Palvin Barbi Miley Cyrusszal lógott
2014. július 28. 18:52
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Na, egyet tippelhettek, hogy miért Mileyval "lógott". Természetesen azért, mert Mileynak megy a híre mostanság, Barbi pedig teljesen el van tűnve. Most már mindenki róla beszél, ennyi volt.
Noha lehet, hogy tényleg megtalálták a közös hangot, és jól szórakoztak, úgy gondolom, hogy benne volt a hírnév is a dologban.
2014. július 28. 20:14
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
én még mindig az mondom, hogy a modellkedés nem szakma. Nem érnek semmit. Tanuljon orvosnak, legyen egy cége, de az, hogy csak a múlandó szépségéből éljen meg, az számomra felér egy kisebb prostitúcióval. Így semmit nem ad a világnak a cuki pofikáján kívül a tévében. Segítsen az embereknek, vagy legalább valami olyan dolgot csináljon, amihez tehetség is kell, és nem csak két láb meg egy szép arc, amikkel végigmegy egy kifutón. Ennyi
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. július 28. 21:29
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ha nem szakma, akkor mi? Csak azért kérdem, mert ugye a divat és a hozzá kapcsolódó reklámipar tette lehetővé/szükségessé, hogy főállású modellként dolgozhassanak nők és férfiak egyaránt. Ki kell, hogy ábrándítsak itt egyeseket, aki highfashion modell, annyi pénzt keres, hogy 5-10 év alatt megalapozza a jövőjét, úgy, hogy nem lesz gondja. Sok ember nem éri fel ésszel, hogy mivel jár ez a munka. Csak azt hiszik, hogy kifutón sétálnak le-fel. A szép arc nem elég ehhez a munkához. Olyan embereknek segítsen mint ti?, akik lehurrogjátok a modelleket?
janet7
2014. július 28. 22:19
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Már nem azért, én fiú vagyok kár is hogy ide írok.. Modell,?? Ez amunkája... Kiváncsi vagyok milyen smink nélkül de mind1, ez nem szakma,,nem fejlődik ezzel ez emberi társadalom, nem tesz semmit hozzá az úgymond "közösséghez" hogy muogatja magát és ezért lett milliomos hogy különbőző krémekkel kikenik és muogatja magát.. Miért nem azokat becsülik meg akik építik a az épületeket házakat,, hogy lehessen hol lakniuk az embereknek, meg akik gyártják a termékeket,, csinálják a villanyt ,, stb stb ezek akik hozztesznek valamit az emberi közösséghez,társadalomhoz és sajnos ezek is sincsenek megbecsülve, nem szepelenek újságokban, tv-kben pedige gy csomó építszmérnőkőt aki egy csomó modern házakat felépített megtervezett, na őket kéne mutatni, Meg a tűzoltokat meg ilyeneket. Mégis ezek kapják a kevés fizetést ő pedig milliokat.. Sz@@r társadalom, világ emberek.
2014. július 28. 22:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (DylanSmith @ 2014.07.28. 21:29)
Ha nem szakma, akkor mi? Csak azért kérdem, mert ugye a divat és a hozzá kapcsolódó reklámipar tette lehetővé/szükségessé, hogy főállású modellként dolgozhassanak nők és férfiak egyaránt. Ki kell, hogy ábrándítsak itt egyeseket, aki highfashion modell, annyi pénzt keres, hogy 5-10 év alatt megalapozza a jövőjét, úgy, hogy nem lesz gondja. Sok ember nem éri fel ésszel, hogy mivel jár ez a munka. Csak azt hiszik, hogy kifutón sétálnak le-fel. A szép arc nem elég ehhez a munkához. Olyan embereknek segítsen mint ti?, akik lehurrogjátok a modelleket? 
Akkor kérhetünk egy kis szakmai felvilágosítást, hogy mégis miért olyan kib*szottul nehéz egy modell munkája? Láttam már az amerikai topmodelles showból és a fotózások szélsőséges kritériumai mellett semmit sem tudok felhozni. Mi olyan nehéz abban, hogy rájuk kennek ezt azt, rájuk aggatnak ilyen meg olyan textilt és beállnak a kamera elé ezer pózban vagy éppen végig sétálnak egy színpadon? És szerintem annyira azért nem dolgozzák ki a belüket, hogy ennyi fizetést kapjanak. Magyarországon az állami kórházak felnőtt osztályain egy nővér jut ötven betegre. Mindemellett napi tizenkét óra lókuki fizetéssel. Vagy ott vannak az orvosok, akik szinte alig alszanak, hiszen ügyeletből ügyeletre, majd műtőből műtőbe rohangálnak, hogy emberi életeket mentsenek. Ja, hogy ez le van sz*rva, kérem szépen. Értem én.
Jolie_77
2014. július 29. 00:18
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem random emberek véleménye fogja megszabni, hogy mi munka és mi nem
Tehát aki nem olyan munkát űz, mint az orvosok vagy a jogászok, az már nem is dolgozik? A zenész se munka ugye, meg a színész? Mert csak egyfajta munkát lehet munkának nevezni és csak x óra napi munka és x fizetés esetén.
Tehát aki nem olyan munkát űz, mint az orvosok vagy a jogászok, az már nem is dolgozik? A zenész se munka ugye, meg a színész? Mert csak egyfajta munkát lehet munkának nevezni és csak x óra napi munka és x fizetés esetén.
Pöttömke
2014. július 29. 00:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.07.29. 00:18)
Nem random emberek véleménye fogja megszabni, hogy mi munka és mi nem
Szerintem senki sem akarta megszabni, hogy mi a munka és mi nem.
2014. július 29. 01:54
|
|
friderika.wúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230408 offline
|
hat nem ertem ez a lany a magyar szepseg hat meg ijent hat a labamhoz nem gyohet aza lany mind az ufok ojanok eloszor is es hat aza Miley Cyrus a lezbi kiralynoje gondolom hogy mit csinagathatak
2014. július 29. 14:09
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
en egyikel sem taliznek..es *hannika14*..igazad van (y)
2014. július 29. 14:51
|
|
valaki1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 98 Csatolások: 15 Azonosító: 195941 offline
|
Komolyan...Jó szép..BÁr vannak szebbek is.Sokan írják;magyar, támogassuk.Oké,mondok egy egy kicsit fura példát. Ha egy k@kidarabot kiraknak a színpadra,amit magyar ember csinált,akkor azt is támogassuk mert magyar???!!!!! Ne azért támogassunk valamit mert magyar. Jó,ha van valami ki kell állni mellette,de nem kötelező szeretni. Biztos,hogy Mileykának is vannak amerikai gyűlölői és rajongói egyaránt. Mint Barbinak is. De! A modellkedés szakma,csak az nem,ha meztelenül fotózzuk magunkat! És ki csinálta ezt? BARBI! ( Másis biztos csinálta,de most róla van szó.) Nekem ez nem jön be. Szerintem Barbika csak hírnévre tesz szert ez által,nem mondom én is találkoznék sztárokkal,de muszáj ezt világgá kürtölni? Ha most ők "legjobbbarinők" lesznek és minden egyes találkozásuknál ki fogják rakni,húúúú találkozott Mileyka És BARBIKA!!!!! Szerintem a mostani sztárok is találkoznak egymással,azt nem ekkora hír,érdekes..Hm... Ebből is látszik Miss Palvin Barbara csak kihasználja a sztárokat. De azért szögezzük le,amerikai botrányhősnőcskénk ,Mileyocska sem egy angyal...
2014. július 29. 15:20
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Barbie :/ igaz csak a hírnévre vágyik :/
2014. július 29. 17:08
|
|
Marti99586új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.31. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 218054 offline
|
Persze szép.De van sok sztár aki tehetségtelen (de persze neki nem kell ehhez tehetség...) és csak a hírnévre,pénzre vágyik mint ő a Miss Barbi királynő....Mint valaki1000 írta "Ha egy k@kidarabot kiraknak a színpadra,amit magyar ember csinált,akkor azt is támogassuk mert magyar???!!!!! Ne azért támogassunk valamit mert magyar. Jó,ha van valami ki kell állni mellette,de nem kötelező szeretni." Ebben egyet értek attól hogy magyar a kis Barbika persze mi is magyarok vagyunk de nem kötelező támogatni.Támogassák az amerikaiak ha már szinte ott éli életét...Ő csak híres szeretne lenni hogy egy csomó híres sztárral találkozott már és milyen jó barátok lettek.Persze én is örülnék ha lennének sztár barátaim de nem azt csinálnám hogy dicsekszek vele és rögötn posztolom hagy legyenek féltékenyek... (persze azért "egy-két" embernek elmondanám
)
Tehát nem kedvelem őt.Ennyi a véleményem tömörítve: Persze magyar meg minden de híres akar lenni sztárokon keresztül.Mi nem várjuk el tőle hogy kiposztolja rögtön h találkoztam Miley-val és legjobb barinők de ő még azért is dicsekszik....
Tehát nem kedvelem őt.Ennyi a véleményem tömörítve: Persze magyar meg minden de híres akar lenni sztárokon keresztül.Mi nem várjuk el tőle hogy kiposztolja rögtön h találkoztam Miley-val és legjobb barinők de ő még azért is dicsekszik....
2014. július 29. 18:17
|
|
Laza Dorottyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 199304 offline
|
Jaj még hiresebb akar lenni...annyira gáz ez a csaj:'D irritáló egyszerűen
2014. július 29. 18:31
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.07.29. 00:54)
Szerintem senki sem akarta megszabni, hogy mi a munka és mi nem.
Nem kell ahhoz értelmiségi munkát végezned, hogy a napi tevékenységedet munkának tituláljuk. Az is munka, ha valaki a pénztárgép mögött ül a Tescóban, úgy ahogyan az is, aki takarít vagy éppen bolti eladó. Az orvost csak azért hoztam fel, mert az azért tesz az emberiségért is valamit. Viszont az hol munka már, ha valaki beáll a gép elé vagy végig slattyog egy színpadon? Akkor ennyi erővel a fél fészbukk modell, mert manapság a fiatal lányok/nők lassan annyi képet csináltatnak magukról, hogy kész portfóliók vannak fent az interneten. Egyébként a zenész az zenét komponál, míg a színész egy karaktert próbál eljátszani. Az egyikhez kell egy tehetségből fakadó hang, egy kis kreatívság a dalszöveghez és ritmusérzék a dallamok komponálásához, míg a másikhoz improvizációs készség és színészi véna. Ezek szakmák, hiszen mindkettőt komolyan lehet tanulni felsőoktatásban diplomáért cserébe. Ám nemrégebben az egyik cikk alatt ki is fejtettem, hogy a sztárok (legyen az zenész, színész, celeb) irreálisan sokat keresnek. Szóval nem csak a modellkedésről gondolom úgy, hogy busásan túlfizetik. De, hát ez az én véleményem, és egyáltalán nem kötelező adni is rá. 
Nem tudom miért, de elfogult vagyok, nem csak barbival, hanem úgy általában, sztem sok kitartás kell hozzá és rengeteg lemondás. Állandó edzések, és diéta. Most adj le 2kg-ot, most szedjél fel 3-at. Fotózzál a hideg vízben, a tomboló szélben, meztelenül stb. Sok utazás, valamint castingok. Főleg az elején. Elmennek a castingra, órákat várnak egy pár perces beszélgetés miatt, és vagy kiválasztják a munkára vagy nem. Nem pedig a menager elintézi, hogy két hét múlva ide meg oda mész haknizni. Persze ha beindul a karrier, akkor később már igen, de míg nem, addig nagyon is nehéz, és sok kitartás kell hozzá. Magány, távol családtól barátoktól, hetekig, hónapokig. Nem a modell diktál a fotozáson, hanem követi a stáb és a fotós utasításait. Nem termel, de eladja a terméket. Ha a divatház megfizeti a marketingest, meg a reklám szakembert aki eladja a terméket, akkor a modell-t is, hiszen a reklám által eladja a terméket. Az eü-t az állam fizeti, a modelleket a divatházak, magazinok stb. a színeszeket a stúdiók..azt meg ők tudják, hogy mennyi a költségvetés, és mennyit áldoznak reklámra, ami a modell bérének sokszorosa..
janet7
2014. július 29. 18:44
|
DylanSmith |
|
Ja, még valami, nem azért vagyok elfogult, mert bejön a csaj. Biztos sok pasival feküdt már le, egy olyan iparban amit 90%-ban nők és melegek irányítanak.
Persze lehet, hogy előfordul az is, de ha úgy is van, senkinek semmi köze hozzá!! Az orvost, meg az ügyvédet megkérdezed, hogy hogyan finanszírozta az egyetemi tanulmányait?! Sztem nem.
Csak azt írjátok híres szeretne lenni, és ezért utáljátok....Bocs, már most híres, és nem csak ő, hanem Mihalik Enikő, Ebergényi Réka, meg Axente Vanessa is.
Csak azt írjátok híres szeretne lenni, és ezért utáljátok....Bocs, már most híres, és nem csak ő, hanem Mihalik Enikő, Ebergényi Réka, meg Axente Vanessa is.
2014. július 29. 19:48
Hát beszarok itt a kommentektől, istenem. Oké, ha valaki nem kedveli Barbit, nem érdekel, őszintén hidegen tud hagyni. De olyat nem mondhattok rá, hogy csúnya vagy tehetségtelen, mert a saját IQ szinteteket írjátok le. Rohadtul nincs fogalmatok róla milyen nehéz a munkája, csak mivel ő profi benne, így könnyűnek tűnhet, de nem! A magyarok többsége már mindenkit lenéz aki sikeres, tökmindegy honnan való. Nem kedvelem különösen azokat akikkel lóg, de hé, ő találkozhat velük, talán meg lehet neki engedni, hogy feltöltsön róla pár képet, ha nektek nem tetszik akkor nem kell megnézni! Előbb nézzetek utánna miket ért el, vagy miket követel meg a foglalkozása és utánna lehet rinyálni! A cikkhez hozzászólva pedig..öö igazán nem hírértékű, de jó volt neki, hogy találkozott Májlikával...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.