Idézet (Gold Wolf1 @ 2014.07.27. 22:33)
Mesi99, soha nem fogok annyit elérni, mint Barbika? Szerintem ha mondjuk orvos az ember, sokkal többet ér el. 40 év múlva Barbika kiöregszik (vagy még előbb), és hopp, a fejéhez kap: mineknem tanultam? randa vagyok, nem kellek modellnek, nincs mit ennem."
Ha a Te körödben ezek számítanak tehtséges hírességeknek, kedves Mesi, akkor őszintén gratulálni tudok neked.

#brafo brafo vell dán #tapzs tapzs
Ó, csak jussunk el odáig, hogy Palvinka életszínvonala csak egy átlagos magyarét üsse meg.

Addig fogja forgatja a lapjait a kisasszony, amíg munkát nem fog kapni, ha kiöregedett a szakmából. És hidd el, az ilyen nem fog multikba kasszázni vagy a májkrémet kirakosgatni a polcra - műsorvezető lesz, esetleg saját műsora stb. Soha sem fogja megtudni milyen kétkezi munkával éhbérért dolgozni azért, hogy otthon a gyerekeidnek vacsorát főzhess. Gusztustalan, ahogyan hájpolva vannak a modellek is, pedig egy fikarcnyival sem különb egyik humanoid élőlénytől sem. Irreálisan sok pénzt kapnak az exhibicionizmusért - talán emiatt is vagyok a modellekkel leereszkedő. Ez nem munka.