlagos, hogy csúnya, nekem nem tetszik, és nem értem miért van ott ahol. Nincs tehetség, meg stb. Azért mert kitartó volt, nem nagypofával és mellénnyel ment a fotózásokra, hanem csendben végezte a rábízott munkát!! Elvan szállva magától?! Kérdem én? Aki a saját szakmájában sikeres, és azt mondja, ezt megtehetem mert már megdolgoztam érte, az miért nagyképűség, beképzeltség? Ez az oldal nem a szakmai oldaláról ír a dolgoknak. Ha herrike meg justinka elszellenti magát, vagy varrat magára vmi gicces f.st, akkor mindenki el van ájulva. Én kifejezetten már az 1D meg a júsztin hírektől kapok ideggörcsöt, pedig minden nap van vmi róluk. Ők sem tehetségesebbek!!!
2014. július 25. 18:15
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Barbi és Miley szeme színe tök egyforma
2014. július 25. 18:34
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Engem nagyon hidegen hagy Palvin Barbi nem nagyon jön be se a stílusa se a külseje szerintem hétköznapi lány és semmi fenomenális szépsége nincs.Magyarországgal se foglalkozik úgyhogy csak azért mert magyar nem kel kinyalni a picsét :/
2014. július 25. 18:44
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
sosem kedveltem egyiket sem szoval nekem mindegy
2014. július 25. 19:21
Hát beszarok itt a kommentektől, istenem. Oké, ha valaki nem kedveli Barbit, nem érdekel, őszintén hidegen tud hagyni. De olyat nem mondhattok rá, hogy csúnya vagy tehetségtelen, mert a saját IQ szinteteket írjátok le. Rohadtul nincs fogalmatok róla milyen nehéz a munkája, csak mivel ő profi benne, így könnyűnek tűnhet, de nem! A magyarok többsége már mindenkit lenéz aki sikeres, tökmindegy honnan való. Nem kedvelem különösen azokat akikkel lóg, de hé, ő találkozhat velük, talán meg lehet neki engedni, hogy feltöltsön róla pár képet, ha nektek nem tetszik akkor nem kell megnézni! Előbb nézzetek utánna miket ért el, vagy miket követel meg a foglalkozása és utánna lehet rinyálni! A cikkhez hozzászólva pedig..öö igazán nem hírértékű, de jó volt neki, hogy találkozott Májlikával...
2014. július 25. 19:40
|
|
Erahhhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 230185 offline
|
Igazából nem értem mi ez a nagy utálat Barbi körül. Csak azért mert celebekkel barátkozik nem biztos, hogy a hírnévre hajt. Most kapcsolatokat épít, amik később még a segítségére lehetnek. Meg szerintem a saját országa utálja őt a legjobban.. Mert a magyarok nagy része csak irigykedik.
2014. július 25. 20:17
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
és akkor mi van?
én meg szeretem a szüleimet, most mondassam be a Tv-be?
én meg szeretem a szüleimet, most mondassam be a Tv-be?
2014. július 25. 20:27
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Hát ennek örültem
Amúgy egyiket se szeretem xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: