Lana Del Rey: „Sok pasival lefeküdtem a zeneiparból!”
2014. július 24. 20:59
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Szerintem nem Lana az egyetlen a hírességek közül, aki így próbált feljebb kerülni. De ő az egyetlen, aki be is vallja!
2014. július 24. 21:32
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
legalább bevalja...
2014. július 24. 22:17
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Legalább Ő bevallotta
2014. július 24. 22:51
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Hm. Egyetértek az előttem szólókkal, de miért van olyan sanda gyanúm hogyha ezt egy megosztóbb személyiség mint pl. Miley tette volna, akkor itt menne a ribizés? Felettébb érdekes..
2014. július 24. 23:23
|
|
GlamQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 610 Azonosító: 204053 offline
|
Nem ő az egyetlen, aki így próbált/próbál előre törni. A különbség az, hogy ő ezt be is vallotta. Viszont nem értem, miért csinálja ezt valaki? Ha nem bízik önmagában és a tehetségében annyira, hogy önerőből próbálkozzon, akkor mégis kitől várja, hogy higgyen benne?
Azon kívül, ha tényleg szeretsz valakit, az nem épülhet ennyire a szexuális kapcsolatra. A szerelem nekem még mindig az "érzelem" kategóriába tartozik, de lehet, hogy én vagyok túlságosan beskatulyázva.
Szeretem Lana zenéjét, más mint a mainstream slágerek, amiket szinte futószalagon gyártanak. Nem értem, hogy akinek van érzéke hozzá, hogy milyen piaci résbe tud belépni a saját, egyedi hangzásával, az miért ilyen módon próbál feltörni? Nem mondom, hogy úristen, egy világ omlott össze bennem, mert ilyet csinált. Csak egy kicsit csalódott vagyok, hogy ennyire nem tiszteli magát.
Azon kívül, ha tényleg szeretsz valakit, az nem épülhet ennyire a szexuális kapcsolatra. A szerelem nekem még mindig az "érzelem" kategóriába tartozik, de lehet, hogy én vagyok túlságosan beskatulyázva.
Szeretem Lana zenéjét, más mint a mainstream slágerek, amiket szinte futószalagon gyártanak. Nem értem, hogy akinek van érzéke hozzá, hogy milyen piaci résbe tud belépni a saját, egyedi hangzásával, az miért ilyen módon próbál feltörni? Nem mondom, hogy úristen, egy világ omlott össze bennem, mert ilyet csinált. Csak egy kicsit csalódott vagyok, hogy ennyire nem tiszteli magát.
2014. július 24. 23:35
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Wow, bator es oszinte nonek tartom. Nem semmi, hogy igy elmondta, de szerintem ez igy szimpi. En nem fekudnek le ezert pasikkal, sose csinalnek ilyet, de ha nagyon akarta es bejott neki..akkor ez van. Es biztos nem csak o csinalt ilyet..csak bevallotta.
Am kis szenvedelyes vadoc lehet az agyban haha
Am kis szenvedelyes vadoc lehet az agyban haha
2014. július 25. 06:45
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Ez egy kicsit lesokkolt. Szerintem a nélkül is lenne tehetsége a feljebb jutáshoz, hogy manipulál valakit a segítségéért. Elég bátor dolog volt tőle hogy kitálalt, pedig tudta, hogy ezután sok bántás érheti. Hisz valljuk be, bár a férfiak elvileg nem segítettek rajta, ez a szituáció pontodan bemutat egy ku..át. és mind tudjuk, hogy Lana azért mégsem az. Ugyhogy most egy kicsit még sokk alatt vagyok
2014. július 25. 09:20
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Jaj emberek ne tegyünk úgy mintha ma már elég lenne "bízni" a saját tehetségünkben ,hogy lemez szerződést kapjunk mert akkor már a szomszéd Juli néni is kiadhatná végre a mulatós válogatását. Talán évekkel ezelőtt elég volt de most már csak egy kis töredéke a zene iparnak a tehetség mellette kell egy "imázst" kiépíteni, el kell hitetni ,hogy mennyire új amit csinálsz és mennyire nem vagy olyan mint a többiek. Simán kinézem Lanából amit mondott de azt is kinézem belőle ,hogy egyszerűen kellett a hírverés vagyis nem a hírverés hanem egy hihetőbb kép róla. Tudjuk mennyire megbukott az előzővel. Minden esetre nem kell szentnek nézni mert bevallotta mert kb. egyértelmű volt.
2014. július 25. 09:31
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon büszke lehet magára. -.-
2014. július 25. 10:01
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
mintha nem ezt csinálná mindenki
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: