Starity

Palvin Barbi Miley Cyrusszal lógott

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 28. 18:52 #201
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 973
Csatolások: 0
Azonosító: 162296
Na, egyet tippelhettek, hogy miért Mileyval "lógott". Természetesen azért, mert Mileynak megy a híre mostanság, Barbi pedig teljesen el van tűnve. Most már mindenki róla beszél, ennyi volt. smileeee.gif Noha lehet, hogy tényleg megtalálták a közös hangot, és jól szórakoztak, úgy gondolom, hogy benne volt a hírnév is a dologban.
2014. július 28. 20:14 #202
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
én még mindig az mondom, hogy a modellkedés nem szakma. Nem érnek semmit. Tanuljon orvosnak, legyen egy cége, de az, hogy csak a múlandó szépségéből éljen meg, az számomra felér egy kisebb prostitúcióval. Így semmit nem ad a világnak a cuki pofikáján kívül a tévében. Segítsen az embereknek, vagy legalább valami olyan dolgot csináljon, amihez tehetség is kell, és nem csak két láb meg egy szép arc, amikkel végigmegy egy kifutón. Ennyi
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. július 28. 21:29 #203
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Ha nem szakma, akkor mi? Csak azért kérdem, mert ugye a divat és a hozzá kapcsolódó reklámipar tette lehetővé/szükségessé, hogy főállású modellként dolgozhassanak nők és férfiak egyaránt. Ki kell, hogy ábrándítsak itt egyeseket, aki highfashion modell, annyi pénzt keres, hogy 5-10 év alatt megalapozza a jövőjét, úgy, hogy nem lesz gondja. Sok ember nem éri fel ésszel, hogy mivel jár ez a munka. Csak azt hiszik, hogy kifutón sétálnak le-fel. A szép arc nem elég ehhez a munkához. Olyan embereknek segítsen mint ti?, akik lehurrogjátok a modelleket? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. július 28. 22:19 #204
Ádám177
Ádám177
új tag
Hozzászólás: 29
Azonosító: 135056
Már nem azért, én fiú vagyok kár is hogy ide írok.. Modell,?? Ez amunkája... Kiváncsi vagyok milyen smink nélkül de mind1, ez nem szakma,,nem fejlődik ezzel ez emberi társadalom, nem tesz semmit hozzá az úgymond "közösséghez" hogy muogatja magát és ezért lett milliomos hogy különbőző krémekkel kikenik és muogatja magát.. Miért nem azokat becsülik meg akik építik a az épületeket házakat,, hogy lehessen hol lakniuk az embereknek, meg akik gyártják a termékeket,, csinálják a villanyt ,, stb stb ezek akik hozztesznek valamit az emberi közösséghez,társadalomhoz és sajnos ezek is sincsenek megbecsülve, nem szepelenek újságokban, tv-kben pedige gy csomó építszmérnőkőt aki egy csomó modern házakat felépített megtervezett, na őket kéne mutatni, Meg a tűzoltokat meg ilyeneket. Mégis ezek kapják a kevés fizetést ő pedig milliokat.. Sz@@r társadalom, világ emberek.
2014. július 28. 22:43 #205
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (DylanSmith @ 2014.07.28. 21:29)
Ha nem szakma, akkor mi? Csak azért kérdem, mert ugye a divat és a hozzá kapcsolódó reklámipar tette lehetővé/szükségessé, hogy főállású modellként dolgozhassanak nők és férfiak egyaránt. Ki kell, hogy ábrándítsak itt egyeseket, aki highfashion modell, annyi pénzt keres, hogy 5-10 év alatt megalapozza a jövőjét, úgy, hogy nem lesz gondja. Sok ember nem éri fel ésszel, hogy mivel jár ez a munka. Csak azt hiszik, hogy kifutón sétálnak le-fel. A szép arc nem elég ehhez a munkához. Olyan embereknek segítsen mint ti?, akik lehurrogjátok a modelleket? biggrin.gif

Akkor kérhetünk egy kis szakmai felvilágosítást, hogy mégis miért olyan kib*szottul nehéz egy modell munkája? Láttam már az amerikai topmodelles showból és a fotózások szélsőséges kritériumai mellett semmit sem tudok felhozni. Mi olyan nehéz abban, hogy rájuk kennek ezt azt, rájuk aggatnak ilyen meg olyan textilt és beállnak a kamera elé ezer pózban vagy éppen végig sétálnak egy színpadon? És szerintem annyira azért nem dolgozzák ki a belüket, hogy ennyi fizetést kapjanak. Magyarországon az állami kórházak felnőtt osztályain egy nővér jut ötven betegre. Mindemellett napi tizenkét óra lókuki fizetéssel. Vagy ott vannak az orvosok, akik szinte alig alszanak, hiszen ügyeletből ügyeletre, majd műtőből műtőbe rohangálnak, hogy emberi életeket mentsenek. Ja, hogy ez le van sz*rva, kérem szépen. Értem én. unsure.gif Te is csak azért vagy annyira elfogult ezzel a csajjal, mert bejön neked és lehet, hogy fel is áll rá. Egy férfi mégis miért kedvelne egy modellt? Ugyan már! Legalább ész érvekkel próbálnál minket meggyőzni, de a csaj munkáit elnézve, ez sem a szépsége és a hú, de nagy tehetsége miatt van ott ahol. Gondolom, úgy ahogyan Lana Del Rey, ő maga is extra szolgáltatásokkal tart ott ahol tart.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. július 29. 00:18 #206
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Nem random emberek véleménye fogja megszabni, hogy mi munka és mi nem biggrin.gif
Tehát aki nem olyan munkát űz, mint az orvosok vagy a jogászok, az már nem is dolgozik? A zenész se munka ugye, meg a színész? Mert csak egyfajta munkát lehet munkának nevezni és csak x óra napi munka és x fizetés esetén.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2014. július 29. 00:54 #207
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (janet7 @ 2014.07.29. 00:18)
Nem random emberek véleménye fogja megszabni, hogy mi munka és mi nem biggrin.gif 
Tehát aki nem olyan munkát űz, mint az orvosok vagy a jogászok, az már nem is dolgozik? A zenész se munka ugye, meg a színész? Mert csak egyfajta munkát lehet munkának nevezni és csak x óra napi munka és x fizetés esetén.

Szerintem senki sem akarta megszabni, hogy mi a munka és mi nem. laugh.gif Nem kell ahhoz értelmiségi munkát végezned, hogy a napi tevékenységedet munkának tituláljuk. Az is munka, ha valaki a pénztárgép mögött ül a Tescóban, úgy ahogyan az is, aki takarít vagy éppen bolti eladó. Az orvost csak azért hoztam fel, mert az azért tesz az emberiségért is valamit. Viszont az hol munka már, ha valaki beáll a gép elé vagy végig slattyog egy színpadon? Akkor ennyi erővel a fél fészbukk modell, mert manapság a fiatal lányok/nők lassan annyi képet csináltatnak magukról, hogy kész portfóliók vannak fent az interneten. Egyébként a zenész az zenét komponál, míg a színész egy karaktert próbál eljátszani. Az egyikhez kell egy tehetségből fakadó hang, egy kis kreatívság a dalszöveghez és ritmusérzék a dallamok komponálásához, míg a másikhoz improvizációs készség és színészi véna. Ezek szakmák, hiszen mindkettőt komolyan lehet tanulni felsőoktatásban diplomáért cserébe. Ám nemrégebben az egyik cikk alatt ki is fejtettem, hogy a sztárok (legyen az zenész, színész, celeb) irreálisan sokat keresnek. Szóval nem csak a modellkedésről gondolom úgy, hogy busásan túlfizetik. De, hát ez az én véleményem, és egyáltalán nem kötelező adni is rá. rolleyes.gif
2014. július 29. 01:54 #208
friderika.w
friderika.w
új tag

Státuszhat most nem tudok audni a kavetol es ep efel 1 ora van es hat olvasgatok.a.nete
Hozzászólás: 33
Azonosító: 230408
hat nem ertem ez a lany a magyar szepseg hat meg ijent hat a labamhoz nem gyohet aza lany mind az ufok ojanok eloszor is es hat aza Miley Cyrus a lezbi kiralynoje gondolom hogy mit csinagathatak
2014. július 29. 08:55 #209
ariana001
ariana001
visszatérő vendég

Státusz♥♥ one last time ♥♥
Hozzászólás: 440
Csatolások: 13
Azonosító: 227309
hagy legyen ha neki ezt meg lehet csinálni akkor hagy tegye
2014. július 29. 12:50 #210
hannika14
hannika14
új tag
Hozzászólás: 26
Azonosító: 220150
barbi csak híres akar lenni más sztárok által
2014. július 29. 14:09 #211
cicusmicus8
cicusmicus8
b!tch
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 31
Azonosító: 184793
en egyikel sem taliznek..es *hannika14*..igazad van (y)
2014. július 29. 14:51 #212
valaki1000
valaki1000
új tag

StátuszNÉZZÉTEK MEG FACEBOOKON A LOOM BANDS HUNGARY CSOPORTOT!!!
Hozzászólás: 98
Csatolások: 15
Azonosító: 195941
Komolyan...Jó szép..BÁr vannak szebbek is.Sokan írják;magyar, támogassuk.Oké,mondok egy egy kicsit fura példát. Ha egy k@kidarabot kiraknak a színpadra,amit magyar ember csinált,akkor azt is támogassuk mert magyar???!!!!! Ne azért támogassunk valamit mert magyar. Jó,ha van valami ki kell állni mellette,de nem kötelező szeretni. Biztos,hogy Mileykának is vannak amerikai gyűlölői és rajongói egyaránt. Mint Barbinak is. De! A modellkedés szakma,csak az nem,ha meztelenül fotózzuk magunkat! És ki csinálta ezt? BARBI! ( Másis biztos csinálta,de most róla van szó.) Nekem ez nem jön be. Szerintem Barbika csak hírnévre tesz szert ez által,nem mondom én is találkoznék sztárokkal,de muszáj ezt világgá kürtölni? Ha most ők "legjobbbarinők" lesznek és minden egyes találkozásuknál ki fogják rakni,húúúú találkozott Mileyka És BARBIKA!!!!! Szerintem a mostani sztárok is találkoznak egymással,azt nem ekkora hír,érdekes..Hm... Ebből is látszik Miss Palvin Barbara csak kihasználja a sztárokat. De azért szögezzük le,amerikai botrányhősnőcskénk ,Mileyocska sem egy angyal...
2014. július 29. 15:20 #213
viktoria17200102
viktoria17200102
visszatérő vendég

StátuszTravel is my life <3 :)
Hozzászólás: 292
Csatolások: 41
Azonosító: 172577
Barbie :/ igaz csak a hírnévre vágyik :/
2014. július 29. 17:08 #214
Marti99586
Marti99586
új tag

StátuszNem tudom mit írjak ide xD
Hozzászólás: 49
Azonosító: 218054
Persze szép.De van sok sztár aki tehetségtelen (de persze neki nem kell ehhez tehetség...) és csak a hírnévre,pénzre vágyik mint ő a Miss Barbi királynő....Mint valaki1000 írta "Ha egy k@kidarabot kiraknak a színpadra,amit magyar ember csinált,akkor azt is támogassuk mert magyar???!!!!! Ne azért támogassunk valamit mert magyar. Jó,ha van valami ki kell állni mellette,de nem kötelező szeretni." Ebben egyet értek attól hogy magyar a kis Barbika persze mi is magyarok vagyunk de nem kötelező támogatni.Támogassák az amerikaiak ha már szinte ott éli életét...Ő csak híres szeretne lenni hogy egy csomó híres sztárral találkozott már és milyen jó barátok lettek.Persze én is örülnék ha lennének sztár barátaim de nem azt csinálnám hogy dicsekszek vele és rögötn posztolom hagy legyenek féltékenyek... (persze azért "egy-két" embernek elmondanám biggrin.gif)
Tehát nem kedvelem őt.Ennyi a véleményem tömörítve: Persze magyar meg minden de híres akar lenni sztárokon keresztül.Mi nem várjuk el tőle hogy kiposztolja rögtön h találkoztam Miley-val és legjobb barinők de ő még azért is dicsekszik....
2014. július 29. 18:17 #215
Laza Dorottya
Laza Dorottya
új tag

StátuszHello.!! : ) ha már itt jársz jelölj..♥
Hozzászólás: 66
Azonosító: 199304
Jaj még hiresebb akar lenni...annyira gáz ez a csaj:'D irritáló egyszerűen
2014. július 29. 18:31 #216
DylanSmith
DylanSmith
Idézet (Beyla @ 2014.07.29. 00:54)
Szerintem senki sem akarta megszabni, hogy mi a munka és mi nem. laugh.gif Nem kell ahhoz értelmiségi munkát végezned, hogy a napi tevékenységedet munkának tituláljuk. Az is munka, ha valaki a pénztárgép mögött ül a Tescóban, úgy ahogyan az is, aki takarít vagy éppen bolti eladó. Az orvost csak azért hoztam fel, mert az azért tesz az emberiségért is valamit. Viszont az hol munka már, ha valaki beáll a gép elé vagy végig slattyog egy színpadon? Akkor ennyi erővel a fél fészbukk modell, mert manapság a fiatal lányok/nők lassan annyi képet csináltatnak magukról, hogy kész portfóliók vannak fent az interneten. Egyébként a zenész az zenét komponál, míg a színész egy karaktert próbál eljátszani. Az egyikhez kell egy tehetségből fakadó hang, egy kis kreatívság a dalszöveghez és ritmusérzék a dallamok komponálásához, míg a másikhoz improvizációs készség és színészi véna. Ezek szakmák, hiszen mindkettőt komolyan lehet tanulni felsőoktatásban diplomáért cserébe. Ám nemrégebben az egyik cikk alatt ki is fejtettem, hogy a sztárok (legyen az zenész, színész, celeb) irreálisan sokat keresnek. Szóval nem csak a modellkedésről gondolom úgy, hogy busásan túlfizetik. De, hát ez az én véleményem, és egyáltalán nem kötelező adni is rá. rolleyes.gif

Nem tudom miért, de elfogult vagyok, nem csak barbival, hanem úgy általában, sztem sok kitartás kell hozzá és rengeteg lemondás. Állandó edzések, és diéta. Most adj le 2kg-ot, most szedjél fel 3-at. Fotózzál a hideg vízben, a tomboló szélben, meztelenül stb. Sok utazás, valamint castingok. Főleg az elején. Elmennek a castingra, órákat várnak egy pár perces beszélgetés miatt, és vagy kiválasztják a munkára vagy nem. Nem pedig a menager elintézi, hogy két hét múlva ide meg oda mész haknizni. Persze ha beindul a karrier, akkor később már igen, de míg nem, addig nagyon is nehéz, és sok kitartás kell hozzá. Magány, távol családtól barátoktól, hetekig, hónapokig. Nem a modell diktál a fotozáson, hanem követi a stáb és a fotós utasításait. Nem termel, de eladja a terméket. Ha a divatház megfizeti a marketingest, meg a reklám szakembert aki eladja a terméket, akkor a modell-t is, hiszen a reklám által eladja a terméket. Az eü-t az állam fizeti, a modelleket a divatházak, magazinok stb. a színeszeket a stúdiók..azt meg ők tudják, hogy mennyi a költségvetés, és mennyit áldoznak reklámra, ami a modell bérének sokszorosa..
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. július 29. 18:44 #217
DylanSmith
DylanSmith
Ja, még valami, nem azért vagyok elfogult, mert bejön a csaj. Biztos sok pasival feküdt már le, egy olyan iparban amit 90%-ban nők és melegek irányítanak. biggrin.gif Persze lehet, hogy előfordul az is, de ha úgy is van, senkinek semmi köze hozzá!! Az orvost, meg az ügyvédet megkérdezed, hogy hogyan finanszírozta az egyetemi tanulmányait?! Sztem nem.
Csak azt írjátok híres szeretne lenni, és ezért utáljátok....Bocs, már most híres, és nem csak ő, hanem Mihalik Enikő, Ebergényi Réka, meg Axente Vanessa is. biggrin.gif
2014. július 29. 19:48 #218
- törölt felhasználó -    
Hát beszarok itt a kommentektől, istenem. Oké, ha valaki nem kedveli Barbit, nem érdekel, őszintén hidegen tud hagyni. De olyat nem mondhattok rá, hogy csúnya vagy tehetségtelen, mert a saját IQ szinteteket írjátok le. Rohadtul nincs fogalmatok róla milyen nehéz a munkája, csak mivel ő profi benne, így könnyűnek tűnhet, de nem! A magyarok többsége már mindenkit lenéz aki sikeres, tökmindegy honnan való. Nem kedvelem különösen azokat akikkel lóg, de hé, ő találkozhat velük, talán meg lehet neki engedni, hogy feltöltsön róla pár képet, ha nektek nem tetszik akkor nem kell megnézni! Előbb nézzetek utánna miket ért el, vagy miket követel meg a foglalkozása és utánna lehet rinyálni! A cikkhez hozzászólva pedig..öö igazán nem hírértékű, de jó volt neki, hogy találkozott Májlikával...
2014. július 29. 20:46 #219
blabla
blabla
visszatérő vendég

Státuszonce..
Hozzászólás: 319
Azonosító: 229648
micsoda kommentek tongue.gif
2014. július 29. 21:11 #220
janet7