A Bring Me The Horizon frontembere, Oli Sykes az Alternative Press Music Awardson vallotta be, hogy súlyos ketaminfüggő volt korábban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ketaminfüggőséggel kezelték a Bring Me The Horizon frontemberét
2014. július 24. 14:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. július 24. 14:54
Imádom őlet...de milyen borzalmas,hogy ennyit káromkodik.
2014. július 24. 15:01
,,A zenekarom ki akart nyírni, akárcsak a szüleim és a kib*szott bátyám. Mindenki ki akart nyírni, mindenki a pokolban akart tudni engem, de nem sikerült nekik. Mellém álltak végül és áttámogattak ezen a sz*ron és erről az időszakról írtuk a Sempiternalt."
Nem ismerem őket, de sajnálom ezt a tagot. A drogozó emberek nagy része lelki- fizikai problémákkal küszködik.
Mindenesetre szégyenkezni való, hogy ,,ki akarták nyírni". Bár ezt kötve hiszem!
Nem ismerem őket, de sajnálom ezt a tagot. A drogozó emberek nagy része lelki- fizikai problémákkal küszködik.
Mindenesetre szégyenkezni való, hogy ,,ki akarták nyírni". Bár ezt kötve hiszem!
2014. július 24. 15:14
|
|
HoechlinIsMySunshineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 229721 offline
|
Nagyon örülök neki, hogy sikerült túljutnia ezen a korszakán, és gratulálok a bandának a díjakért - igazán megérdemelték.
2014. július 24. 15:25
|
|
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline
|
Nagyon büszke vagyok Olira! Örülök, hogy sikerült a helyes útra lépnie, és újrakezdenie.
2014. július 24. 15:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én antidepresszáns függő voltam, szóval tudom mit érezhetett. :/ Imádom Olit, örülök, hogy leszokott, de mi ez a sok káromkodás?
2014. július 24. 16:18
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Én nagyon örülök ennek a sikernek,remélem nem fog visszaesni! Gratulálok!
2014. július 24. 19:10
Örülök, hogy túl van rajta. Büszke vagyok rá, hogy így bevallotta, és hogy le tudott szokni róla.
2014. július 24. 19:43
|
|
Fazakas Palmaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 190424 offline
|
Buszke vagyok ra es gratulalok nekik,tenyleg jo album!!!
2014. július 25. 11:21
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
A Bring Me The Horizon már kb. 2-3 éve a legkedvencebb bandám
Na de végülis a lényeg, hogy túl van rajta és, hogy a Sempiternal egy ki*aszott jó album lett. Oliver evermore.
2014. július 29. 08:17
jaj Olika. büszke vagyok rá, hogy beismerte és, hogy sikerült is leszoknia róla, ez nem mindenkinek sikerül. egyébként kib*szott jó lett az album. imádom<3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: