Palvin Barbi Miley Cyrusszal lógott
2014. július 25. 11:17
Az előző hozzászólásomhoz hozzátennék még annyit,amiben lényegében annyit írtam hogy ha nem 'jönne össze' mindenkivel egy napra,úgy is elég híres lenne.DE gondoljuk bele magunkat az ő helyzetébe,ha bárkinek is ennyi lehetősége lenne hírességekkel találkozni,biztos kihasználnák,és elmennénk a találkozóval mindenkivel,de jó-jó,ez akkor is sok!Ezzel csak azt akartam még írni,hogy valahol Barbi szemszögéből is lehet érteni a dolgot.Én ezek után is szeretni fogom,az ő dolga kivel bulizik,amíg nem szólja le a hazáját,mert amikor találkoztam vele eddig mindig nagyon kedves volt!
2014. július 25. 11:27
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
milyen nygy sztori most nem mi ndagy kivellóg O.O
2014. július 25. 11:32
|
|
PetraKollarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 226500 offline
|
Nekem az a véleményem, hogy itt szinte mindenki irigy Barbira. És ez főleg azoknak szól, akik sorban írják itt a rossz véleményeket, miközben egyáltalán nincsenek képben, hogy ki is ez a nő. Palvin Barbara egy igazán elismerésre méltó lány, hiszen ilyen fiatal létére, képes volt kitörni Magyarország határai közül és meddig is jutott el??... Hmm... Egész Európa, Amerika és még sorolhatnám. Na és hány híres külföldi, belföldi és nemzetközi magazin, ha nem is címlapján, akkor egy oldalán szerepelt? Pl.: Vogue, Teen Vogue, Marie Claire és még sok más. És a filmes szerepét, a híres Dwayne "The Rock" Johnson mellet még nem is említettem. Szóval, ha ti legalább ennyit, vagy még ennél is többet elértek, akkor gratulálok! A magánéletébe még említenem se kéne, hogy ne szóljatok bele!
2014. július 25. 11:35
|
|
PetraKollarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 226500 offline
|
Én őszintén gratulálok, ahhoz amit elért!
Meg is érdemli, hogy híres emberek barátja legyen.
2014. július 25. 11:37
|
|
Cheralvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 429 Csatolások: 24 Azonosító: 213214 offline
|
Idézet (PetraKollar @ 2014.07.25. 11:32)
Nekem az a véleményem, hogy itt szinte mindenki irigy Barbira. És ez főleg azoknak szól, akik sorban írják itt a rossz véleményeket, miközben egyáltalán nincsenek képben, hogy ki is ez a nő. Palvin Barbara egy igazán elismerésre méltó lány, hiszen ilyen fiatal létére, képes volt kitörni Magyarország határai közül és meddig is jutott el??... Hmm... Egész Európa, Amerika és még sorolhatnám. Na és hány híres külföldi, belföldi és nemzetközi magazin, ha nem is címlapján, akkor egy oldalán szerepelt? Pl.: Vogue, Teen Vogue, Marie Claire és még sok más. És a filmes szerepét, a híres Dwayne "The Rock" Johnson mellet még nem is említettem. Szóval, ha ti legalább ennyit, vagy még ennél is többet elértek, akkor gratulálok! A magánéletébe még említenem se kéne, hogy ne szóljatok bele!
Adom.
2014. július 25. 12:03
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Azt hiszem a magyarok szemében Barbi 'csak' egy nagyon jó modell, vannak akik eléggé féltékenyek rá stb., de azt sokszor elfelejtik, hogy(szerintem) emellé már ő is eléggé híres lett, persze, hogy a nagy neves szárokkal találkozgat/randizik, nincs min csodálkozni.
2014. július 25. 12:11
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Emberek! Mi van veletek? Ő egy magyar lány, támogatni kéne, nem hátba szúrni..
2014. július 25. 12:17
Egyetértek Mollyka0011-el, szerintem nem folyton leszólnunk hanem dicsekedni kellene vele Magyarországnak. Igaz én se nagyon bírom, kicsit ellenszenvesnek és butának is tartom, de nem kell regényekben ezt kinyilvánítani...
2014. július 25. 12:19
Amúgy elég féltékeny vagyok Palvinra... :/ de amiatt nem, hogy Miley-val találkozott, mert Miley mostanába elég őrölt lett és szerintem elszívta már az agyát + 0-24-be bevan álva szóval.
2014. július 25. 12:23
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Héj őt támogatni kéne elvégre magyar lány és mi is azok vagyunk
ja és Mollyka0011 egyet értek veled
ja és Mollyka0011 egyet értek veled
2014. július 25. 12:51
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Az az igazság, hogy a VS Showja óta leginkább celebként érvényesül, a Hercules filmben pedig ahogy hallottam, ha öt perce van, is sokat mondok.
Van rajta kívül nem egy olyan híres magyar modell, akinek sikerült "kitörnie", de ők inkább a munkáikkal hívják fel a SZAKÉRTŐ közönség figyelmét, és nem felületes celebbarátságok megkötésével.
P.S.: És nem az irigység szól belőlem, mert nem vágyom az életére, nem irigylek tőle semmit. Egyszerűen ne botlana az ember mindig bele a velekapcsolatos hírekbe... Amik mind arról szólnak, hogy kivel pacsizott le - de hiába, tudja, hogyan kell érvényesülni. Mondjuk, nem biztos, hogy az utóbbi év botrányhősnője a megfelelő span.
Van rajta kívül nem egy olyan híres magyar modell, akinek sikerült "kitörnie", de ők inkább a munkáikkal hívják fel a SZAKÉRTŐ közönség figyelmét, és nem felületes celebbarátságok megkötésével.
P.S.: És nem az irigység szól belőlem, mert nem vágyom az életére, nem irigylek tőle semmit. Egyszerűen ne botlana az ember mindig bele a velekapcsolatos hírekbe... Amik mind arról szólnak, hogy kivel pacsizott le - de hiába, tudja, hogyan kell érvényesülni. Mondjuk, nem biztos, hogy az utóbbi év botrányhősnője a megfelelő span.
2014. július 25. 13:38
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Emberek! Lehet azt mondani, hogy irigyek vagyunk... Persze, magyar, támogatnunk kellene. Rendben, szép. Majd ha valaki azért jut ki külföldre, mert tehetséges, akkor tisztelni, és támogatni fogjuk... Ezt még most nem tudom annyira elképzelni, hogy bármiben is annyira kiemelkedően tehetséges lenne. Szerintem egyszerűen csak szép... Ennyi...
2014. július 25. 13:52
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Nincsen ízlése, ha Miley-val lógott.
2014. július 25. 13:54
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hréka00
ha megnézed a vidit amit feltöltöttem,énekelni is tud!
és modellként a legjobbak között van [láttam listát]szóval szerint ... .. .. .
ha megnézed a vidit amit feltöltöttem,énekelni is tud!
és modellként a legjobbak között van [láttam listát]szóval szerint ... .. .. .
2014. július 25. 15:02
|
|
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline
|
oké, hogy Barbi magyar és támogatnikéne, de szerintem nem szép nem tudom miért vannak oda érte sokan, de azért az tök jó lehetett, hogy Mileyval bulizhatott!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: