Starity

Lana Del Rey: „Sok pasival lefeküdtem a zeneiparból!”

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 25. 11:46 #141
- törölt felhasználó -    
Idézet
Nem ő az egyetlen, aki így próbált/próbál előre törni. A különbség az, hogy ő ezt be is vallotta. Viszont nem értem, miért csinálja ezt valaki? Ha nem bízik önmagában és a tehetségében annyira, hogy önerőből próbálkozzon, akkor mégis kitől várja, hogy higgyen benne? 
Azon kívül, ha tényleg szeretsz valakit, az nem épülhet ennyire a szexuális kapcsolatra. A szerelem nekem még mindig az "érzelem" kategóriába tartozik, de lehet, hogy én vagyok túlságosan beskatulyázva. 
Szeretem Lana zenéjét, más mint a mainstream slágerek, amiket szinte futószalagon gyártanak. Nem értem, hogy akinek van érzéke hozzá, hogy milyen piaci résbe tud belépni a saját, egyedi hangzásával, az miért ilyen módon próbál feltörni? Nem mondom, hogy úristen, egy világ omlott össze bennem, mert ilyet csinált. Csak egy kicsit csalódott vagyok, hogy ennyire nem tiszteli magát.

Sajnos, mert Lanának egyáltalán nincs önbizalma. Ahogy senkinek sincs nagyon. De egyetértek minden szavaddal.
2014. július 25. 11:52 #142
- törölt felhasználó -    
,,Az az igazi kitartó szeretet, amikor akit szeretünk, egyre több hibát és bűnt követ el, mi annál inkább kedveljük."

Legalábbis, a sztároknál. smileeee.gif
2014. július 25. 11:55 #143
- törölt felhasználó -    
Nos nem nézem ezt a hírt jó szemmel, de azért még mindig szeretem <3
2014. július 25. 13:47 #144
Azim
Azim
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 222
Csatolások: 0
Azonosító: 218672
Hihetetlen hogy mennyien vagytok akik még ebben is a jót látják, és inkább azt hordjátok le prűd alaknak, aki ezt nem nézi jó szemmel. Itt tart a világ? Nem. Mint a világ részese kikérem magamnak! Nem tart itt, de itt fog, amikor a mostani 14-15 éves generáció felnő, és gyermeki elméjükbe addigra ez a viselkedés a karrier és a célok elérésének természetes velejárójaként lesz bekódolva. Ez megy most, és "gratulálok" azoknak, akik elindultak a női mivolt megaláztatásának útján. Én inkább járok rongyokban, minthogy a feljebb jutásért olyan embereknek tegyem szét a lábamat, akik tárgyként kezelnek, és semmit sem érzek irántuk.
2014. július 25. 15:28 #145
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Azim @ 2014.07.25. 13:47)
Hihetetlen hogy mennyien vagytok akik még ebben is a jót látják, és inkább azt hordjátok le prűd alaknak, aki ezt nem nézi jó szemmel. Itt tart a világ? Nem. Mint a világ részese kikérem magamnak! Nem tart itt, de itt fog, amikor a mostani 14-15 éves generáció felnő, és gyermeki elméjükbe addigra ez a viselkedés a karrier és a célok elérésének természetes velejárójaként lesz bekódolva. Ez megy most, és "gratulálok" azoknak, akik elindultak a női mivolt megaláztatásának útján. Én inkább járok rongyokban, minthogy a feljebb jutásért olyan embereknek tegyem szét a lábamat, akik tárgyként kezelnek, és semmit sem érzek irántuk.

Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem értek veled egyet. Elsősorban szerintem senki sem látja ebben a jót - még én sem -, de valaki azért sz*rja le, mert Lanát nem a személyisége, hanem a munkássága miatt kedveli. A világ nem ezért tart ott, ahol tart, sőt a mai fiatalabb generációk sem azért lettek ennyire elk*rtak, mert esetlegesen néhány énekesnő/színésznő szét tette a lábát egy-egy munkáért. Nagy eséllyel a pop- és a filmipar mindig is így működött - szerintem anno Madonna is k*félt fűvel-fával karrierje kezdetén, hiszen ő sem volt a megtestesült szűz, hiába is énekelt róla. unsure.gif A mai gyerekeket a szülők aligha nevelik, mindent a s*ggük alá tolnak és már az öt évesnek is van szmártfónja. Egyébként fogalmam sincs, hogy hány éves vagy, de jobb, ha ehhez hozzá szoksz, ugyanis a világon bárhol találkozhatsz ilyesmivel. Én minap mosolyogtam, hogy egy titkárnői álláshirdetésben le volt írva feketén fehéren, hogy a papírmunka mellett gondoskodni kell a főnököd egyéb igényeiről is. Nos, akkor meg miről beszélünk? laugh.gif Nagyon sokan igénytelenek a mai világban és amikor egy húsz éves p*csa kerül vezetői pozícióba akkor azért érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon mit is csinálhatott mindezért. smileeee.gif Ez egy ilyen világ, mindig is ilyen volt, csak gondolom, sokan egy kis buborékban éldegéltek és nem is vagytok tisztában a dolgokkal. Ha felajánlod a főnöködnek, hogy d*gsz vele vagy kielégíted orálisan, máris feljebb tudsz lépni a ranglétrán. Párom munkahelyén egy csaj pár hét alatt került igen durva vezetői pozícióba. Na, az is vajon mit csinált? laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2014. július 25. 15:43 #146
Azim
Azim
visszatérő vendég
Jó, nem értesz egyet velem, nagy ügy. Attól még így gondolom, ahogy írtam.
24 éves vagyok, ha annyira érdekel. Én meg azzal nem értek egyet amit te írtál, de nem is az a dolgunk hogy meggyőzzük egymást.
2014. július 25. 15:50 #147
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Azim @ 2014.07.25. 15:43)
Jó, nem értesz egyet velem, nagy ügy. Attól még így gondolom, ahogy írtam.
24 éves vagyok, ha annyira érdekel. Én meg azzal nem értek egyet amit te írtál, de nem is az a dolgunk hogy meggyőzzük egymást.

Abszolút nem is azért írtam le, hogy megváltoztassam az aspektusodat, szimplán csak felvázoltam azt, hogy ezzel az életben bárhol és bármikor találkozhatsz. Számtalan olyan esetet hallottam és láttam, amikor egy jóval fiatalabb vagy éppen végzettség nélkül kerültek lányok és nők főnöki posztra. Mindenkinek a saját magánügye az, hogy mit enged meg magának és mit nem. Én becsületes és kemény nő vagyok, és nem is kívánok ezzel érvényesülni, de az is biztos, hogy emiatt vagy tízszer annyit kell güriznem, mint egy olyannak, akinek mindez belefér az erkölcsi moráljába. Ezen nem kell meglepődni, a világ mindig is ilyen volt. Az pedig egy dolog, hogy nem érted és nem is értesz ezzel egyet.
2014. július 25. 15:54 #148
Azim
Azim
visszatérő vendég
Mellékesen extrém szélsőséges társadalmi réteget hozol fel példának, egyáltalán nincs minden "ötévesnek" azaz fiatalnak okostelefonja, és ha van is, sok szülő nem azért veszi meg mert annyira dől a lé, hanem mert tudják, hogy a közösségi élet nagy hátulütője, hogy ha valamije nincs a gyereknek, ami a többinek van, lúzer lesz, kiközösített. És ez így megy körforgásszerűen, míg tényleg mindegyiknek lesz, de nem gondolnám hogy ennek bármi köze lenne ehhez, és azt sem hogy mindig mindenről a szülők tehetnek. Elfelejted, hogy a szülők és már a nagyszülők is agymosott világban nőttek fel, akik egészséges közösségi élet helyett már a TV előtt ültek, és kódolták be maguknak akaratukon kívül hogy mi a helyes és az elfogadott.
2014. július 25. 16:05 #149
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Azim @ 2014.07.25. 15:54)
Mellékesen extrém szélsőséges társadalmi réteget hozol fel példának, egyáltalán nincs minden "ötévesnek" azaz fiatalnak okostelefonja, és ha van is, sok szülő nem azért veszi meg mert annyira dől a lé, hanem mert tudják, hogy a közösségi élet nagy hátulütője, hogy ha valamije nincs a gyereknek, ami a többinek van, lúzer lesz, kiközösített. És ez így megy körforgásszerűen, míg tényleg mindegyiknek lesz, de nem gondolnám hogy ennek bármi köze lenne ehhez, és azt sem hogy mindig mindenről a szülők tehetnek. Elfelejted, hogy a szülők és már a nagyszülők is agymosott világban nőttek fel, akik egészséges közösségi élet helyett már a TV előtt ültek, és kódolták be maguknak akaratukon kívül hogy mi a helyes és az elfogadott.

El kell keserítselek, de. Egyre több szülő vesz a gyerekének ilyen kütyüket, csakhogy még véletlenül se kelljen vele foglalkozni. Párom nővérének a gyereke hat évesen kapott tabletet és számtalan olyan kisgyermekkel találkoztam gyermekklinikákon, akiknek saját tabletjük és okotelefonjuk volt, többségük pedig 4-6 évet aligha taposta. Egy hónapja meg a neurológián kellett vigyáznom egy egy éves kisfiúra, mert az anyukának konzultálnia kellett az orvossal. Minden játékot hozzám vágott, de amikor meglátta a játék telefont, felcsillant a szeme és rögtön a füléhez tartotta. Nos, és a gyermek alig volt tizenkét hónapos. Szerintem ez nagyon is elgondolkodtató. Manapság egyébként szó szerint sz*ré-hugyé' odaadják az okostelcsiket, csak vigyed és kössél velük x éves szerződéseket. Úgyhogy mostanság annak nincsen szupcsi telója, aki nem is akar. Ez egy nagyon összetett téma, amiben közre játszik szvsz a pszichológia, a nevelés és az etika is, és abszolút semmi köze Lana kicsapongó szexuális életéhez.
2014. július 25. 16:11 #150
Azim
Azim
visszatérő vendég
Hát semmi köze hozzá ez tény, épp ezért nem értem miért hoztad ezt fel? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. július 25. 16:12 #151
Azim
Azim
visszatérő vendég
Én a dugásról beszéltem csak, meg arról hogy k.rvának kell lenni ahhoz hogy elérj vmit, de én nem leszek, ennyit írtam dióhéjban. biggrin.gif
2014. július 25. 16:14 #152
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Azim @ 2014.07.25. 16:11)
Hát semmi köze hozzá ez tény, épp ezért nem értem miért hoztad ezt fel? biggrin.gif

"Nem tart itt, de itt fog, amikor a mostani 14-15 éves generáció felnő, és gyermeki elméjükbe addigra ez a viselkedés a karrier és a célok elérésének természetes velejárójaként lesz bekódolva." - erre reagáltam, ugyanis már eléggé van b*szva a fiatal generáció. Tapasztalat.
2014. július 25. 16:22 #153
Azim
Azim
visszatérő vendég
Ja, hogy ez a nagyon komoly bázismondat. Nem arra céloztam vele, hogy a mostani fiatalok nincsenek elb.szva. Nagyon is elvannak, de ezt kizárólag az érdekszex kapcsán értettem, mert jelenleg ha csak 10-ből 2 emberke is az, aki nem fogadja el, az még nem mindenki. Sz*r arány, de ez van.
2014. július 25. 16:37 #154
Beyla
Beyla
carter

Idézet (Azim @ 2014.07.25. 16:22)
Ja, hogy ez a nagyon komoly bázismondat. Nem arra céloztam vele, hogy a mostani fiatalok nincsenek elb.szva. Nagyon is elvannak, de ezt kizárólag az érdekszex kapcsán értettem, mert jelenleg ha csak 10-ből 2 emberke is az, aki nem fogadja el, az még nem mindenki. Sz*r arány, de ez van.

Általánosítottam, ami nagyon randa dolog, de akkor úgy fogalmazok, hogy tíz emberből kilenc általában él azzal, hogy valamilyen szexuális szolgáltatással feljebb meneteljen a ranglétrán. Én már anno gimiben is találkoztam ilyennel, hiszen az egyik osztálytársam miniben és kigombolt blúzban ment be érettségizni, mert tudta, hogy a magyar tanárnak tetszenek a fiatal lányok. Szóval mondhatni társadalmunk azon tagjai vagyunk, akik megvetik az ilyesmit, de tisztában kell azzal lenni, hogy van ilyen és amíg létezni fognak pillanat alatt megdugható hölgyek, addig lesz is sajnos.
2014. július 25. 21:23 #155
Earth Song
Earth Song

StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
Hozzászólás: 867
Azonosító: 214568
Tisztelem hogy ennyire őszinte és elmondja. Nem ő az egyetlen aki ilyet csinált...elég nagy lista lenne abból ha felsorolnánk ki csinált még ilyet.
Lana♥
2014. július 26. 08:44 #156
- törölt felhasználó -    
Kicsit azért ilyesztő, hogy a legtöbb ember erre már csak annyit mond: "tök jó, hogy őszinte". Aha. Hát ti tudjátok.
2014. július 26. 11:06 #157
Emmy
Emmy
visszatérő vendég
Hozzászólás: 440
Azonosító: 173654
nem értek azzal egyet hogy valaki ilyen módon próbáljon feljebb jutni a ranglétrán
2014. július 26. 14:12 #158
- törölt felhasználó -    
Nem gonodltam volna,és semmi esetre sem támogatom azt,hogy valaki ilyen módon jusson valamilyen előnyhöz,de az se semmi,hogy bevalotta,ugyan is,ki tudja hányan csináéják még ezt,csak nincs merszük bevallani, és mint kiderült akármit is tett,az nem segített szóval ő még mindig egy olyan valaki akinek a sajá erelyéből kellet lábra állni
2014. július 26. 14:35 #159
ebihal
ebihal

StátuszI've told you time and time again I'm not as think as you drunk I am
Hozzászólás: 798
Csatolások: 96
Azonosító: 150583
NutellaHoney jól mondod
2014. július 26. 14:56 #160
Kaattaa
Kaattaa
visszatérő vendég

StátuszYᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
Hozzászólás: 317
Azonosító: 181416
Én sem értek egyet, az ilyesfajta hírnévszerzéssel. De...az az igazság, hogy manapság ez egyre gyakoribb...Ha Lana erre vágyik, had csinálja. Végül is nem sokat ért. Nem jutott feljebb. Ez egy lecke volt. Pont.
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok